تصادف زنجیره‌ای در بلوار نماز مشهد یک کشته و ۳ مصدوم برجای گذاشت (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) جاده کندوان یکطرفه شد | آزادراه تهران شمال مسدود شد (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) ۶ کشته در یک مشاجره خانوادگی در سراب ۱۲ مصدوم در سانحه رانندگی در جاده چالوس پیش‌بینی آسمانی صاف تا کمی ابری در تهران برای ۵ روز آینده ۶۳ سکه تاریخی منقوش به نام پیامبر (ص) رونمایی می‌شود ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی کشور (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) کیفرخواست قاتل ایلیا صادر شد انهدام بیش از ۹۷ هزار متر خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق در هرمزگان نتایج دوره بدون آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد اعلام شد علت دود اطراف سایت هسته‌ای اصفهان چه بود؟ زلزله‌ای شدید جلال آباد مرکز ولایت ننگرهار افغانستان را لرزاند (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) شناسایی بیش از ۱۳۰۰ نوع ماده مخدر نوظهور در جهان آمار جان‌باختگان زلزله افغانستان از مرز ۲ هزار نفر رد شد (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) دستگیری قاتل فراری پس از ۱۴ سال در تهران وزیر میراث فرهنگی: باید سهم گردشگری ایران از چین افزایش یابد + ویدئو سازمان غذا و دارو: نگرانی‌ها درباره کمبود انسولین بی‌مورد است کشف و توقیف محموله سلاح و مهمات جنگی در لرستان + عکس (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) هواپیمایی برای پرواز رشد اشتغال پایان یک انتظار ۱۵ ساله! | نسخه آی‌پد اینستاگرام منتشر شد هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری در پلتفرم‌های جعلی رمزارز فیشورسیلنت دندان چیست و چه کسانی باید آن را روی دندان بگذارند؟ یک ورزش موثر و توصیه شده برای کاهش استرس نسل Z پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۳ شهریور ۱۴۰۴) | پایداری نسبی دما تا اواسط هفته آینده در استان پوشش بیمه‌ای ۲ هزار فعال صنایع‌دستی کشور مهریه، عامل استحکام یا انفصال خانواده؟ | گذری بر قوانین شرعی، حقوقی و روانشناختی مهریه واکنش وزیر آموزش و پرورش به اعتراضات داوطلبان آزمون استخدامی: همه امتیازات قانونی بوده است تربیت پرستار بیمارستانی غیرقانونی است وزیر علوم در همدان مطرح کرد: امسال ۴ هزار خوابگاه دانشجویان متاهل تحویل داده خواهد شد
سرخط خبرها

مراجعه یکهزار و ۹۳۹ نفر به اورژانس استان در پی آلودگی هوا

  • کد خبر: ۱۰۳۲۱
  • ۰۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۱
مراجعه یکهزار و ۹۳۹ نفر به اورژانس استان در پی آلودگی هوا
سازمان اورژانس کشور آمار مراجعات قلبی و تنفسی به اورژانس‌های هفت استان در پی تشدید آلودگی هوا را اعلام کرد

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان اورژانس کشور اعلام کرد که به دنبال دریافت اطلاعیه شماره ۳ و ۴ ویژه آلودگی هوا در تاریخ ۳ و ۷ آذر ماه از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر کاهش کیفیت هوا در استان‌های تهران، البرز، قزوین، مرکزی و اصفهان ضمن ارسال هشدار به مراکز EOC و MCMC دانشگاه‌های درگیر، وضعیت E ۱ به این مراکز اعلام شد.
آمار تجمیعی خدمات اورژانس پیش بیمارستانی و بیمارستانی (تنفسی و قلبی) از سوم تا هشتم آذرماه به هفت استان اصفهان، تهران، قزوین، خراسان رضوی، مرکزی و آذربایجان غربی به شرح زیر است:
در استان اصفهان مجموعا یکهزار و ۷۴۸ نفر بیمار قلبی و تنفسی به اورژانس‌های استان مراجعه کردند که از این میان ۶۴۷ مورد بیماران تنفسی و ۱۱۰۱ مورد نیز بیماران قلبی بودند.
در استان البرز نیز در مجموع ۸۱۲ بیمار قلبی و تنفسی مراجعه به اورژانس داشتند که از این میان ۲۳۹ تن مربوط به بیماران تنفسی و ۵۷۳ مورد نیز مراجعه قلبی بوده است.
در استان تهران و در این بازه زمانی شش روزه ۵هزار و ۸۴۵ مراجعه قلبی و تنفسی به اورژانس‌ها ثبت شده که ۲هزار و ۹۵ مورد آن بیماران تنفسی و ۳هزار و ۷۵۰ مورد مربوط به بیماران قلبی بوده است.
در استان قزوین هم در مجموع ۴۳۱ مراجعه قلبی و تنفسی به اورژانس ثبت شده که ۲۷۱ مورد آن تنفسی و ۱۶۰ مورد آن قلبی بوده است.
در استان خراسان رضوی نیز یکهزار و ۹۳۹ مراجعه صورت گرفته که یکهزار و ۲۳۹ مورد آن تنفسی و ۷۰۰ مورد آن قلبی بوده است.
بنابر اعلام روابط عمومی اورژانس کشور، در استان مرکزی نیز در مجموع ۴۶۷ مراجعه قلبی و تنفسی صورت گرفته که ۱۹۷ مورد آن تنفسی و ۲۷۰ مورد مربوط به بیماران قلبی بوده است.
در استان آذربایجان غربی نیز در مجموع یکهزار و ۵۹۶ مراجعه قلبی و تنفسی به اورژانس‌های این استان صورت گرفته که ۴۲۰ مورد مربوط به بیماران تنفسی و یکهزار و ۱۷۶ مورد نیز مربوط به بیماران قلبی بوده است.
در مجموع در بازه زمانی شش روز گذشته ۱۲هزار و ۸۳۸ مراجعه قلبی و تنفسی به اورژانس‌های هفت استان کشور صورت گرفته که ۵هزار و ۱۰۸ مورد آن مربوط به بیماران تنفسی و ۷هزار و ۷۳۰ مورد نیز مربوط به بیماران قلبی بوده است.
همچنین به دنبال تشدید آلودگی هوا و هشدار‌های سازمان هواشناسی، ارسال هشدار هواشناسی به مراکز EOC دانشگاه درگیر، اعلام آماده باش به مراکز درمانی و پایگاه‌های اورژانس پیش بیمارستانی در افزایش مراجعات بیماران تنفسی و قبلی، توصیه به استقرار اتوبوس آمبولانس و آمبولانس‌های اورژانس در میادین و خیابان‌های اصلی شهر‌های درگیر، رصد و پایش لحظه‌ای سایت‌های هواشناسی معتبر داخلی و خارجی، رصد و پایش لحظه‌ای شاخص‌های آلودگی هوا و رصد و پایش لحظه‌ای مراجعات تنفسی و قلبی با کمک سامانه MCMC از جمله اقدامات مرکز هدایت و عملیات بحران وزارت بهداشت در شرایط آلودگی هواست.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->