تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

رونمایی از سه پروژه هوشمند شهرداری مشهد به مناسبت دهه فجر

  • کد خبر: ۹۸۷۴۲
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۳
رونمایی از سه پروژه هوشمند شهرداری مشهد به مناسبت دهه فجر
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد گفت: همزمان با ایام مبارک دهه فجر سه سامانه نرم افزاری با عناوین داشبورد تخصصی شهرسازی، داشبورد مکانی پروژه‌های عمرانی و اپلیکیشن نظارت هوشمند مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی بدیع فرخد با بیان اینکه همزمان با ایام مبارک دهه فجر سه سامانه نرم‌افزاری با عناوین داشبورد تخصصی شهرسازی، داشبورد مکانی پروژه‌های عمرانی و اپلیکیشن نظارت هوشمند مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت، افزود: یکسری سیستم‌های عملیاتی موجود است که حاوی گزارش‌های تخصصی است، ولی امکان ورود برای مدیران ارشد وجود نداشت به همین دلیل محیطی تحت عنوان dashboard.mashhad.ir ایجاد شد.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد بیان کرد: با همکاری معاونت برنامه‌ریزی یکی از داشبورد‌های خوبی که امسال طراحی شده، داشبورد شهرسازی است، در این داشبورد امکان مشاهده پراکندگی پروانه‌ها، مساحت، پایان‌کار و نقل‌وانتقالات در نقشه شهر مشهد به تفکیک منطقه و ناحیه فراهم شده است و با یک نگاه می‌توان مشاهده کرد چه تعداد ساخت‌وساز در کدام منطقه یا ناحیه وجود دارد، این کار به برنامه‌ریزی، ارائه خدمات بهتر به شهروندان و اخذ سیاست‌های تخفیفی و ساخت‌وساز کمک می‌کند.

بدیع خاطرنشان کرد: براساس آمار حاصله از این داشبورد، در سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۴ هزار نقل‌وانتقال، پنج هزار پایان‌کار و پنج هزار و ۲۰۰ پروانه صادر شده است همچنین برای ساخت این داشبورد هزار نفر ساعت کارشناسان سازمان فاوا و هزار و ۵۰۰ نفر ساعت پیمانکار فعالیت کرده‌اند.

وی اضافه کرد: پروژه بعدی داشبورد مکانی پروژه‌های عمرانی است، در این داشبورد میزان پروژه‌های موجود در سطح شهر به تفکیک مکان مشخص شده است همچنین امکان فیلتر و گزارش‌گیری براساس حوزه‌های بهره‌بردار، مجری و خدمات براساس برنامه مناطق، محدوده و مساحت فراهم شده است.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد با اشاره به پیگیری شورای اسلامی شهر در خصوص مناطق بازآفرینی، تصریح کرد: در حال حاضر تمام مناطق به‌صورت مستند بر روی نقشه وجود دارد و نزدیک بر دو هزار و ۵۰۰ پروژه براساس فیلتر‌های ذکر شده قابل نمایش است.

بدیع ضمن اشاره به پنج هزار نفر ساعت فعالیت برای ایجاد داشبورد مکانی پروژه‌های عمرانی، در خصوص اپلیکیشن نظارت هوشمپ، گفت: پروژه جمع‌آوری هوشمند زباله‌های خشک برای اولین بار در کشور از سال گذشته در شهرداری مشهد آغاز شده است که براین اساس شهروندان می‌توانند از طریق سه اپلیکیشن نسبت به جمع‌آوری هوشمند زباله‌های خشک اقدام کنند.

منبع:پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->