برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی در خراسان رضوی اعلام شد + فیلم یادی از امیر سپهبد شهید صیاد شیرازی به مناسبت سالروز شهادتش | او پاسدار وطن بود خوبی ماندگار ضرورت شناخت امام زمان (عج) در عصر غیبت | برکت حیات ما از اوست تشیع پیکر شهید جانباز «حبیب ضیایی‌پور» در مشهد برگزار شد شناخت امام رضا (ع) تنها به زیارت محدود نمی‌شود آیین شکرانه هجدهمین سال حرکت نورانی «زیر سایه خورشید» در حرم امام رضا (ع) برگزار شد سردار یوسفعلی زاده: اجازه ندهیم حماسه بزرگ دفاع مقدس دچار انحراف و تحریف شود برگزاری راهپیمایی جمعه ۲۲ فروردین ماه در مشهد| اعتراض به سکوت جهانیان در برابر قتل عام مردم غزه نگاهت راوی فتح طلوع صبح سنگرهاست | یادی از شهید سیدمرتضی آوینی، روزنامه‌نگار و مستندساز حفظ هویت شیعه به تدبیر باب‌الحوائجِ اهل‌بیت (ع) بچه‌ها را دوست بدارید و تکریمشان کنید | مروری بر اصول تربیت فرزند در سیره امام رضا(ع) فرمانده‌ای در خط مقدم | روایت زندگی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی تظاهرات اعتراضی مردم مشهد در محکومیت کشتار غزه برگزار می‌شود (۲۲ فروردین) رئیس بنیاد شهید: لایحه جامع ایثارگران به مجلس می‌رود برگزاری آزمون روحانیان سفر عمره پس از ۱۰ سال وقفه داستان هم‌پیمانی یک شهید آموزش‌دیده در اسرائیل با شهید صیاد شیرازی بیانیه سرپرست حجاج ایرانی در پی یورش صهیونیست ها به مسجدالاقصی سامانه تشکل‌های شاهد و ایثارگر «بشری» رونمایی شد از تشرف ۳۰ هزار زائر اولی تا آزادسازی زندانیان با کمک پویش‌های ماه رمضان
سرخط خبرها

اختصاص ۱۸۰۰ کیسه آرد به موکب‌های بین راهی دردهه آخر صفر در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۲۵۷۸۵
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۱
اختصاص ۱۸۰۰ کیسه آرد به موکب‌های بین راهی دردهه آخر صفر در خراسان رضوی
مدیر نظارت و بازرسی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی از اختصاص ۱۸۰۰ کیسه آرد برای پخت نان به موکب‌های بین راهی دردهه آخر صفر در خراسان رضوی خبر داد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

همتی|شهرآرانیوز، ناصر شعربافیان، مدیر نظارت و بازرسی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی، با بیان اینکه برای تأمین نان و آرد مورد نیاز مواکب و هیئت‌های مذهبی و دستجات عزاداری پیش‌بینی لازم انجام شده استدر گفت وگو با شهرآرانیوز گفت: به ۵۰۰ نانوایی سهمیه آرد مازاد با نرخ یارانه‌ای تخصیص پیدا کرده است.

وی افزود: از نانوایی‌ها تعهد گرفته شده است که این آرد برای پخت نان آزاد استفاده شود. تیم‌های نظارتی ما هم نظارت کامل بر این موضوع دارند که این نان برای هیئت‌های مذهبی و دستجات استفاده شود.
به گفته شعربافیان، اقلامی مثل برنج، گوشت قرمز و سفید پیش‌بینی شده است که از طریق شورای هیئات مذهبی و سازمان تبلیغات اسلامی به نمایندگان آن‌ها ارائه شود. شورای هیئت‌های مذهبی و سازمان تبلیغات استان، مباشرانی را برای خرید و تحویل این کالا‌ها معرفی می‌کند و این سهمیه‌ها در اختیارشان قرار می‌گیرد.

مدیر نظارت و بازرسی جهاد گفت: در ۵۰۰ واحد صنفی منتخب در شهر مشهد، توزیع و فروش کالا‌های مختلف مواد غذایی و ضروریات از جمله آب‌معدنی، میوه، نان بسته‌بندی و... به نرخ حداکثر قیمت تعیین‌شده روی کالا تأمین شده است.
این واحد‌ها با نصب بنر مشخص شده‌اند و نظارت‌های ویژه‌ای هم بر آن‌ها می‌شود. همچنین ۴ پایگاه ثابت بازرسی در چهار مسیر اطراف حرم مطهر مستقر شدند و بازرسی‌ها مستمر و شبانه‌روزی انجام می‌شود. مردم هم برای شکایت صنفی می‌توانند به این پایگاه‌ها مراجعه کنند. بازرسان دارای کاور‌های مشخص‌شده هستند تا مردم بتوانند آن‌ها را شناسایی کنند.

وی تأکید کرد: همچنین در دهه آخر صفر برای مسیر‌های بین‌راهی مثل نیشابور به سمت مشهد و قوچان به مشهد پیش‌بینی‌های مشابه انجام شده است و ۱۸۰۰ کیسه آرد برای موکب‌های بین‌راهی که پخت نان تازه دارند، اختصاص یافته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->