قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی فردا (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) انجام می‌شود | ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو رئیس اتحادیه دامداران خراسان رضوی: دولت هزینه واردات دام یا گوشت را صرف تقویت تولید داخل کند دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی: ما در حوزه اعطای وام ازدواج، شرمنده همه مردم استان هستیم بورس هفته را سبزپوش آغاز کرد | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) زنگنه: ارز توافقی مُرد و حذف خواهد شد | ۱۷۰۰ شرکت با سرمایه‌گذاری خارجی از ایران خارج شدند پول‌های بلوکه شده خودرو‌های وارداتی از امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آزادسازی شد خودرو‌های مناطق آزاد هم می‌توانند پلاک ملی بگیرند قطع برق شهروندان مشهدی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ نرخ طلا و سکه امروز در مشهد چقدر شد؟ (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز در بازار امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مزایا و معایب قرارداد‌های موقت و دائم کارگران چیست؟ واریز ۶۹۰۰ میلیارد تومان سود به حساب ۲.۷ میلیون سهامدار (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) مدیریت بازار طلا و سکه در جنگ ۱۲ روزه | بهای جهانی طلا تا پایان سال میلادی به ۴۰۰۰ دلار می‌رسد بیمه شدگان «پاره‌وقت» تأمین اجتماعی چگونه می‌توانند «سوابق بیمه‌ای» خود را خریداری و کامل کنند؟ افزایش سقف برداشت از کارت سوخت در جایگاه‌های مرزی تا ۵۰ لیتر گشایش پنجره بودجه چند هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی به روی خراسان رضوی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی  پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟
سرخط خبرها

تعطیلی تمام مراکز رمز ارز تا ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۹۳۵۲۶
  • ۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۱
تعطیلی تمام مراکز رمز ارز تا ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۰
رجبی مشهدی گفت: تمام مراکز استخراج رمز ارز در دوره سرد سال تا ۱۵ اسفندماه فعالیتشان متوقف خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق در رابطه با علت تعطیلی مراکز مجاز استخراج رمز ارز گفت: در زمستان به دلیل افزایش مصرف گاز به ویژه در بخش خانگی و تجاری نیروگاه‌ها در تامین سوخت دچار محدودیت می‌شوند و این شرایط ایجاب می‌کند که اقداماتی را در کاهش مصرف برق انجام دهیم.

او ادامه داد: این اقدامات براساس روشنایی معابر، نظارت بر مصرف ادارات اولویت بندی می‌شوند و میزان مصارف آن‌ها کاهش پیدا خواهد کرد؛ رمز ارز‌هایی که به صورت مجاز فعالیت می‌کنند پیش بینی شده بود که در دوره سرد سال محدود و از مدار خارج شوند که حدود ۲۰۹ مگاوات ظرفیت مصرف این مراکز بوده است و از طرفی با بخش غیر مجاز هم برخورد‌هایی صورت گرفته و وزارت نیرو کشفیات جدیدی داشته است.

رجبی مشهدی گفت: تمام مراکز استخراج رمز ارز در دوره سرد سال تا ۱۵ اسفندماه فعالیتشان متوقف خواهد شد که ظرفیت کشف شده در این زمینه حدود ۶۲۵ مگاوات بوده است، حدود ۲۲۲ هزار دستگاه کشف شده است که بیشتر این کشفیات در بخش خانگی صنعتی بوده که به صورت غیر مجاز فعالیت می‌کردند.

پیک شبانه کشور مصرف برق حدود ۴۱ هزار مگاوات است

او در رابطه با میزان تولید برق نیروگاه‌ها توضیح داد: در شرایط کنونی پیک شبانه کشور حدود ۴۱ هزار مگاوات است که قطعا این عدد از تابستان که ۶۷ هزار مگاوات بود خیلی کمتر است یعنی نیروگاه‌ها باید ۶۰ درصد تولید برق بیشتری داشته باشند، اما همین مقدار برق را هم بخواهیم تولید کنیم، ۹۵ درصد آن را باید از سوخت‌های فسیلی، سوخت گاز و سوخت مایع استفاده کنیم که به دلیل افزایش مصرف گاز با توجه به برودت هوا سهمیه نیروگاه‌ها کاهش پیدا می‌کند و به ناچار باید از سوخت مایع استفاده کنیم و اگر آن را هم به سرعت مصرف کنیم و مخازن کاهش یکباره می‌تواند منجر به ناپایداری شبکه شود.

تاکنون قطعی برق نداشتیم

سخنگوی صنعت برق گفت: تا این لحظه هیچ برقی از خانه‌ها قطع نشده و برق صنایع هم به صورت پایدار در حال تامین است. حدود ۵۰ درصد از سوخت توسط گاز تامین می‌شود به میزان روزانه ۱۰۰ میلیون متر مکعب است. ۵۰ درصد دیگر از سوخت مایع تامین می‌شود.

رجبی مشهدی از چگونگی دادن اخطار‌ها در این زمینه به ادارات و سازمان دولتی گفت: در صورت ابلاغ ۳ اخطار به دستگاه‌های دولتی، ادارات، سازمان‌ها نسبت به قطع برق آن‌ها اقدام خواهد شد. در بخش روشنایی تا به الان ۳۶۴ مگاوات کاهش مصرف داشته ایم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->