سامانه کنترل اردو‌های دانش‌آموزی راه‌اندازی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) استقرار بیش از ۱۶۰ موکب درمانی در مراسم اربعین وزارت آموزش و پرورش ۷۰۰ هزار بازنشسته دارد کاهش وزن اصولی با طب سنتی آمادگی کامل برای ارائه دارو به زائران اربعین در مرزها چرا زایمان زودرس اتفاق می‌افتد؟ دلایل کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان چیست؟ هیچ محصولی به عنوان رفع عوارض واکسن کرونا تأیید نشده است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۵ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری توده هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) ماجرای قتل هولناک خیابان سیدی مشهد | برادر عصبانی خواستگار خواهرش را با چاقو کشت ماجرای گروگانگیری ۳ میلیاردی در مشهد حکم قتل غیرعمد برای مردی که شوهر سابق همسر صیغه‌ای خود را کشت خودکشی پسر خانواده راز قتل پدر را برملا کرد هشدار سازمان امدادونجات درباره باد‌های ۱۲۰ روزه سیستان و وقوع باد و گردوخاک در شرق کشور تاکید وزیر بهداشت به استفاده از تمام ظرفیت‌ها در بهبودی مجروحان حادثه تروریستی زاهدان کسب مدال طلای مسابقات علوم نوجوانان توسط دانش‌آموزان ایرانی افتخارآفرینی تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی | درخشش نام علی‌اکبر نورالهی، دانش‌آموز مشهدی بین ۳ مدال طلا کشف مقبره ۳۸۰۰ساله یک جنگجو در آذربایجان دادستان کل کشور: برای مبارزه قاطع با فساد باید از فساد مبری بود این متهم کلاهبردار حرفه‌ای را شناسایی کنید + عکس مرگ مشکوک یک سالمند تحت پوشش بهزیستی در زنجان فراخوان طراحی تمبر یادبود «به نام ایران» تعریق همیشه به علت گرما نیست و ممکن است نشانه ای از بیماری باشد نجات یک قلاده پلنگ به کمک مرزداران آستارا (۴ مرداد ۱۴۰۴) مشاهده دو قلاده یوزپلنگ آسیایی دیگر در یوزکنام پل ابریشم (۴ مرداد ۱۴۰۴) راه‌اندازی میز هدایت تحصیلی با کمک مشاوران متخصص بیانیه وزارت دادگستری در محکومیت حمله تروریستی به دادگستری زاهدان فرایند داوری و ارزشیابی بسته‌های تربیت و یادگیری کودکستان‌ها آغاز شد (۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش حقوق بازنشستگان قبل از بیستم اردیبهشت تصویب شود

  • کد خبر: ۱۰۷۰۷۶
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۴
  • ۱۲
افزایش حقوق بازنشستگان قبل از بیستم اردیبهشت تصویب شود
مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی می‌گویند: باید مستمری افزایش یافته به اضافه مابه‌التفاوت ماه اول به موقع واریز شود تا بازنشستگان از نگرانی نجات یابند.

به گزارش شهرآرانیوز، افزایش مستمری بازنشستگان، توسط سازمان تامین اجتماعی مصوب و برای تصویب نهایی و ابلاغ به هیات دولت ارسال شده است.

بازنشستگان کارگری با اشاره به اظهارات وزیر کار به مناسبت هفته کارگر می‌گویند: وزیر وعده داده به احتمال زیاد، افزایش حقوق تا پایان اردیبهشت ابلاغ و اجرایی می‌شود؛ از هیات دولت انتظار داریم، مساله تصویب افزایش مستمری بازنشستگان کارگری را در اولویت کارهای خود قرار دهند؛ دولت در همین یکی دو هفته، مصوبه سازمان تامین اجتماعی را در دستور کار قرار داده و برای اجرا ابلاغ کند.

