قانون جوانی جمعیت؛ خطای تمرکز بر تولد بدون توجه به کیفیت زندگی چطور مصرف شکر را کاهش دهیم؟ شرایط سلامت سالاد‌های فروشگاهی اعلام شد افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد برگزاری جشن ویژه نوآموزان پیش دبستانی در نیمه اول مهر ۱۴۰۴ برگزاری جشن شکوفه‌ها، دوشنبه (۳۱ شهریور ۱۴۰۴) در سراسر کشور میوه خوشمزه پاییزی که درمان چند بیماری است یک متخصص تغذیه هشدار داد: دمنوش‌های لاغری می‌توانند از دارو‌های شیمیایی خطرناک‌تر باشند سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ کلاس بی‌معلمی نداریم | آیا ساعات آغاز مدارس در سال ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) ایرانی‌ها، امروز بلند قدتر از ۱۰۰ سال قبل | قاتل قد کودکان را بشناسید کافه کاریز در بوستان نهج‌البلاغه تهران برای همیشه تعطیل می‌شود + فیلم جزئیات جدید از پرداخت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران دستگیری زن جوان سارق و دو فرزند ۶ و ۱۰ ساله‌اش به جرم سرقت انتقام با سلاح سرد و آتش | ماجرای قتل فجیع جوان ۱۹ ساله به دست سه جوان دیگر در سبزوار صدور حکم برای شکارچی کودکان در تهران | دست‌درازی مرد شیطان‌صفت به ۳۰ کودک بی‌گناه درگیری مسلحانه در معدن طلای سقز با یک کشته و ۳ زخمی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) چگونه کودک را برای رفتن به مدرسه مشتاق کنیم؟ رونمایی از نخستین ربات وکیل ایران نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس: کاهش موالید ناشی از کاهش جمعیت زنان دارای سن باروری است آزمون استخدامی وزارت بهداشت ۲۷ شهریورماه | استخدام ۲۷۰۰۰ نفر الزام سیاست‌گذاری دقیق برای کاشت یک میلیارد درخت آشنایی با انواع خرما، خواص، شیوه نگهداری و نکات مرتبط با خرید | جادوی سلامتی در نخلستان راه‌های افزایش «زباله‌نریزی» در شهر محکومیت ۱۸ میلیاردی قاچاقچیان سوخت در خراسان رضوی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر بازنگری محتواهای درسی ۳۳ هزار و ۵۴۳ کلاس درس خراسان رضوی استانداردسازی شده است کشف ۶۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در دریای عمان کشف ۸۳ گوشی مسروقه در مشهد | باند قاچاق به افغانستان متلاشی شد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

با درمان خانگی قولنج آشنا شوید

  • کد خبر: ۹۳۸۵۷
  • ۰۸ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۴
با درمان خانگی قولنج آشنا شوید
تقریباً همه انسان‌ها در طول زندگی خود قولنج عضلانی را تجربه کرده‌اند و در مواردی این قولنج یا اسپاسم پایدار چند روز طول کشیده است. در این مطلب چند روش برای درمان قولنج یا گرفتگی عضلات آورده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، گرفتگی عضلات به آن احساسی در اندام غیر ارادی و ماهیچه‌های فرد گفته می‌شود که راحت آزاد نمی‌شوند. به بیان دیگر ماهیچه‌هایی متعددی در بدن شناخته شده‌اند که هنگام حرکات ارادی و غیر ارادی حرکت اندام انسان را حمایت می‌کنند، وقتی این عضلات به صورت غیرارادی منقبض می‌شوند، اگر این گرفتگی پایدار باشد به آن اسپاسم پایدار یا گرفتگی عضلات می‌گویند که در لفظ عامیانه آن را قولنج می‌نامند.

قولنج در طب سنتی چیست؟

اما در واژگان اطبای قدیم به هر نوع گرفتگی، درد یا کشیدگی در اندام بدن قولنج می‌گفتند.  قولنج بیماری محسوب نمی‌شود و در بسیاری موارد علتی جز حرکت ناگهانی و گرفتگی یک یا چند عضله در قسمتی از بدن نیست. تقریباً همه انسان‌ها در طول زندگی خود قولنج عضلانی را تجربه کرده‌اند و در مواردی این قولنج یا اسپاسم پایدار چند روز طول کشیده است.

قولنج که در علم طبابت قدیم به درد‌های پیچشی و ناراحت‌کننده عضلات، کلیه، روده، شکم یا اعضای مجاورش نیز گفته می‌شد، از ریشه کلون colon که یک واژه یونانی است گرفته شده و بسیاری از انواع آن امروز به عنوان یک بیماری خطرناک شناخته می‌شوند و بسیاری از آن علتی جز گرفتگی عادی عضلات ندارند.

درمان خانگی قولنج در طب سنتی

یکی از روش‌های مؤثر در تسکین قولنج‌های معمولی استفاده از عصاره زنجبیل است. به این منظور باید یک قاشق چای‌خوری عصاره تهیه شده از زنجبیل را با یک قاشق چای‌خوری آبلیموی و کمی نمک و مقداری شکر را ترکیب کرده و بنوشید. البته این می‌تواند با آب گرم تهیه شود.

راه دوم، مخصوص اسپاسم معده است که در آن ترب و آبلیمو را که هضم‌کننده است با هم مخلوط می‌کنند و با کمی آب رقیق می‌کنند و می‌نوشند. این ترکیب برای تسکین درد دل ناشی از اسپاسم پایدار یا قولنج مفید است.

راه سوم، استفاده از تمبر هندی است که یک قاشق از آن را با نصف قاشق چای‌خوری نمک در نصف فنجان آب حل می‌کنند و می‌نوشند.

راه چهارم، استفاده از ۱۰ تا ۴۰ گرم گل بهارنارنج است که در یک لیتر آب دم شود و با عسل نوشیده شود. دو فنجان از آن را باید با فاصله کم نوشید.

راه پنجم، استفاده از گیاه زنیان است که یک قاشق از آن را با نمک می‌کوبند و می‌خورند که می‌تواند هر دردی را که با سوءهاضمه همراه است، تسکین دهد.

منبع:همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->