واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فسخ‌های دردسرساز در معاملات ملکی

  • کد خبر: ۱۱۲۲۶۹
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۸
فسخ‌های دردسرساز در معاملات ملکی
احراز مغبون شدن هر یک از طرفین در معامله یک امر قضایی و در صلاحیت دادگاه است.

فرزانه عمادی | شهرآرانیوز؛ در معاملات ملکی زمانی که فروشنده بعد از فروش زمین و یا ملک خود به علت افزایش قیمت خواهان فسخ معامله می‌شود، طرف دیگر معامله که خریدار است، احتمالاً دچار ضرر و زیان مادی می‌شود. فروشنده با این ادعا که در زمان فروش زمین و یا ملک خود از قیمت عادلانه روز معامله اطلاعی نداشته و ارزش ملک خود را نمی‌دانسته، دچار غبن در معامله شده است و خواستار فسخ معامله می‌شود. در پرونده‌های مطرح شده در دادسرا به علت ناآگاهی خریدار و یا فروشنده از قانون، طرف دیگر قرارداد می‌تواند ادعای خویش را ثابت کند و باعث برهم زدن معامله شود به همین دلیل پیشنهاد می‌شود:

در قرارداد میان فروشنده و خریدار این نکته اساسی ذکر شود که طرفین معامله به قیمت عادلانه روز ملک خود و یا کالایی را که خرید و فروش می‌کنند آگاهی کامل داشته و با علم و اطلاع از وضعیت آن و قیمت روز معامله، آن را انجام داده‌اند. همچنین با علم و اطلاع همه خیارات از جمله خیار غبن با هر درجه اعم از فاحش و افحش را از خود سلب کرده‌اند.

بدیهی است چنانچه فردی که ادعا دارد در معامله مغبون شده است در حین عقد از ارزش واقعی ملک یا مال خود مطلع باشد ادعای قبلی او پس از معامله قابل پذیرش نیست احراز مغبون شدن هریک از طرفین در معامله، یک امر قضایی بوده و در صلاحیت دادگاه است؛ بنابراین مقصود از ارجاع به کارشناس در تشخیص وقوع غبن فاحش، صرفا تعیین قیمت روز معامله با رعایت همه جوانب قضیه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->