مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا (سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری است؟ گرایش گسترده جوانان به بازی‌های رایانه‌ای | درآمد ماهانه گیمر‌های حرفه‌ای از ۱۵ تا ۴۰۰ میلیون! شیطان کودک‌آزار در یک‌قدمی چوبه دار طرح وزیر میراث فرهنگی برای لغو روادید میان ایران و ۳۲ کشور عضو «دی‌هشت» بودجه قطره چکانی دردی از جاده‌های پرخطر فریمان خراسان رضوی دوا نمی‌کند ۵ هزار معلم در مسیر تحول یادگیری| مدرسه‌سازی تنها آغاز راه است تأیید کتک خوردن معلم زرندی از پدر دانش‌آموز | پیگیری‌های قانونی و قضایی در حال انجام است شناسایی ۱۷ مورد بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن ۵۷ کودک در غزه به دلیل سوءتغذیه رسیدن به اهداف سند تحول در نظام آموزشی نیازمند کمک فرهنگیان است افزایش چشمگیر بودجه دانشگاه فرهنگیان در دولت چهاردهم | نخبه‌ترین دانشجویان به این دانشگاه می‌آیند آموزش‌های شخصی‌سازی‌شده هوش مصنوعی، خلأ توجه فردی معلم را جبران می‌کند مشخصات کامیون‌داران مشهدی که در سانحه بندرعباس جان خود را از دست دادند + جزئیات و فیلم کتب درسی دانش‌آموزان استثنایی بدون تأخیر توزیع می‌شود ماما، مدافع خط مقدم سلامت مادر و نوزاد  راز‌های پنهان تاثیر خوراکی‌های ترش بر سلامتی وزیر آموزش و پرورش: آموزش استفاده از هوش مصنوعی از اهداف نظام آموزشی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | مشهد از چهارشنبه خنک می‌شود اهدای اعضای بانوی جوان مرگ مغزی مشهدی، جان ۶ بیمار را نجات داد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ورود ۸۵ هزار نیروی جدید به دانشگاه فرهنگیان از سال آینده | بیشترین سهم جذب معلم برای هنرستان‌ها تسویه‌حساب خانوادگی در کف خیابان در مشهد جزئیات برگزاری آزمون استخدامی ۱۴۰۴ معلمان اعلام شد + شرایط قبولی زمان پرداخت حقوق اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ مستمری‌بگیران و بازنشستگان تأمین‌اجتماعی مشخص شد؟ | باز هم تأخیر در پرداخت حقوق طرح سازمان پژوهش برای ساماندهی برنامه‌های درسی تصویب شد مقررات ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ به‌زودی اعلام می‌شود تکلیف کنکوری‌های مشکوک به تقلب چه شد؟ | تا کنون چندین کمیته تخصصی برگزار شده است ممنوعیت حمل آب زمزم برای زائران حج ۱۴۰۴ ۷۰ درصد کیسه‌های خون فیلتردار شده‌اند آغاز فرایند توزیع واکسن پنج‌گانه ایرانی در کشور از امروز (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رگبار و رعدوبرق در شمال غرب و گردوخاک در جنوب و تهران و البرز (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شرایط ارتقای رتبه معلمان از «۱» به «۲» اعلام شد (۱۰ آذرماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۰۲۰۸
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۴
شرایط ارتقای رتبه معلمان از «۱» به «۲» اعلام شد (۱۰ آذرماه ۱۴۰۰)
رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش شرایط ارتقای «رتبه ۲» آن دسته از معلمانی که از تاریخ اول مهر ۱۳۹۸ و بعد از آن «رتبه یک» را کسب کرده‌اند اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ناصر سلیمان‌زاده در اطلاعیه‌ای خطاب به مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها در این باره توضیح داد: با عنایت به برداشت‌های مختلف از اطلاعیه شماره ۱۴ مورخ ۱۷ تیر ۱۳۹۹ به منظور ایجاد هماهنگی در اجرای صحیح شیوه نامه مورخ ۴ دی ماه ۱۳۹۸ به آگاهی می‌رساند که به منظور جلوگیری از تضییع حقوق معلمانی که قبل از تاریخ اول مهر ۱۳۹۸ سنوات تجربی آنان بیشتر از ۲سال بوده و در تاریخ اول مهر ۱۳۹۸ در رتبه یک تخصیص یافته اند، برای ارتقاء به رتبه دو، به جای چهار سال توقف در رتبه یک، چهار سال تجربه آموزشی آنان جایگزین شده است؛ لذا بند ۱۳ اطلاعیه مذکور (کارکنانی که با رعایت ضوابط شیوه نامه نظام رتبه بندی معلمان در رتبه یک قرار می‌گیرند، ارتقای به رتبه ۲ آنان منوط به داشتن شش سال سابقه خدمت است که چهار سال از این سوابق خدمت در مشاغل آموزشی، موضوع بند «یک» شیوه نامه خواهد بود. بدین ترتیب چهار سال تجربه آموزشی این افراد جایگزین چهار سال توقف خواهد شد. مثال: فردی که در تاریخ اول مهر ۹۵ رتبه مقدماتی را اخذ کرده در تاریخ اول مهر ۹۹ و با رعایت سایر مقررات، مشمول ارتقا به رتبه دو می­‌شود) صرفا برای آن دسته از افرادی که قبل از تاریخ اول مهر ۱۳۹۸ دارای بیش از دو سال تجربه آموزشی بوده‌اند، با رعایت سایر مقررات بلامانع خواهد بود؛ بنابراین صرفا برای این افراد به جای چهار سال توقف در رتبه یک، چهار سال تجربه آموزشی قبلی آنان ملاک عمل قرار گرفته است.

با عنایت به مراتب فوق ارتقای رتبه معلمانی که از تاریخ اول مهر ۱۳۹۸ و بعد از آن رتبه یک را کسب کرده اند برای ارتقاء به رتبه دو داشتن شرایط ذیل الزامی است:

- داشتن حداقل شش سال تجربه و حداقل چهار سال توقف در رتبه یک

- گذراندن ۱۸۰ ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت و تخصصی در طول دوره علاوه بر دوره‌های آموزشی مربوط به رتبه یک

- کسب میانگین امتیاز ارزیابی عملکرد به میزان حداقل ۸۰ درصد در طول سه سال متوالی منتهی به رتبه بعدی (امتیاز هر سال باید از کمتر از ۷۵ باشد)

- کسب حداقل ۶۵ درصد امتیازات شاخص‌های صلاحیت‌های معلمی (امتیاز هر یک از صلاحیت‌های عمومی، تخصصی نباید کمتر از ۵۵ درصد باشد.)

مقتضی است مراتب فوق جهت ارتقاء به رتبه‌های ۱ و ۲ ملحوظ نظر قرار گردد.

این اطلاعیه در مورد مشمولان طرح طبقه بندی مشاغل معلمان که از تاریخ اول مهر ۱۳۹۸و بعد از آن مشمول ارتقاء به رتبه ۱ و ۲ می‌شوند قابلیت اجرایی داشته و با صدور آن کلیه اقدامات قبلی مغایر اصلاح می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->