ماجرای تیراندازی در سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد!
سرخط خبرها

طرح رتبه‌بندی معلمان تا پایان سال ۱۴۰۰ انجام می‌شود؟

  • کد خبر: ۹۶۶۹۹
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۴
  • ۱
طرح رتبه‌بندی معلمان تا پایان سال ۱۴۰۰ انجام می‌شود؟
علیرضا پاک فطرت، رئیس مجمع نمایندگان فارس در مجلس شورای اسلامی گفت: پیش‌بینی ما این است که تا پایان بهمن یا قبل از عید امسال مسئله رتبه‌بندی معلمان برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ شود. اعتقاد داریم حقوق و دستمزد را باید به راندمان، سختی و ارزش کار داد و تعیین حقوق صرفا با تکیه بر ساعات کاری باعث کاهش انگیزه و کیفیت کار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس مجمع نمایندگان فارس در مجلس شورای اسلامی گفت: ایراداتی که از سوی شورای نگهبان به رتبه‌بندی معلمان وارد شده است به زودی برطرف و پیش‌بینی ما این است که تا پایان بهمن یا قبل از عید اجرایی شود.

علیرضا پاک فطرت در نشست هم‌اندیشی مجمع نمایندگان مردم فارس در مجلس شورای اسلامی با مدیرکل و اعضای شورای معاونین آموزش و پرورش استان اظهارداشت: وزارت آموزش و پرورش را مادر و مرجع تمام وزارت خانه‌های کشور می‌دانیم و نقشی که سیستم تعلیم و تربیت در راستای رشد کشور می‌تواند ایفا کند بی‌بدیل و بی‌جایگزین است.

رئیس مجمع نمایندگان فارس گفت: باور داریم توسعه یافتگی هر جامعه و کشوری به آموزش و پرورش آن کشور بستگی دارد و در راستان این امر مجلس یازدهم توجه ویژه‌ای به این مساله داشته است.

پاک فطرت گفت: طرح رتبه‌بندی معلمان را که سال‌ها مغفول مانده بود، مجلس یازدهم پیگیری کرده و تا حصول نتیجه پای کار ایستاده است و پیش‌بینی ما این است که تا پایان بهمن یا قبل از عید امسال مسئله رتبه‌بندی معلمان برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ شود.

رئیس مجمع نمایندگان فارس گفت: رئیس‌جمهور نیز همواره بر نظام هماهنگ پرداخت عادلانه تاکید کرده است و نسبت به تهیه و ارائه لایحه‌ای به مجلس برای تحول نظام پرداخت عمومی قول مساعد داده‌اند.

پاک فطرت گفت: اعتقاد داریم حقوق و دستمزد را باید به راندمان، سختی و ارزش کار داد و تعیین حقوق صرفا با تکیه بر ساعات کاری باعث کاهش انگیزه و کیفیت کار خواهد شد.

وی با بیان اینکه باید نخبگان را وارد آموزش و پرورش کنیم گفت: بنا به فرموده مقام معظم رهبری باید معلمان از طریق دانشگاه فرهنگیان وارد آموزش و پرورش شوند.

رئیس مجمع نمایندگان فارس گفت: آسیب‌شناسی مسائل تربیتی و آموزشی آموزش و پرورش باید در اولویت کار مسئولین این سیستم قرار گیرد تا بدانیم چرا در این نقطه ایستاده‌ایم و چه راهکار‌هایی برای برون رفت از آن داریم.

پاک فطرت گفت: کمی سازی آموزش و نمره‌گذاری کار دانش‌آموزان یک آفت بزرگ برای آموزش و پرورش است و باعث اضطراب تحصیلی و گا‌ها حتی ترک تحصیلی می‌شود.

وی گفت: مسائل تربیتی باید محور اصلی فعالیت‌های آموزش و پرورش فارس باشد تا دانش‌آموزانی اخلاق مدار و فعال و متعهد به ارزش‌های اسلامی در جامعه تربیت کنیم.

منبع: انتخاب

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۴۸ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۳
0
0
میخواهند چن در قاز که شش ماه اول سال ندادند شش ماه دوم هم بفرستن، دیون تا به همین بهانه شش ماه دوم هم ندهند اگر قصد این نیست چرا یکسال لایحه رتبه بندی معلمان داره پاسکاری میشه این حق کشی در روز روشن نیست پس اسمش چیه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->