مروتی (بازنشسته کارگری) در این رابطه می‌گوید: دولت باید برای طی شدن مراحل اداری کار، تعجیل کند؛ بعد از بیستم اردیبهشت، پرداخت مستمری بازنشستگان کارگری براساس حروف الفبا آغاز می‌شود؛ بنابراین بهتر است قبل بیستم اردیبهشت افزایش مستمری در هیات دولت به تصویب و ابلاغ شود.

به گفته وی، اگر کار بیش از بیستم به درازا بکشد، پرداخت به موقع مستمری و افزایش‌های سال جدید به تاخیر می‌کشد؛ باید مستمری افزایش یافته به اضافه مابه‌التفاوت ماه اول به موقع واریز شود تا بازنشستگان از نگرانی نجات یابند.

منبع: ایلنا


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۵
بازنشسته
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۱
0
1
به گمان میرسه اقایان از انتظار گذاشتن بازنشسته ها لذت میبرن والا نکنین قیامت این کارا جواب داره نکنید
متاسم برای همه شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۱
0
1
لطفا قبل از پرداخت حقوق احکام افزایش حقوقا را صادر کنید سپاسگزاریم
واناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۱
0
1
والا بی الاه نداریه از پانزدهم به بعد قرض می کنیم بسته خدا از تک تکتون نگذره
بازنشسته
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۱
0
0
قابل توجه عموم مردم شریف ایران ، امروز نماینده گان مجلس در صحن علنی از وزیر رفاه وتعاون وکار سئوال داشتند یکی از نمایندگان در اظهارات خود اعلام کرد این وزیر دارای تخلفات 4هزار صفحه ای است ازجمله باند بازی رفیق بازی و پارتی بازیهای ایشان گفت بگونه ای که اگر این وزیر عزل نکنند سازمان تامین اجتماعی با روندی که ایشان می گفتند بزودی ورشکست خواهد شد .
اگر یک برگ از آن 4000 برگ تخلفات وزیر کار و تعاون در یکی از مسئولین کشورهای مثل کره جنوبی یا ژاپن و... بود قطعا منجر به عزل ایشان میشد ولی در جمهوری اسلامی اعتنائی نشد .
رض
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۱
0
0
اگر برای ۱۰ درصد نگرانند اردیبهشت پرداخت شود آن ۱۰ ماه دیگر را چکار کننند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۱
0
0
سلام
یک بازنشسته هستم،با این تورم و گرانی پی در پی خسته شده ام دولت بایدهمان طور که نمی تواند جلوی تورم را بگیرد بایدکاری کندحقوق بازنشسته ها از تورم بالاترباشد که بازنشسته ها بتوانند جواب گوی خانوادهشان باشند و بتوانیم زنده بمانیم و زندگی کنیم تاخجالت زده زن و بچه هایمان نباشیم اگر به ان دنیا اعتقاد دارید به خدا خسته شده ایم از این گرانی های لحظه به لخظه با چندر قاز حقوقی که می دهیدشما مسئولین ان دنیا جواب خدا را چه می دهید.
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۲
0
0
ببینیم و تعریف کنیم.چیزی که راحت میچرخه،زبان در دهانه.
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۲
0
0
سلام وقت بخیر آخه نگه کسیم به نظر ما ها اهمیت میده
وحید
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۲
0
0
مهم نیست نظر رو چاپ نمی کنید ، چیزی از حقیقت نمی کاهد . شما هم می خواهید نون بخورید دلهره دارید چاپ نمیکنید .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۳
0
0
وعده زیاده وعملکرد دولت مردان ضعیفه.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۳
0
0
هیات وزیران درجای نرم وگرم ،جلو کلر گازی روی صندلی گردان نشته اند وخودشون حقوق ومزایا میلیاردی میگیرند
کی به فکر مردم وکارگران وبازنشسته‌ها هستند ،
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۴
0
0
هر سال همین اوضاع هست همیشه دوماه عقب هستیم و تا حالا درست نشده فکر کنم حالا حالها این وضعیت حقوق دادن درست بشه خدا وکیلی فکری به حال این بازنشستگان که هر سال مشگل پرداخت حقوق در سال جدید نداشته باشند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->