رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مشکلات معیشتی و اقتصادی، عاملی برای توسعه حاشیه شهرهاست رئیس کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر مشهد: لایحه بودجه ۱۴۰۴ شهرداری در جلسات کمیسیون تلفیق، بررسی نهایی می‌شود سلیمی: زن در ترکمنستان نگهبان میراث ملی است افزایش بیش از ۳۰۰ چشمه سرویس بهداشتی در مشهد، برای خدمت‌رسانی بهتر به زائران نوروز ۱۴۰۴ توزیع بیش از ۱۵۰۰ تن اقلام ضروری توسط جهاد کشاورزی در مشهد درباره روحانی «نبی‌بخش» که به عشق امام رضا (ع) از هند به مشهد آمد | ساکن ابدی تکیه کرمانی‌ها نگاه ویژه شورای شهر مشهد به ساخت زمین‌های ورزشی در حاشیه شهر راه‌اندازی بانک چشم در سازمان فردوس‌های شهرداری مشهد از زباله‌گردی تا کمبود ایستگاه‌های پسماند مشهد | پاسخ‌گویی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در مرکز ۱۳۷ شهرداری مشهد ثبت هوای سالم در کلانشهر مشهد در پی بارش باران (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) اجرای کامل طرح اگو مشهد در ۳ سال آینده استقبال از بهار مشهد با بیش از ۶۰۰ المان تلفیقی تصویب طرح تفصیلی توس در کمیسیون ماده‌۵ خراسان رضوی آماده‌باش ۶۵۰۰ نیروی شهرداری مشهد درپی صدور هشدار بارش شدید باران (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) جمع‌آوری روزانه ۲ هزار تن زباله از سطح شهر مشهد تعبیه بیش از ۳ هزار جای پارک موقت پیرامون حرم مطهر رضوی (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) رئیس کمیسیون خدمات‌شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: توسعه و ساخت ۵ ایستگاه آتش‌نشانی در سال ۱۴۰۴ شهروند خبرنگار | نمایی از روستای معدن فیروزه سفلی - نیشابور شهروند خبرنگار | درخواست افزایش ساعت فعالیت جمعه بازار کتاب مشهد + پاسخ درباره تاریخ ساختمان بوستان کوهسنگی مشهد | عمارتی که اعتبار شهر بود ضرورت توجه به پدیده فرونشست زمین در کلانشهرها
سرخط خبرها

انتشار ویروس کرونا امیکرون در مشهد شتاب گرفت (۷ دی ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۳۷۰۶
  • ۰۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۰
انتشار ویروس کرونا امیکرون در مشهد شتاب گرفت (۷ دی ۱۴۰۰)
بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ۲۷ مبتلای جدید به ویروس کرونا امیکرون در کشور ۶ نفر مشهدی هستند.

مهدی عسکری | شهرآرانیوز؛ روند ابتلا به امیکرون نسبت به روز‌های گذشته در کشور شتاب گرفته است و طبق اعلام وزارت بهداشت ۲۶ نفر در کشور به این بیماری مبتلا شده اند. از مجموع این بیماران نیز ۶ مورد در مشهد ثبت شده است که در مقایسه با آمار دو روز قبل، ۵ نفر به این آمار اضافه شده است.

در این باره مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: روند افزایش ابتلا به کرونا همچنان با شیب ملایم ادامه دارد، اما برای اینکه اعلام کنیم روند افزایشی شده است باید سه چهار روز دیگر صبر کنیم.

احتمال شروع موج ششم

محمد پهلوان کاشی ادامه داد: اگر روند افزایشی شتاب بگیرد و شیب ابتلا بیشتر شود، ممکن است وارد موج ششم کرونا بشویم.

وی با تأیید ابتلای ۵ نفر به امیکرون در مشهد، درباره تعطیلی مدارس گفت: اعلام تعطیلی مدارس باید در ستاد کرونای استان تصویب شود و منتظر تصمیم این ستاد هستیم.

پهلوان درباره تخلف برخی مهدکودک‌ها و ادامه کار باوجود هشدار تعطیلی از روز شنبه، بیان کرد: آموزش و پرورش به ما تعهد داده است که مهد‌ها از شنبه‌ای که گذشت تعطیل باشد. ما نیز در این باره هر روز نگرانی خود را به آموزش و پرورش اعلام می‌کنیم. این نگرانی را به ستاد استانی کرونا هم اعلام کرده ایم.

