نگاه سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد به عملکرد شورای ششم | این دوره، فعال‌ترین شورای شهر مشهد است پیشنهاد شهردار مشهد مقدس به دبیرکل انجمن کلانشهر‌های جهان برای تشکیل کمیته خلاقیت و نوآوری در متروپلیس هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت‌ها و چالش‌های مدیریت شهر مشهد از نگاه رئیس شورای اسلامی شهر مشهد | فراوانی طرح‌های دوفوریتی، چالش بزرگ شورای ششم بود ناصحی: مهم‌ترین وظیفه شورای شهر، انتخاب شهردار و نظارت بر عملکرد شهرداری است پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی اعلام آمادگی شهرداری مشهد برای کمک به هموطنان حادثه‌دیده در انفجار اسکله شهید رجایی رفع اختلال ۱۰دقیقه‌ای در سرویس‌دهی خط یک مترو مشهد رئیس شورای شهر مشهد: هزینه ساخت هر کیلومتر قطارشهری معادل با چهار پل چهارسطحی است | روند خدمت به مردم را متوقف نمی‌کنیم + فیلم موزه زنده میدان عدالت مشهد لیست کامل بوستان‌های بانوان دارای اتاق مادروکودک مشهد + جزئیات مشهد، قطب دیپلماسی شهری در میان کلانشهرهای ایران قلندرشریف: خط ۳ مترو مشهد مهم‌ترین بخش ریلی شهری کشور است | مشهد در حوزه قطارشهری خودکفا شده است  تشکیل ۴ کمیته ذیل کارگروه «سرمایه‌گذاری برای تولید» در شورای اسلامی شهر مشهد خراسان رضوی و مشهد، رتبه نخست کاهش تلفات حوادث رانندگی درون‌شهری طی سال ۱۴۰۳ معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خبر داد: کاهش ۱۴ درصدی تلفات حوادث ترافیکی در مشهد در سال ۱۴۰۳ ۸۸ درصد متوفیان تصادفات مشهد در سال ۱۴۰۳ عابران و موتورسیکلت‌سواران بودند فصل طغیان شته در باغات و فضای سبز شهری مشهد | به ۱۶۰ درخواست مردم در خصوص آفات رسیدگی شد مرکز نوآوری‌های حمل‌ونقل شهرداری مشهد آغازبه‌کار کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم
سرخط خبرها

انتقال خون به تعهدات خود عمل نکرده است

  • کد خبر: ۹۲۴۹
  • ۲۶ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۵
انتقال خون به تعهدات خود عمل نکرده است
واکنش مدیر عمران اراضی حریم حرم حضرت رضا(ع) به اظهارات مدیرکل انتقال خون استان
مدیر عمران اراضی حریم حرم حضرت رضا (ع) به اظهارات مدیرکل انتقال خون خراسان‌رضوی درباره وضعیت مال‌الاجاره پایگاه انتقال خون ثامن که در حریم بارگاه منور رضوی قرار گرفته است، واکنش نشان داد. آستان قدس رضوی در خبری که عصر روز گذشته به تحریریه روزنامه شهرآرا ارسال کرد، واکنش سیدرضا علوی، مدیر عمران اراضی حریم حرم حضرت رضا (ع)، به اظهارات حمیدرضا اسلامی، مدیرکل انتقال خون استان، را این‌گونه آورده است: سازمان انتقال خون خراسان‌رضوی باوجود اطلاع کامل از مفاد صورت‌جلسه تحویل پایگاه ثامن و پذیرش آن‌ها در ابتدای امر، تاکنون به هیچ‎یک از تعهدات خود عمل نکرده است.
سیزدهم آبان امسال بود که روزنامه شهرآرا در گزارشی با عنوان «سنگ اختلاف بر شیشه عمر پایگاه انتقال خون ثامن»، اظهارات معاون املاک و اراضی آستان قدس رضوی و مدیرکل انتقال خون استان را درباره تعیین تکلیف وضعیت این پایگاه منتشر کرده بود. حالا مدیر عمران اراضی حریم حرم حضرت رضا (ع) به اظهارنظر مدیرکل انتقال خون درباره در نظر گرفتن اجاره‌بهای ماهیانه ۱۲ میلیون تومان واکنش نشان داده است.
به گفته علوی، سال۹۶ در راستای همکاری با سازمان انتقال خون محلی پرتردد که متعلق به آستان قدس رضوی بود و دقیقا در مسیر اجرای پروژه‌های ابلاغی شورای عالی شهرسازی و معماری ایران قرار داشت، به‌صورت موقت در اختیار این سازمان قرار گرفت و مسئولان این سازمان نیز با اطلاع کامل از این موضوع بر اساس مفاد صورت‌جلسه تحویل، به‌صورت مکتوب متعهد شدند هر زمان به این اراضی نیاز بود، آن را بازگردانند تا مانعی برای اجرای پروژه‌های عمرانی ملی و طرح توسعه حرم مطهر ایجاد نشود. وی با اشاره به مفاد صورت‌جلسه و تعهد مدیران سازمان انتقال خون مبنی بر پرداخت اجاره‌بها، گفت: باوجود همکاری آستان قدس رضوی در اعمال تخفیف در اجاره‌بها و پذیرش مفاد صورت‌جلسه و با وجود اینکه حدود ۲ سال از تحویل این زمین می‌گذرد، هنوز هیچ وجهی از سوی سازمان انتقال خون خراسان‌رضوی پرداخت نشده است. مدیر عمران اراضی حریم حرم حضرت رضا (ع) افزود: آستان قدس رضوی خود را به همکاری درباره خدمات عام‌المنفعه مکلف می‌داند. در این راستا هر زمان سازمان انتقال خون درخواستی از این مجموعه داشته است، تلاش کرده‌ایم نهایت همکاری را با این سازمان داشته باشیم که از آن جمله می‌توان به اختصاص فضا برای پایگاه‌های سیار انتقال خون در مناسبت‌های مختلف در بافت پیرامون حرم مطهر رضوی و پایگاه موقت انتقال خون ثامن اشاره کرد.
وی با بیان اینکه آستان قدس رضوی خود را به همکاری برای اجرای پروژه‌های ملی ازجمله طرح ملی نوسازی و بهسازی بافت فرسوده پیرامون حرم مطهر متعهد می‌داند، اظهار کرد: بر اساس دستور ابلاغی شورای عالی شهرسازی و معماری ایران و مقامات وزارت راه‌وشهرسازی، باید پروژه‌هایی را که به تصویب این شورا رسیده است، اجرا کنیم و نمی‌توانیم پروژ‌ه‌ای مصوب ملی را متوقف سازیم.
علوی با بیان اینکه هم‌اکنون تمام فضا‌های متعلق به آستان قدس رضوی در محدوده محل اجرای پروژه جمع‌آوری شده است و فقط این پایگاه هنوز به کار خود ادامه می‌دهد، اظهار کرد: با عنایت به اینکه محل موقت واگذارشده جزئی از پروژه‎های اولویت‌دار اجرایی بوده و پلاک‌های اطراف آن نیز در راستای توسعه فضای زیارتی اماکن متبرکه و رفاه حال زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی با پرداخت هزینه‌های هنگفت از محل نذورات و وقفیات آزادسازی شده و با توجه به ضرورت اجرای طرح‌های در دست اقدام، متأسفانه باوجود مکاتبات فراوان با آن سازمان، تاکنون برای عودت محل اقدامی نشده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->