هشدار پلیس فتا درباره شگرد جدید مجرمان سایبری با ابلاغیه جعلی ناخوانا زنان، قربانی اصلی سکته‌های قلبی در استان | طرح غربالگری بیماری‌های قلبی در مراکز بهداشت اجرا می‌شود دادستان مشهد: مزاحمت‌های تلفنی برای سازمان‌های امدادی بین ۱۵ روز تا ۳ ماه حبس خواهد داشت ایست قلبی دانش‌آموز ۱۴ ساله در مدرسه منجر به مرگ او شد | توضیحات رئیس اورژانس درمورد حادثه (۹ مهر ۱۴۰۴) تور گردشگری خودروهای کلاسیک در کاخ نیاوران برگزار می‌شود زرندی: ایمنی ساختمان‌های شهری مصداق رسیدگی به حقوق عامه است چرا بیماران ارتودنسی باید بیشتر به بهداشت دهان توجه کنند؟ وزیر بهداشت خبر داد: توزیع یک و نیم میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا تلاشی برای ایجاد حال خوب در سالمندان | سرانه هر نفر در مراکز نگهداری سالمندان کفاف مخارج آن‌ها را نمی‌دهد  از سرگیری فعالیت و امکانات آموزشی صداوسیما برای ترویج عدالت آموزشی + ویدئو استاندار خراسان رضوی: شهرداری مناطق تاریخی در استان تشکیل می‌شود | پروژه پردیس تئاتر مشهد، روی میز بخش خصوصی دو تریلیون دلار، گردش مالی سالیانه گردشگری در دنیا | همه در حوزه گردشگری تکلیف دارند وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در سال تحصیلی جاری در دستور کار است هدایت تحصیلی از ابتدایی تا پایان دوره متوسطه دوم ادامه خواهد داشت ایجاد فضای «مهر و گفت‌و‌گو» ویژه سالمندان در محلات مشهد کلید خورد استاندار خراسان رضوی: استان‌ها باید متناسب با سهم جمعیتی‌شان در تصمیم‌گیری‌ها سهم داشته باشند اپیدمی خاموش سالمندان | این جمله‌ها عزت‌ نفسشان را نابود می‌کند علائم کم‌شنوایی در سالمندان | یک‌سوم افراد بالای ۶۵ سال، کم‌شنوایی دارند با بازگشت مالباخته از سفر، پلیس مشهد ۲ متهم جوان را به زندان فرستاد | دوستان ناباب همدیگر را لو دادند! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته آینده  گزارش پرحاشیه درمورد تبعات قانون جوانی جمعیت | دادستانی تهران علیه یک رسانه اعلام جرم کرد ظرفیت بومی خراسان رضوی می‌تواند از فقر جلوگیری کند راهکار مدیریت آتش هورالعظیم و آلودگی شدید اهواز چیست؟ تدابیر حفظ سلامتی در فصل پاییز از نگاه طب ایرانی استانداردسازی مدارس، اولویت برنامه رفع محرومیت آموزشی | تبدیل روش‌های آموزش منفعل به روش‌های خلاقانه در سال ۱۴۰۴ پلمب ۲۰ واحد دندان‌پزشکی متخلف در مشهد | انجام ۱۶۲ مورد بازدید در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ زنگ کلاس «امید زندگی» در بیمارستان کودکان اکبر مشهد نواخته شد (۹ مهر ۱۴۰۴) آخرین جزئیات درمورد طرح ورود کودکان به مدارس از ۵ سالگی | مزایا و معایب این طرح چیست؟
سرخط خبرها

مراجعه یکهزار و ۹۳۹ نفر به اورژانس استان در پی آلودگی هوا

  • کد خبر: ۱۰۳۲۱
  • ۰۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۱
مراجعه یکهزار و ۹۳۹ نفر به اورژانس استان در پی آلودگی هوا
سازمان اورژانس کشور آمار مراجعات قلبی و تنفسی به اورژانس‌های هفت استان در پی تشدید آلودگی هوا را اعلام کرد

