کشف مزرعه استخراج رمز ارز در یک کارگاه ریخته‌گری در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هر دقیقه یک وام تُپل کاهش قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | سهند ۶۹۵ میلیون تومان شد نارضایتی دامداران و مردم از افزایش دوباره قیمت لبنیات + جدول قیمت خودروی خارجی ۲ میلیاردی، در ایران ۷ میلیارد تومان فروخته می‌شود | بازار خودرو در انتظار نتایج مذاکرات قیمت موبایل‌های سامسونگ و شیائومی در مشهد چقدر است؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) مرز ۳ میلیونی شاخص کل حفظ شد | نجات بورس از ریزش شدید (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ایران‌خودرو و سایپا خواستار افزایش قیمت محصولات خود شدند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) زمان خرید عرضه اولیه «نان» اعلام شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + میزان نقدینگی مورد نیاز تولید وانت نیسان قدیمی متوقف شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آغاز «پیش‌فروش ارز» بانک مرکزی از چهارشنبه (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | نوسان قیمت دلار در کانال ۸۲ هزار تومان استاندار خراسان رضوی: با دیپلماسی هدفمند اقتصادی و استانی می‌توانیم دستاورد‌های بزرگی برای صادرات داشته باشیم قیمت لوازم خانگی چند درصد افزایش یافت؟ فروش ویژه سایپا از فردا (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + قیمت و زمان تحویل خودرو اقلام ممنوعه در پروازهای داخلی و خارجی کدام‌اند؟ کاهش قیمت لوبیاچیتی و لوبیاقرمز در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) بانک چین برای هفتمین ماه متوالی، بازهم طلا خرید (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه تمام در مشهد به چه قیمتی رسید؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت خرداد ۱۴۰۴ نان در تهران اعلام شد + جدول کاهش قیمت گوشت گوسفندی و گوساله در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ذبح بیش از ۱۲ هزار رأس دام طی روز عید قربان در خراسان رضوی مرحله سوم کالابرگ احتمالاً تیرماه انجام می‌شود آیا قیمت نان از امروز در مشهد گران می‌شود؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | سیب‌زمینی و پیاز با چه قیمتی عرضه می‌شود؟ بلاتکلیفی در بازار خودرو | نه سامانه فروش وضع مناسبی دارد، نه خودرو در بورس عرضه می‌شود راهکارهایی برای مدیریت مصرف برق در روزهای داغ تابستان | برق هست اما کم است هر که کارش بیش، حقوقش بیشتر!
سرخط خبرها

هزینه خرید اوراق حق تقدم وام مسکن چقدر شد؟ (۲۸ بهمن ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۹۴۹۰
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۸
هزینه خرید اوراق حق تقدم وام مسکن چقدر شد؟ (۲۸ بهمن ۱۴۰۰)
از شهریورماه تاکنون قیمت هر برگه اوراق حدود ۲۲۵ درصد افزایش یافته و به نوعی مانع برای استفاده از این وام تبدیل شده است. در حال حاضر برای دریافت تسهیلات ۴۸۰ میلیون تومانی مسکن باید ۷۸ میلیون و ۲۰۴ هزار تومان هزینه کرد.

متوسط قیمت هر برگ اوراق تسهیلات مسکن به ۱۶۲ هزار و ۹۲۵ تومان رسید، بدین ترتیب زوجین تهرانی برای دریافت امتیاز وام مسکن ۴۸۰ میلیون تومانی باید یک ششم از مبلغ وام را برای خرید اوراق اختصاص دهند. در حال حاضر برای دریافت وام مسکن ۴۸۰ میلیون تومانی چقدر هزینه لازم است؟

زمانی که سقف تسهیلات مسکن از محل خرید اوراق در اواخر شهریور ماه ۱۴۰۰ افزایش یافت و در تهران به ۴۸۰ میلیون تومان رسید متوسط قیمت هر برگ اوراق حدود ۵۰ هزار تومان بود که بعد از آن در مسیر صعود قرار گرفت تا جایی که در روز ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۰ به میانگین ۱۶۲ هزار و ۹۲۵ هزار تومان رسیده است. فقط در یک روز منتهی به ۲۷ بهمن ماه قیمت از حدود ۱۵۵ هزار تومان به حدود ۱۶۳ هزار تومان رسید.

بعد از جهش قیمت مسکن طی چهار سال گذشته که به خروج متقاضیان مصرفی از بازار مسکن انجامید، وام خرید مسکن از طریق امتیاز اوراق، به نوعی مناسبترین تسهیلات برای خانه دار شدن محسوب می‌شد. در حال حاضر سقف این تسهیلات برای زوجین در شهر تهران ۴۰۰ میلیون تومان است که قابلیت تجمیع با وام ۸۰ میلیون تومانی جعاله را دارد. این رقم برای مراکز استان‌ها و شهر‌های بیش از ۲۰۰ هزار نفر ۳۲۰ میلیون تومان به اضافه ۸۰ میلیون تومان وام جعاله است. در سایر مناطق شهری نیز وام اوراق برای زوجین ۲۴۰ میلیون تومان است. با این تسهیلات نیز می‌توان وام ۸۰ میلیون تومانی جعاله را دریافت کرد. نرخ سود این تسهیلات ۱۷.۵ درصد، مدت بازپرداخت وام ۴۰۰ میلیونی ۱۲ سال و تسهیلات ۸۰ میلیونی جعاله ۵ سال است.

برای دریافت وام مسکن چقدر هزینه لازم است؟

از طرف دیگر بانک مسکن روز ۲۳ آذرماه ۱۴۰۰ اعلام کرد که به مناسبت هشتاد و سومین سالگرد تاسیس این بانک، هزینه دریافت تسهیلات مسکن از محل اوراق گواهی حق تقدم ۵۰ درصد کاهش یافته است. مدت زمان استفاده از این مشوق تا یک ماه اعلام و البته سپس تا ۱۵ بهمن ماه تمدید شد. به تازگی نیز مهلت استفاده از این طرح تا پایان اسفندماه تمدید شد.

وام ۴۸۰ میلیون تومانی اوراق تسهیلات مسکن می‌تواند بخش قابل توجهی از قیمت خانه در جنوب تهران را پوشش دهد. در برخی مناطق جنوبی تهران می‌توان با رقم‌هایی بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ میلیون تومان صاحب خانه شد.

به دنبال افزایش سقف تسهیلات مسکن از محل خرید اوراق تسه و همچنین نصف شدن تعداد برگه‌های لازم برای دریافت امتیاز این وام، تقاضا برای دریافت تسهیلات افزایش پیدا کرد و به نظر می‌رسد همین مساله در رشد قیمت این نوع وام موثر بوده است؛ تا جایی که از شهریورماه تاکنون قیمت هر برگه اوراق حدود ۲۲۵ درصد افزایش یافته و به نوعی مانع برای استفاده از این وام تبدیل شده است. در حال حاضر برای دریافت تسهیلات ۴۸۰ میلیون تومانی مسکن باید ۷۸ میلیون و ۲۰۴ هزار تومان هزینه کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->