جزئیات ثبت نام کنکور سراسری سال ۱۴۰۱ اعلام شد آخرین آمار کرونا تا ۵ بهمن ۱۴۰۰ | شناسایی ۹۳۷۸ ابتلای جدید کرونا در کشور؛ ۲۳ تن دیگر جان باختند اینفوگرافی | برای دز سوم چه واکسن‌هایی می‌توانیم بزنیم؟ لغو تمام پروازهای استانبول از مبدا فرودگاه امام خمینی تهران آماده‌باش مراکز درمانی سراسر کشور | ایران در آستانه پیک ششم کرونا افزایش تعداد شهر‌های نارنجی و بازگشت محدودیت‌ها در صورت زیاد شدن اُمیکرون بانک رفاه کارگران و شستا تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند آخرین آمار مبتلایان به اومیکرون در ایران (۵ بهمن ۱۴۰۰) آخرین اخبار از پرونده کیوان امام‌وردی | روایت دختران قربانی واریز ۲ هزار میلیارد تومان از جیب فرهنگیان | بدهی دولت دوازدهم به صندوق ذخیره علت از دست دادن حس بویایی و چشایی پس از ابتلا به کرونا + فیلم تصاویری ترسناک از جولان گرگ‌ها در داخل شهر همدان + فیلم دستگیری یک فرد آدم‌خوار در فرانسه + فیلم و جزئیات بیهوشی با آبمیوه‌های آغشته به هروئین | شکایت ۷ دختر از دو جوان واکسیناسیون کودکان در ایران آغاز شد + جزئیات آیا تغییرات اقلیمی باعث بارش برف در صحرای آفریقا شده است؟ اقدام ترسناک دو جوان اهوازی روی پل + فیلم معلمان حق التدریس کمتر از یک کارگر حقوق می‌گیرند
خبر فوری

سرد مزاج‌ها در فصل سرما چه بخورند؟

  • کد خبر: ۹۰۴۱۱
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۰
سرد مزاج‌ها در فصل سرما چه بخورند؟
افرادی که مزاج سرد دارند در زمستان بیشتر احساس سرما می‌کنند که با داشتن تغذیه مناسب قابل کنترل است. همچنین متخصصان طب ایرانی بر این باورند که، چون مزاج فصل زمستان سرد و‌تر است باید از غذا‌هایی استفاده کنیم که مزاج‌شان با سردی و تری فصل زمستان تداخل پیدا نکند، چون در غیر این صورت باعث افزایش میزان سردی در بدن می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در تقسیم بندی طب قدیم دو مزاج سودا و بلغم جزو مزاج‌های سردی بود. افراد با این مزاج‌ها در فصل‌های پاییز و زمستان دچار مشکلات بیشتری می‌شدند و به همین دلیل رعایت توصیه‌های غذایی برایشان اهمیت بیشتری داشت.

در ادامه به آن چه این افراد باید بخورند و آن چه باید از خوردن آن اجتناب کنند، می‌پردازیم:

گوشت گوسفند و شتر مصرف کنید

افراد سرمایی باید در مصرف گوشت دقت کنند، زیرا بعضی مواد پروتئینی دارای طبیعت سرد هستند. به عنوان مثال گوشت دارای طبیعت سرد است در حالی که گوشت گوسفند و شتر طبیعتی گرم دارد. گوشت مرغ هم دارای طبیعتی سرد است و مصرف آن باید محدود و همراه با مواد غذایی گرم باشد.

لبنیات را همراه با مصلح آن میل کنید

لبنیات از جمله شیر، ماست، پنیر، دوغ و کشک دارای طبیعت سرد هستند و برای افراد سرد مزاج مفید نیست، اما از آن جایی که نمی‌توان مصرف آن را کنار گذاشت بهتر است با مصلح آن مانند نعناع، زیره، فلفل و کاکوتی مصرف شود.

از خوردن میوه‌های فصل و سبزیجات غافل نشوید

در این فصل میوه‌های دارای ویتامین سی یافت می‌شود که برای مقابله با سرمای بدن مناسب است. میوه‌های این فصل به جز میوه‌های ترش برای این افراد مناسب است و بیشتر خوردن انار، سیب، نارنگی و پرتقال شیرین توصیه می‌شود.

پیاز خام
مصرف پیاز خام موجب دفع اخلاط سودا از بدن می‌شود.

هویج
هویج یا سوپ هویج یک خوراکی مفید و گرم کننده بدن برای فصل زمستان است.

چغندر
چغندر را به سالاد یا سوپ خود اضافه کنید تا احساس سرمای کمتری داشته باشید.

چای بنوشید

نوشیدن چای کمرنگ در فصل سرد همراه با زنجبیل، هل، دارچین، میخک و زعفران گزینه مناسبی برای سرد مزاج‌هاست.

دمنوش، آب جوش و عسل را فراموش نکنید

دمنوش‌های آویشن، رزماری، زنجبیل، دارچین، بادرنجبویه، گل گاوزبان و سرخارگل که طبیعتی گرم دارد، با احساس سرمای بدن مقابله و انرژی و حرارت لازم آن را تامین می‌کند. همچنین نوشیدن یک لیوان آب جوش همراه با عسل سبب می‌شود احساس سرما و بی حالی شما برطرف شود.

زردچوبه

زردچوبه سرشار از آنتی اکسیدان است و باعث افزایش دمای بدن می‌شود.

کندر

مصرف کندر هنگام صبح می‌تواند گرمای مطبوعی برای بدن فراهم کند.

فلفل

غذا‌های تند به حفظ گرمای بدن کمک می‌کند و میزان صفرا را افزایش می‌دهد.

خوراکی‌های مضر برای سرمایی‌ها

مصرف کاهو، خیار، گوجه فرنگی، برنج، آب غوره، آب لیمو، انواع ترشی، غذا‌های سنگین، بادمجان و غذا‌های شور برای افراد سرمایی مضر است.

منبع: بهداشت نیوز

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
دوست دارید به چه محتوایی در سایت شهرآرانیوز بیشتر پرداخته شود؟
فرهنگی، هنری
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}