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان اورژانس کشور اعلام کرد که به دنبال دریافت اطلاعیه شماره ۳ و ۴ ویژه آلودگی هوا در تاریخ ۳ و ۷ آذر ماه از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر کاهش کیفیت هوا در استان‌های تهران، البرز، قزوین، مرکزی و اصفهان ضمن ارسال هشدار به مراکز EOC و MCMC دانشگاه‌های درگیر، وضعیت E ۱ به این مراکز اعلام شد.
آمار تجمیعی خدمات اورژانس پیش بیمارستانی و بیمارستانی (تنفسی و قلبی) از سوم تا هشتم آذرماه به هفت استان اصفهان، تهران، قزوین، خراسان رضوی، مرکزی و آذربایجان غربی به شرح زیر است:
در استان اصفهان مجموعا یکهزار و ۷۴۸ نفر بیمار قلبی و تنفسی به اورژانس‌های استان مراجعه کردند که از این میان ۶۴۷ مورد بیماران تنفسی و ۱۱۰۱ مورد نیز بیماران قلبی بودند.
در استان البرز نیز در مجموع ۸۱۲ بیمار قلبی و تنفسی مراجعه به اورژانس داشتند که از این میان ۲۳۹ تن مربوط به بیماران تنفسی و ۵۷۳ مورد نیز مراجعه قلبی بوده است.
در استان تهران و در این بازه زمانی شش روزه ۵هزار و ۸۴۵ مراجعه قلبی و تنفسی به اورژانس‌ها ثبت شده که ۲هزار و ۹۵ مورد آن بیماران تنفسی و ۳هزار و ۷۵۰ مورد مربوط به بیماران قلبی بوده است.
در استان قزوین هم در مجموع ۴۳۱ مراجعه قلبی و تنفسی به اورژانس ثبت شده که ۲۷۱ مورد آن تنفسی و ۱۶۰ مورد آن قلبی بوده است.
در استان خراسان رضوی نیز یکهزار و ۹۳۹ مراجعه صورت گرفته که یکهزار و ۲۳۹ مورد آن تنفسی و ۷۰۰ مورد آن قلبی بوده است.
بنابر اعلام روابط عمومی اورژانس کشور، در استان مرکزی نیز در مجموع ۴۶۷ مراجعه قلبی و تنفسی صورت گرفته که ۱۹۷ مورد آن تنفسی و ۲۷۰ مورد مربوط به بیماران قلبی بوده است.
در استان آذربایجان غربی نیز در مجموع یکهزار و ۵۹۶ مراجعه قلبی و تنفسی به اورژانس‌های این استان صورت گرفته که ۴۲۰ مورد مربوط به بیماران تنفسی و یکهزار و ۱۷۶ مورد نیز مربوط به بیماران قلبی بوده است.
در مجموع در بازه زمانی شش روز گذشته ۱۲هزار و ۸۳۸ مراجعه قلبی و تنفسی به اورژانس‌های هفت استان کشور صورت گرفته که ۵هزار و ۱۰۸ مورد آن مربوط به بیماران تنفسی و ۷هزار و ۷۳۰ مورد نیز مربوط به بیماران قلبی بوده است.
همچنین به دنبال تشدید آلودگی هوا و هشدار‌های سازمان هواشناسی، ارسال هشدار هواشناسی به مراکز EOC دانشگاه درگیر، اعلام آماده باش به مراکز درمانی و پایگاه‌های اورژانس پیش بیمارستانی در افزایش مراجعات بیماران تنفسی و قبلی، توصیه به استقرار اتوبوس آمبولانس و آمبولانس‌های اورژانس در میادین و خیابان‌های اصلی شهر‌های درگیر، رصد و پایش لحظه‌ای سایت‌های هواشناسی معتبر داخلی و خارجی، رصد و پایش لحظه‌ای شاخص‌های آلودگی هوا و رصد و پایش لحظه‌ای مراجعات تنفسی و قلبی با کمک سامانه MCMC از جمله اقدامات مرکز هدایت و عملیات بحران وزارت بهداشت در شرایط آلودگی هواست.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->