حقوق یک ماه ۳ هزار کارگر در هالووین تهران دود شد نکاتی برای رزرو مطمئن بلیط اتوبوس در مسیر‌های پرتردد کشور فرماندار مشهد: طرح جیره‌بندی آب در حال بررسی است درباره فواید ارده که هم مقوی است و هم اصالتی باستانی دارد | منبع خالص انرژی و سلامتی آموزش نفس‌کش بودن! آزادی ۹۷۶ زندانی جرائم غیرعمد از ابتدای امسال تاکنون | ۱۶۵۰ میلیارد تومان پرونده بدهکاری مختومه شد شایع‌ترین مشکلات دندانی در کودکان چیست؟ این کودکان در آینده به فشار خون بالا مبتلا می‌شوند ایمن‌سازی بیمارستان تأمین اجتماعی شهر مشهد نگاهی به پدیده پارتنر اجاره‌ای که این روزها کم‌وبیش در سایت‌های آگهی مشاهده می‌شود | همراهی اجاره‌ای چرا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۱ و بازنشستگان وزارت کشور اجرا نشده است؟ ۴ نوشیدنی مفید و طبیعی برای ازبین‌بردن سنگ کلیه مصرف ۲ عدد از این میوه پاییزی، یبوست شما را برطرف می‌کند میوه‌هایی که خطر کبد چرب را افزایش می‌دهند، کدام‌اند؟ | مراقب میوه‌های پرپتاسیم باشید نشستن طولانی‌مدت پشت میز چه پیامد‌هایی برای بدن دارد؟  با روند کنونی تخصیص منابع، تکمیل شبکه فاضلاب مشهد ۷۰ سال دیگر طول می‌کشد | تخصیص ۵۰ همتی برای پروژه ۳۵۰۰ همتی بازسازی پرونده قتل پیرمرد در  باغ شخصی اش، پس از  ۳۸ روز از  وقوع جنایت | متهم: قصد کشتنش را  نداشتم وزیر آموزش و پرورش در مشهد: استکبارستیزی، هویت ذاتی عشایر ایران است | نظام آموزش عشایری کشور اصلاح می‌شود + فیلم ورود ۵ مگاوات برق خورشیدی به مدار تولید تا پایان سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی روند شناسایی دانش‌آموزان نابغه در بهزیستی‌ها همزمان با روز دانش آموز ۱۴۰۴ آغاز شد کشف یک دستگاه خودروی لندکروز قاچاق به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در رباط کریم (۱۴ آبان ۱۴۰۴) حادثه برای خودروی حامل دانش‌آموزان در دزفول، یک فوتی و ۴ مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ایران درگیر یکی از طولانی‌ترین دوره‌های خشکسالی چند دهه اخیر! وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در مدارس برای همه مقاطع از ۱۸ آبان ۱۴۰۴ آغاز می‌شود + فیلم تأمین واکسن آنفلوانزا برای والدین شهدا و جانبازان در تایباد افزایش یافت نامه رئیس نظام پزشکی به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مطالبات بخش درمان پرداخت شود ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی شبانه‌روز گذشته (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ثبت‌نام سهمیه جدید وام بازنشستگان تأمین اجتماعی برای ۳۰ هزار نفر آغاز شد (۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات طرح مجلس برای تعیین تکلیف استخدام نیرو‌های آموزش و پرورش (۱۲ دی ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۴۳۳۳
  • ۱۲ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۵
  • ۲
جزئیات طرح مجلس برای تعیین تکلیف استخدام نیرو‌های آموزش و پرورش (۱۲ دی ۱۴۰۰)
طرح تعیین تکلیف استخدام نیرو‌های آموزش و پرورش با بیش از ۷۰ امضا تقدیم هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی شده و برای بررسی به کمیسیون آموزش و تحقیقات ارجاع شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دستورکار جلسات هفته جاری اعضای کمیسیون آموزش و پرورش اعلام شد که بر اساس آن بررسی گزارش کمیته آموزش و پرورش در خصوص «طرح تامین نیروی انسانی آموزش و پرورش»، «طرح تبدیل وضعیت استخدامی معلمان»، «طرح ساماندهی و تامین و تربیت نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش»، «طرح اصلاح قانون الحاق یک تبصره به ماده الحاقی به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در آموزش و پرورش»، «طرح الحاق تبصره ۱۱ به ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی»، طرح الحاق یک تبصره به ماده ۱۷ قانون تعیین استخدامی معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش در دستورکار اعضای کمیسیون قرار دارد.

جزئیات طرح نمایندگان برای تعیین تکلیف استخدام نیرو‌های آموزش و پرورش

طرح تعیین تکلیف استخدام نیرو‌های آموزش و پرورش با بیش از ۷۰ امضا تقدیم هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی شده و برای بررسی به کمیسیون آموزش و تحقیقات ارجاع شده است.

با اشاره به انواع گسترده همکاری معلمان با وزارت آموزش و پرورش، ضرورت ساماندهی نیروی انسانی در این وزارتخانه و تعیین تکلیف استخدام معلمان امری لازم بود که این طرح در این راستا تدوین شده است.

بر اساس این طرح، آموزش و پرورش مکلف است ظرف ۵ سال نیرو‌های مورد نیاز خود را با جزئیات احصا کند و سازمان امور استخدامی نیز موظف به فراهم کردن شرایط برای بستر استخدامی این نیرو‌ها است.

همچنین در طرح مذکور تأکید شده که دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی تنها مبادی ورود معلم به آموزش و پرورش است؛ علاوه بر این در این طرح آمده است که حداقل ۶۰ درصد نیرو‌های آموزش و پرورش باید از طریق دانشگاه فرهنگیان با طی دوره ۴ ساله تأمین شوند و مابقی نیز از طریق آزمون ذیل ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان جذب شوند و باید یک دوره یکساله در این ۲ دانشگاه بگذرانند.

همچنین طبق طرح مذکور معلمان فعلی شاغل در آموزش و پرورش در آزمون مذکور به تعداد سنوات فعال در آموزش و پرورش ضریب خواهند داشت.

به‌کارگیری معلمان از مبادی مختلف و غیر متعارف باعث به وجود آمدن مشکلاتی شده است که در طرح مذکور تمهیداتی اندیشیده شده تا از هرگونه به کارگیری از مبادی دیگری غیر از آنچه که ذکر شد جلوگیری شود تا دیگر به کارگیری‌های غیرمتعارف در آموزش و پرورش ادامه نداشته باشد لذا بر اساس این طرح وزارتخانه دیگر اجازه انعقاد قرارداد‌های خارج از معیار‌های ذکر شده در این طرح با معلمان را نخواهد داشت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
آرش
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
0
0
سلام سرباز معلمان هم جز طرح جدید محصوب می شوند.
معین
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
0
0
باسلام و احترام لطفا فکری برای نیروهای چندین سال قرارداد،موسسات(مجتمع تفریحی-ورزشگاهها-درمانگاها-) زیرنظر آموزش وپرورش هم بفرمایید.تشکر
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->