شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مستندسازی املاک شهرداری مشهد آغاز شد

  • کد خبر: ۱۱۵۹۱۷
  • ۱۵ تير ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۱
مستندسازی املاک شهرداری مشهد آغاز شد
شهردار مشهد گفت: در حال حاضر مستندسازی املاک شهرداری مشهد آغاز شده که بسیار امر مهمی است همچنین ارزش‌گذاری، فرآوری و نگهداری این موارد جزو اموری است که باید به آن توجه شود.

به گزارش شهرآرانیوز، "سید عبدالله ارجائی" در آیین تکریم و معارفه مدیرکل املاک و خزانه‌داری و مشاور شهردار مشهد، اظهار کرد: مراسم تکریم و معارفه کار مرسومی در نظام اداری است و آنچه در این بازه زمانی اهمیت دارد، این است که انسان شرمنده خداوند متعال نباشد.

شهردار مشهد تصریح کرد: درحال حاضر مستندسازی املاک شهرداری آغاز شده که بسیار امر مهمی است همچنین ارزش گذاری، فرآوری و نگهداری این موارد جزو اموری است که باید به آن توجه شود.
ارجائی گفت: بیش از دو هزار دیوار‌های بتنی در بازه کوتاه یک هفته‌ای، از سطح شهر جمع‌آوری و در پادگان استفاده شد که کار دشواری بود.

وی ادامه داد: معاونت مالی و اقتصادی باید از خام فروشی پرهیز و فرآوری کند، درست است که حاکمیت در این معاونت نقش کنترلی دارد، اما نباید شرح وظایف آن باعث کندی اجرا شود لذا تمامی قوانین را رعایت کنید، اما سرعت در کار اجرا باید انجام شود.

ارجائی افزود: یکی از مسایل مهم، برگرداندن مشهد به جایگاه عظیم و رفیع مهد قرآن کشور است، صد سال قبل زائری برای پابوسی امام رضا (ع) وارد شهر می‌شود و به رسم مسافرت‌های آن سال ها، زمان طولانی‌تری نسبت به حال در مشهد می‌ماند و، چون استاد قرآن بوده چندین متدین در مشهد از ایشان درخواست می‌کنند که برای همیشه در مشهد بمانند، این سرآغاز حرکت عظیم قرآنی مشهد در سال‌های اخیر و چیزی است که باعث شد مشهد به اندازه کل کشور جلسات قرآنی داشته باشد.

شهردار مشهد بیان کرد: چند سالی است که این پایگاه‌ها ضعیف شده است، استاد فاطمی یکی از داوران بین المللی قرآن هستند لذا از ایشان درخواست کردم تا در چند صباحی که در شهرداری هستم، این بار زمین مانده را به دوش گرفته و محافل قرآنی در شهر را رونق دهند.

ارجائی خاطرنشان کرد: بسیاری از مسایلی که منجر به شکل گیری انقلاب اسلامی شد، در همین مجلس قرآنی شکل گرفت و ظهور و بروز حضرت آقا به برکت قرآن بود و ایشان به عنوان امام جماعت فاضل انقلابی در محفل قرآنی بروز کردند به همین دلیل قرآن می‌تواند دوباره انقلاب اسلامی را به جایگاه اصلی خودش که کارخانه آدم‌سازی بود، برگرداند، امیدوارم همه مدیران با استاد فاطمی هماهنگی داشته باشند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد مقدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->