جایزه نوبل ادبیات سال ۲۰۲۵ به «لاسلو کراسناهورکایی» اهل مجارستان رسید مجموعه نمایشی «دو نفره‌ها» در رادیو + زمان پخش انتشار دوبله فیلم «چهار شگفت‌انگیز: اولین قدم‌ها» از فیلیمو مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۱۸ مهر ۱۴۰۴) برنامه‌های گالری‌های مشهد در روز‌های آتی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) انتشار اشعار منتشرنشده «شیموس هینی» برنده نوبل پرواز بر فراز کلمات | درباره ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و راهکار‌هایی که شما را ترغیب به خواندن می‌کند حکایت بهروز و وصیت سه‌جانبه دبیر هجدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر معرفی شد تقدیر از «هوشنگ مرادی کرمانی» به مناسبت هفته کودک نامزد‌های نوبل ادبیات ۲۰۲۵ معرفی شدند تبلور اندیشه‌های مکتب شیعه در هنر استاد محمود فرشچیان فصل دوم «دکستر: رستاخیز» در راه است هماوردیِ تجدد و سنت | گفت‌و‌گو با علی صنعوی درباره ترجمه رمان «زمستان در مادرید» که به جنگ داخلی اسپانیا می‌پردازد برنامه «انارستان» روی شبکه افق کتاب «پستچی پهپادی» در کتابفروشی‌ها
سرخط خبرها

نمایشگاه «پرده سوم» در مشهد آغاز به کار کرد

  • کد خبر: ۱۲۵۰۴۶
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۴
نمایشگاه «پرده سوم» در مشهد آغاز به کار کرد
نمایشگاه «پرده سوم» شامل تعدادی از آثار فوتومونتاژ «زینب مسیح رضوی» در نگارخانه رضوان موسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی در مشهد آغاز به کار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، این نمایشگاه شامل ۶ اثر فوتو مونتاژ و ۳ پرده بازسازی شده قدیمی است که آثار فوتو مونتاژ نیز با استفاده از همین پرده‌های بازسازی شده، تولید شده است.

«زینب مسیح رضوی» که فارغ التحصیل رشته ارتباط تصویری از موسسه آموزش عالی فردوس مشهد است درباره این نمایشگاه می‌گوید: برای انجام این کار ابتدا تلاش کردم اصل پرده‌هایی را که عکاسان قدیمی از آن برای عکاسی از زائران استفاده می‌کردند پیدا کنم. آرشیو عکس‌های قدیمی گنبد و بارگاه را جمع آوری کردم و برای پیداکردن اصل پرده ها به سراغ عکاسان قدیمی رفتم و با آن‌ها گفتگو کردم. حتی بعضی از آنها سال‌ها بود که شغل خود را هم تغییر داده بودند.

 این هنرمند می‌افزاید: پس از پیدا کردن اصل پرده‌ها از روی آن‌ها نقاشی کردم. سپس، تعدادی از افراد در کنار این پرده‌ها ایستادند و از آن‌ها عکس گرفتم و پس از آن تکنیک فوتومونتاژ را اجرا کردم.

مسیح رضوی خاطرنشان می‌کند: البته تعداد تابلو‌های تولیدی بیشتر بود. اما به دلیل آن که می‌خواستم مخاطبان نمایشگاه از فضای نمایشگاهی برای عکس گرفتن در کنار پرده‌ها استفاده کنند به همین تعداد اثر اکتفا کردم.

وی در پایان ضمن تقدیر از موسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی بابت همراهی در راه اندازی این نمایشگاه خاطرنشان می‌کند: نمایشگاه هر روز صبح از ساعت ۹ الی ۱۳ و عصر از ساعت ۱۷ الی ۲۰ در نگارخانه رضوان واقع در خیابان کوهسنگی ۱۷ آماده بازدید علاقمندان است. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->