توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین + فیلم خنثی‌سازی توطئه داعش برای هدف قرار دادن زائران اربعین تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد!
سرخط خبرها

مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی خبر داد: اهدای بسته‌های متبرک رضوی به ۸ هزار روضه خانگی تحت عنوان روضه‌الرضا(ع)

  • کد خبر: ۱۲۶۳۱۳
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۱
مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی خبر داد: اهدای بسته‌های متبرک رضوی به ۸ هزار روضه خانگی تحت عنوان روضه‌الرضا(ع)
مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی گفت: پیش بینی شده درسطح کشور هشت هزار روضه خانگی تحت عنوان روضه‌الرضا(ع) برگزار شود و ما برای آنها بسته‌های متبرک و پرچم ارسال می کنیم.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

مهدی بی‌باک|شهرآرانیوز، محمدحسین استادآقا مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی در نشست خبری افزود: در دهه پایانی صفر نیز سه دستگاه اتوبوس آمبولانس در سطح شهر مشهد مستقر خواهد شد.

وی افزود: در موکب‌های سطح شهر خدمات مشاوره‌ای به زائران ارائه خواهد شد. همچنین در شهر مشهد ۳۰۰ موکب برپا خواهد شد و نیز در مسیرهای منتهی به مشهد نیز از ۱۵۰ موکب حمایت‌هایی خواهد شد.

به گفته وی، ۵ مرکز اسکان در سطح شهر مشهد شامل ورزشگاه امام رضا(ع) با ظرفیت ۴هزار نفر و اردوگاه خاتون با ظرفیت ۲ هزار نفر و همچنین ۱۳۰ موکب در حاشیه حرم رضوی پیش بینی شده است.

مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی با بیان اینکه در سه مرز خدماتی نیز به زائران پاکستانی و افغانستانی ارائه خواهد شد، اظهارداشت: همچنین برای اسکان زائران در خانه‌های شخصی مردم، تاکنون ۱۴۰ خانه و ۴۰۰ نفر برای خدمت در مواکب ثبت نام کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین باتوجه به همزمانی دهه پایانی صفر با آغاز سال تحصیلی جدید ۸۸۰۰ بسته تحصیلی برای دانش آموزان نیازمند استان و کشور پیش بینی شده است که تا کنون بیش از سه هزار بسته توزیع شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->