ت‍ولیت آستان قدس رضوی مطرح کرد؛ لزوم توجه به مسائل روز و نیاز‌های جامعه در پژوهش‌های حوزوی حرم مطهر رضوی در شب شهادت امام صادق (ع) غرق در عزا و ماتم شد آیت‌الله علم‌الهدی: مقاومت، امتداد سیره سیاسی امام صادق(ع) است عضویت عراقچی و قاآنی در بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس و مقاومت «مشهد، عزادار صدیق امام صادق(ع)» | اجتماع بزرگ صادقیون در مشهدالرضا(ع) برگزار شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نقش امام صادق(ع) در احیای امامت و عاشورا | از سنگ‌چین مزار امام علی(ع) تا مرثیه‌سرایی بر کربلا تنهاترین استاد به غیر گوشه بامت مباد جای قرارم ایستاده، چون سرو | سپهبد شهید سید محمد‌ولی قرنی، اولین رئیس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران صادق آل‌محمد، پیشوای اهل سلوک امام صادق (ع) پرچم‌دار جهاد تبیین | مروری بر دستاورد‌های ششمین خورشید ولایت تولیت آستان قدس رضوی: هنر ابزاری برای انتقال مفاهیم دینی و انسانی است زمان آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان اعلام شد ۵۰ هزار بسته نبات متبرک از حرم رضوی به سراسر کشور ارسال شد ویژه‌برنامه‌های حرم امام‌رضا(ع) به‌مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) اعلام شد سامانه‌ اطلس محافل و تشکل‌های قرآنی، مرجع جامع دسترسی به محافل قرآنی پویش «سهم من از کرامت» در وبسایت آپارات در ایام دهه کرامت برگزار می‌شود + جزئیات نگهداری ۱۹۰۰ نسخه خطی از آثار شیخ بهایی در مرکز نسخ خطی کتابخانه آستان قدس رضوی سامان‌دهی ۲۰۰ مسجد محوری مشهد برای حضور در اجتماع صادقیون | استقرار ۳۰ مبلّغ در مسیر حرکت عزاداران «شیخ‌الائمه»، لقبی که از عظمت علمی امام‌صادق(ع) حکایت دارد
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: هنرمندان با استفاده از هنر خود زمینه اتصال به امام رئوف را فراهم کنند

  • کد خبر: ۱۱۲۰۹۱
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۶
استاندار خراسان رضوی: هنرمندان با استفاده از هنر خود زمینه اتصال به امام رئوف را فراهم کنند
استاندار خراسان رضوی گفت: خوب است هنرمندان با استفاده از هنر خود ابزار اتصال به امام رئوف را فراهم کنند.

زهیر موسوی | شهرآرانیوز؛ یعقوبعلی نظری در آیین اختتامیه نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) که در حرم رضوی برگزار شد، بیان کرد: خداوند منابع معنوی پر فیضی و پربرکت ائمه اطهار را در اختیار ما قرار داده که می‌توانیم در تمسک به آنان اراده کرده و به آنان برسیم. شرط تحقق رسیدن به جایگاه والای ائمه اطهار کیفیت تمسک ما به این منابع پرفیض است.

وی خاطرنشان کرد: در ایران و در خراسان رضوی و به خصوص در مشهد افتخار داریم که مجاور امام رضا‌(ع) هستیم و از نعمت بزرگی همچون خادمی زائران یکی از ائمه اطهار برخوردار هستیم. از درگاه خداوند درخواست داریم که افتخار این هم‌جواری و خدمت بر زائران را به ما عنایت کند و زمینه استفاده و بهره‌برداری از آن را بر ما هدایت کند.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد:  این گنج‌های معنوی قطعا برای حل معضلات اجتماعی پاسخگو خواهد بود. همچنین در عرصه‌های علمی اگر بنا داریم گامی برداریم، منابع پرفیض علمی در اختیار جامعه بشریت است.

نظری ادامه داد: در این نقطه پر فیض تمام امکانات برای ما محیا است. در خراسان رضوی رویکرد اساسی خود را در همه عرصه‌ها بر این پایه قرار دادیم. حتی در عرصه‌های اقتصادی معتقدیم که اگر اهداف اقتصادی را به این منبع گره بزنیم در عرصه‌های اقتصادی نیز موفق خواهیم شد و عرصه اقتصادی نیز به یک عرصه تربیتی تبدیل خواهد شد.

وی گفت: در خراسان رضوی که از برکت وجود امام رضا(ع) بهره‌مند شده‌ایم امیدوارم در اتصال به ائمه اطهار مشمول عنایت آن حضرت شویم. مفتخریم که در خدمت به تک تک زائران امام رضا(ع) این برنامه را در دستور کار خود قرار دهیم. همچنین خوب است هنرمندان با استفاده از هنر خود ابزار اتصال به امام رئوف را فراهم کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->