بررسی قیمت گل زعفران در شهرستان‌های خراسان رضوی (۶ آبان ۱۴۰۴) فروش مخلوط برنج داخلی و خارجی با نام و قیمت برنج ایرانی پیشروی بورس با کمک پتروشیمی‌ها | گزارش وضعیت بازار سهام (۶ آبان ۱۴۰۴) شیر خام گران شد (۶ آبان ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو، امروز (۶ آبان ۱۴۰۴) است دیپلماسی کریدوری، بازوی سیاست همسایگی و نگاه به شرق ایران حذف ارز ترجیحی ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی در دستورکار است؟ | صحبت‌های تکان‌دهنده رئیس سازمان برنامه و بودجه در مجلس + فیلم قیمت دلار امروز در مشهد چقدر است؟ (۶ آبان ۱۴۰۴) افت قیمت طلا در مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۴، به ۱۵۳ هزار میلیارد تومان رسید مصرف برق در سال جاری، ۴ درصد کاهش یافت متوسط قیمت دلاری مسکن در تهران چقدر است؟ اونس جهانی طلا ۴ هزار دلار را از دست داد | انتظار بازار برای تصمیم فدرال رزرو (۶ آبان ۱۴۰۴) حذف ارز ترجیحی، سفره خانوارهای ایرانی را کوچک و تورم خدمات را تشدید می‌کند ۲۸ واحد نمونه استاندارد در خراسان رضوی معرفی خواهند شد سیگنال‌های منفی به بازار خودرو | رویافروشی یا خالی فروشی؟ نرخ دینار عراق رشد کرد | لیر ترکیه، منات آذربایجان، درهم امارات و دینار کویت در مشهد چند؟ (۶ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) | اختلاف ۲۰ تا ۵۰ هزار تومانی گوجه‌فرنگی در تره‌بار و سطح شهر زیان انباشته ایران خودرو به ۱۳۴ هزار میلیارد تومان رسید هشدار دامپزشکی خراسان رضوی درباره شیوع ۲ بیماری خطرناک دامی و طیوری | تب‌برفکی در مرز غربی و آنفلوانزا در مرز شرقی استان دیپلماسی استانی، پلی به سوی توسعه رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد: طلای آب شده، صنعت طلا را  آب کرد!   پیش‌بینی بورس سه‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار سه‌‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ اختصاص ۵۱ درصد تسهیلات بانک مسکن به پروژه نهضت ملی مسکن در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ تکلیف متقاضیان وام‌های بانک آینده چه می‌شود؟
سرخط خبرها

ارزش سهام عدالت تا امروز پنجشنبه ۴ آذرماه ۱۴۰۰ + جزئیات

  • کد خبر: ۸۹۴۸۳
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۴
ارزش سهام عدالت تا امروز پنجشنبه ۴ آذرماه ۱۴۰۰ + جزئیات
شاخص کل بورس در پایان هفته جاری نسبت به هفته گذشته ۱٫۵ درصد افت داشت. در همین مدت ارزش سهام عدالت نیز ۱٫۶ درصد ریخت.

به گزارش شهرآرانیوز، بازار سهام این هفته نسبت به هفته گذشته با افت ۱٫۵ درصدی در شاخص کل مواجه بود. در حالی که بازار سهام در ابتدای هفته جاری کانال ۱٫۴ میلیون را از دست داده بود چهارشنبه نیز مجددا به کانال ۱٫۳ میلیون واحدی سقوط کرد. برخی از کارشناسان معتقدند تا اواخر آذر ماه شاخص کل در همین محدوده در نوسان باشد و پس از آن رشد تجربه کند.

بازار سهام تمام این هفته را منتظر اتفاقات خوبی بود که نیفتادند. اگر چه افزایش سرمایه وبملت، شستا و بازگشایی نماد شپنا در اواسط هفته برای شاخص کل رشد به ارمغان آوردند، اما این موضوع داومی نداشت و بازار در ادامه هفته روند فرسایشی خود را پیش گرفت و در نهایت هم شاخص کل بورس در کانال ۱٫۴ میلیون واحدی دوام نیاورد.

کم‌رمقی در بازار سرمایه، اما مثل هفته گذشته دامن ارزش سهام عدالت را نیز گرفت. بر اساس محاسبات انجام شده، قیمت سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی در پایان این هفته به ۱۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسید که نسبت به هفته گذشته حدود ۲۱۰ هزار تومان کاهش پیدا کرد. این در حالی بود که از نظر درصد افت، ارزش سبد سهام عدالت ۱٫۶ درصد افت داشت. به این ترتیب ارزش ۶۰ درصد سهام قابل فروش این سبد به ۷ میلیون و ۳۸۰ هزار تومان رسیده است.

برای سهام عدالت بسته جدیدی طراحی می‌شود

ارزش سهام عدالت یک میلیون تومانی نیز به ۲۳ میلیون و ۱۲۶ هزار تومان رسید. ارزش ۶۰ درصد سهام قابل فروش این سبد نیز ۱۳ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان است.

مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در نخستین اظهار نظر خود در مورد سهام عدالت از طراحی یک بسته جدید خبر داده است. وی در این مورد اعلام کرده است که درباره سهام عدالت باید به مرور تصمیم‌گیری شود.

وی بر این نکته تاکید کرده است که با توجه به ارزندگی این سهام و وضعیت کنونی بازار، مشمولان برای فروش عجله نداشته باشند و به سهام عدالت به عنوان یک سرمایه گذاری بلند مدت نگاه کنند. فروش سهام عدالت، مخصوصا در این نوسانات به ضرر مردم است.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار همچنین از این موضوع خبر داد که بحث بازارگردانی سهام شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی و نحوه فروش سهام عدالت چه در روش مستقیم چه در روش غیرمستقیم درحال برنامه ریزی است. به طور کلی قرار شده است، بسته سیاست‌گذاری سهام عدالت طراحی و در شورای عالی بورس مطرح شود.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->