بسته‌های مکالمه، پیامک و اینترنت رومینگ ایرانسل برای اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی تسلا و سامسونگ قرارداد ۱۶.۵ میلیارد دلاری برای تأمین تراشه بسته‌اند احتمالا رئیس‌جمهور با پس‌گرفتن لایحه مقابله با اخبار جعلی موافقت کند تست و ارزیابی موفق زیرسامانه پایدارسازی دَوَرانی ماهواره ناهید ۲ سند برنامه جامع ترویج و ارتقای سواد فضای مجازی تصویب شد تحقیقات جدید: روابط اجتماعی بیشتر از غذا یا نوشیدنی به طول عمر کمک می‌کند ستار هاشمی: دولت به اینترنت طبقاتی اعتقادی ندارد رگولاتوری درباره قطعی‌های اینترنت: باید مشکل برق حل شود گوشی‌های تاشو سامسونگ احتمالا زودتر از گوشی‌های دیگر آپدیت‌ نرم‌افزاری دریافت می‌کنند اولین جزئیات از گلکسی S۲۷ اولترا منتشر شد زنگ خطر برای ذخایر ماچا با افزایش عطش جهانی برای این چای خاص ژاپنی تأثیر کیف پول سرد (Cold Wallet) بر امنیت صرافی‌ها رونمایی مایکروسافت از هویت بصری جدید هوش مصنوعی کوپایلت طرح ژاپن برای تولید جنین انسانی از سلول‌های بنیادی چرا نباید مشکلات عاطفی و مسائل خصوصی‌مان را با هوش مصنوعی در میان بگذاریم؟ مشاهده تولد یک سیاه‌چاله بزرگ برای اولین بار (۴ مرداد ۱۴۰۴) ماهواره مخابراتی ناهید ۲ با موفقیت به فضا پرتاب شد+ فیلم سامسونگ برای گلکسی A17 از همان پردازنده گلکسی A16 استفاده می‌کند اضافه‌شدن چند قابلیت هوش مصنوعی به آپدیت جدید ویندوز ۱۱ (۱ مرداد ۱۴۰۴) سه نگرانی سم آلتمن درباره آینده هوش مصنوعی برای هیدراته ماندن بدن چه بنوشیم و از چه چیزی اجتناب کنیم؟
سرخط خبرها

فناوری واقعیت مجازی برای لمس حجر الاسد

  • کد خبر: ۹۲۰۹۹
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۳
فناوری واقعیت مجازی برای لمس حجر الاسد
سازمان اماکن اسلامی عربستان از طرحی رونمایی کرده که از طریق آن و با استفاده از فناوری واقعیت مجازی می‌توان حجرالاسود کعبه را لمس کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مقامات دپارتمان اماکن اسلامی در عربستان سعودی از راه اندازی طرح «حجر الاسود مجازی» خبر دادند که به موجب آن می‌توان حجرالاسود کعبه را به صورت مجازی از طریق فناوری واقعیت مجازی لمس کرد. هدف از این ابتکار استفاده از فناوری واقعیت مجازی و تجربیات دیجیتالی است که واقعیت را شبیه‌سازی می‌کنند. این شبیه سازی برای اولین بار در دفتر ریاست حرمین شریفین اجرا شده است.

رئیس حرمین شریفین گفت: «ابتکار "حجر الاسد مجازی" توسط آژانس امور نمایشگاه‌ها و موزه‌ها به نمایندگی از اداره کل نمایشگاه‌های دیجیتال آغاز شده است.» او همینطور در ادامه صحبت هایش بر اهمیت القای حواس مختلف مانند بینایی، شنوایی، لامسه، حتی بویایی در این شبیه سازی مجازی تاکید کرد.

فناوری واقعیت مجازی برای لمس حجر الاسد

در ۱۲ ژوئن، وزارت حج و عمره عربستان تصمیم گرفت به دلیل تحولات ناشی از ویروس کرونا، سفر حج را به شهروندان و ساکنان داخل عربستان با تعداد ۶۰ هزار زائر محدود کند. این وزارتخانه در اطلاعیه‌ای، در راستای کنترل بیماری، گروه سنی که می‌توانند سفر حج را انجام دهند بین ۱۸ تا ۶۸ سال اعلام کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->