تمدید نمایش «بازیگر سایه‌ها» با بازیگران دارای اوتیسم و سندرم داون سریال «جزر و مد» دوباره توقیف شد سینما کارت برای دانشجویان و دانش‌آموزان در راه است قسمت جدید «مرد عنکبوتی» با عنوان «روز نو» منتشر می‌شود + تاریخ اکران اکران مردمی «فرمانروای آب» در مشهد | انیمیشنی با محوریت امام زمان(عج) و پیام ایستادگی جشنواره بین‌المللی «دولت عشق» در قونیه برگزار خواهد شد اشک‌های محسن ابراهیم‌زاده در خاکسپاری بادیگاردش + عکس زمان آغاز دور جدید کنسرت‌نمایش «بتهوون» مشخص شد چرا زمان تولید فیلم «آنچارتد ۲» عقب افتاد؟ + خلاصه داستان و بازیگران دیکاپریو شریک جنایات نتانیاهو شد! جذب نوازنده برای «ارکستر سازهای ایرانی» + فراخوان مرتضی بریری، دبیر جشنواره «کتاب و رسانه» شد روایت‌های متفاوت از دلایل پخش‌نشدن گفت‌وگوی عراقچی و جواد موگویی فیلمی از زندگی زلاتان به آنتن شبکه نمایش رسید نمایش آیینی مثنوی سرخ در مشهد اجرا می‌شود + پوستر ۱۰ شب روایت مقاومت و هنر آیینی در نجف اشرف با اجرای هنرمندان مشهدی
سرخط خبرها

به‌زودی؛ اولین صندوق مستقل رسانه کشور در مشهد

  • کد خبر: ۱۲۵۰۲
  • ۳۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۷
به‌زودی؛ اولین صندوق مستقل رسانه کشور در مشهد
رئیس سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی از راه‌اندازی اولین صندوق مستقل رسانه کشور در مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس محمدیان از راه‌اندازی اولین صندوق مستقل رسانه کشور در مشهد خبر داد و اظهار کرد: سازمان بسیج رسانه استان با همکاری استانداری، شهرداری، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و قرارگاه رسانه‌ای، صندوق رسانه را به‌زودی راه‌اندازی می‌کنند.

رئیس سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی با بیان اینکه هدف این صندوق ایجاد فرآیندی برای ارائه تسهیلات به اصحاب رسانه است، تاکید کرد: خبرنگاران و عکاسان خبری قشری مظلوم و زحمتکش هستند که از امکانات صنفی بهره‌ای ندارند و باید در این مسیر گام جدی برداشته شود.

وی با اشاره به مشکلات متعدد خبرنگاران برای بیمه، مسکن و امنیت شغلی، افزود: امید داریم راه‌اندازی این صندوق راه‌گشای رفع برخی از این مشکلات باشد.

محمدیان با تاکید بر اینکه تمامی اهالی رسانه امکان عضویت در این صندوق را دارند، افزود: به‌زودی جزئیات ثبت‌نام و تسهیلات این صندوق اطلاع‌رسانی می‌شود.

به گفته رئیس سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی، خلاهای قانونی مطبوعات شرایط فعالیت رسانه‌ها را محدود و سخت کرده است.

وی همچنین به ضرورت حفظ استقلال رسانه‌ها اشاره کرد و افزود: حضور رو به رشد رسانه‌ها در استان ضرورت تفکیک صندوق هنرمندان و رسانه‌ها را بیشتر می‌کرد و سرانجام با همت قرارگاه رسانه‌ای استان به نتیجه رسید.

محمدیان گفت: اصلاح قانون مطبوعات و تامین منابع نیز حمایت ملی نیاز دارد، ما راه اندازی صندوق را با منابع محدود در استان به عنوان یک الگو انجام می‌دهیم.

رئیس سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی تاکید کرد: تعداد رسانه‌ها در کشور و در خراسان رضوی افزایش داشته و تامین منابع برای حمایت از آنها نیز نیاز به منابع ملی دارد.

وی با بیان مشکلاتی که خبرنگاران با وجود بروکراسی‌های اداری وزارت ارشاد دارند، تصریح کرد: به عنوان مثال برای صدور کارت خبرنگاری که برای شناسایی حرفه‌ای ضروری است خبرنگاران سال‌ها در انتظار می‌مانند که خود نمونه‌ای برای لزوم تفویض کارها به استان‌ها است تا برای صدور یک کارت خبرنگاری مراجعات کشوری نداشته باشیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->