وی با هشدار به همه صنوف و مشاغل گفت: رعایت نکردن دستورالعمل و محدودیت‌های اعلام شده عواقب ناخوشایندی دارد که در مدت زمان ۱۰ تا ۱۲ روز عواقب آن آشکار می‌شود.

تداوم واکسیناسیون خانه به خانه

وی با تکذیب توقف واکسیناسیون خانه به خانه گفت: این اقدام همچنان با قوت توسط بسیج جامعه پزشکی و مراکز بهداشت در مشهد، حاشیه شهر و همچنین سایر شهر‌های استان ادامه دارد.

احتمال بازگشت محدودیت‌های کرونایی

دیروز وزیر کشور نیز اعلام کرد اگر سویه امیکرون رشد زیادی پیدا کند، مجبوریم محدودیت‌های بیشتری داشته باشیم.
به گفته احمد وحیدی فعلا با توجه به سرعت انتشار سویه جدید محدودیت‌هایی پیش بینی و رفت وآمد‌های خارجی کنترل و محدودتر شده است.

توزیع کیت‌های تشخیص امیکرون در بیمارستان امام رضا (ع)

به گزارش وبدا سعید اشکانی فر، سرپرست اداره امور آزمایشگاه‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، هم اعلام کرد که کیت‌های آزمایشگاهی برای تشخیص امیکرون در آزمایشگاه بیمارستان امام رضا (ع) این کلان شهر توزیع شده است.

تسهیل در دسترسی به تست‌های تشخیص کرونا در مشهد

دبیر قرارگاه مدیریت کرونا در خراسان رضوی اعلام کرد: دسترسی به تست‌های تشخیص کرونا در مشهد تسهیل شد.
علی اصغر انجیدنی گفت: آزمایش سریع کرونا (رپید تست) در درمانگاه‌ها و آزمایشگاه‌های مشهد به شرط ثبت در سامانه سینا امکان پذیر شده است.

تکذیب ابتلای کودکان مشهدی به‌امیکرون

با وجود شایعاتی که طی روز‌های اخیر درباره احتمال ابتلای کودکان بستری شده در بیمارستان اکبر به کرونای امیکرون منتشر شده است، محمد حسن اعلمی، فوق تخصص عفونی کودکان و عضو هیئت علمی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اعلام کرد که موارد بستری کودکان مبتلا به کرونا در بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر به شکل شایان توجهی کاهش یافته است.

تزریق دز سوم واکسن کرونا در‌حرم‌رضوی

به گزارش آستان نیوز: معاون خدمات زائران حرم رضوی نیز از فراهم سازی امکان تزریق دز سوم واکسن کرونا در رواق دارالمرحمه حرم خبر داد.

به گفته امین بهنام همه افراد بالای ۱۸ سال که حداقل سه ماه از زمان تزریق دز دوم آن‌ها گذشته باشد می‌توانند برای تزریق دز سوم واکسن کرونا همه روزه از ساعت ۹ تا ۲۱ با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به مرکز واکسیناسیون این آستان مقدس در رواق دارالمرحمه مراجعه کنند.

علائم متفاوت امیکرون در واکسن‌زده‌ها و واکسن نزده‌ها

عضو کمیته علمی قرارگاه مدیریت کرونای خراسان رضوی نیز با بیان اینکه سرعت انتشار ویروس امیکرون ۵ تا ۶ برابر سویه‌های قبلی است اظهار کرد: علائم ابتلا به ویروس امیکرون در افراد واکسن زده و واکسن نزده متفاوت است.

به گفته علیرضا صداقت در صورتی که افراد به طور کامل واکسینه شده باشند، علائم ابتلا به امیکرون بیشتر شبیه سرماخوردگی همچون احتقان بینی، سرفه، خارش گلو، آبریزش بینی، سردرد، ضعف، کاهش اشتها، عطسه و درد عضلانی است، اما اگر فرد واکسن نزده باشد یا دوره ایمنی زایی (بیش‌از ۴ تا ۵ ماه از زمان دریافت دز دوم) را سپری کرده باشد، بر اساس مطالعات انجام شده علائم شدیدتری پیدا می‌کند و حتی منجر به بستری نیز می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->