ورودی های پایانه مرزی مهران به ۱۴ مورد افزایش یافت حضور بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار زائر در حج ۱۴۰۴ نماز عید قربان را چگونه بخوانیم؟ اقامه نماز عید قربان در حرم امام‌رضا(ع) (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی در خطبه‌های باشکوه نماز عید قربان: مسئولان در برابر بدحجابی بی‌تفاوت باشند، مدیون خون شهدا هستند مراسم قرائت دعای عرفه در مشهد هم‌زمان با سراسر کشور برگزار شد + فیلم (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) دعای عرفه از کدام شبکه‌های تلویزیونی پخش می‌شود؟ مناجات عرفه، کلاس درس امام شهیدان (ع) در یادآوری نعمات الهی دعای عرفه مقدمه‌ای برای قربانی نفس در عید قربان | غفلت از عرفه، ازدست‌دادن فرصتی ناب مراسم باشکوه دعای عرفه در حرم امام‌رضا (ع) امروز ، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ساعت ۱۵:۳۰ ۵۲ زائر ایرانی در عربستان بستری شدند (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) اعمال مخصوص شب و روز عرفه پنج شب با امام(ره) | واکاوی ابعاد مغفول‌مانده یک رهبر تاریخ‌ساز در برنامه «رواق امام» ازدحام زائران کربلا در مرز مهران در آستانه روز عرفه + فیلم ۲۰ هزار لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی دوخته خواهد شد تولیت آستان قدس رضوی: ۳۶ سال زعامت رهبر معظم انقلاب، استمرار راه امام خمینی (ره) است انتشار برای اولین بار | دست نوشته شهید حاج قاسم سلیمانی درباره امام خمینی (ره) + عکس مردی که به وعده‌اش عمل کرد | روایت رئیس جمهور ونزوئلا از دیدار با شهید سلیمانی + عکس نشست تبیینی انتقال تجربه «پشت پرده» در مشهد برگزار شد| تمدن غرب در اختیار یهود+ فیلم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) در بیش از هزار شهر و روستا‌های کشور | پوشش خبری برنامه توسط ۶ هزار خبرنگار
سرخط خبرها

رئیس بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس: هرکس دفاع مقدس را صنفی کند و به دنبال سهم باشد، دچار انحراف شده است

  • کد خبر: ۱۲۷۳۹۵
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۶
رئیس بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس: هرکس دفاع مقدس را صنفی کند و به دنبال سهم باشد، دچار انحراف شده است
 رئیس بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس گفت: اولین عملیات بزرگ و پیروز در دفاع مقدس با وحدت نیرو‌های نظامی که توانست موفق شود عملیات ثامن الائمه بود که لشکر ۷۷پیروز خراسان نقش بی‌بدیلی داشت.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، سردار بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس  در مراسم گرامیداشت سالروز شکست حصر آبادان با اشاره به عملیات ثامن الائمه، اظهار کرد: بعد از عملیات ثامن الائمه نظام به این نتیجه رسید که می‌توان عملیات‌های بزرگتری انجام داد و این باور را در فرماندهان ایجاد کرد.

سردار کارگر خاطرنشان کرد: متاسفانه راجع به عملیات ثامن الائمه کم کار شده است. این عملیات در وحدت نیرو‌های مسلح نقش داشت و مردم باور کردند که می‌توان صدام را شکست داد. در جنگ دفاع مقدس طبق اسنادی که بدست آمده است اولین سلاح شیمیایی را آمریکا به عراق داد و وضعیت جنگ به گونه‌ای بود که همه دنیا با ما‌ درگیر بود.

وی افزود: ما در مورد ارتش بعثی عراق درست تحلیل نداشتیم، زیرا ارتش عراق قوی‌ترین، آموزش دیده‌ترین و مجهز‌ترین ارتش خاورمیانه بود. یکی از مسائل مهم این است که پیروز اصلی دفاع مقدس مردم هستند و هرکس دفاع مقدس را صنفی و به دنبال سهم باشد، دچار انحراف شده است.

رئیس بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه محاسبات عراق روی کاغذ در خصوص حمله به ایران درست و دقیق بود، افزود: اما اصل انقلاب اسلامی، وجود امام خمینی (ره) و جوانان این کشور را در نظر نگرفته بودند و این سه مورد قاعده جنگ را تغییر داد. ما پیش از جنگ سیم خاردار را وارد می‌کردیم، اما امروز موشک تولید می‌کنیم و حتی کشورهای بزرگ دنیا به این باور رسیده اند که تجهیزات نظامی از ایران خریداری و استفاده کنند. امروز دشمن جنگ ترکیبی راه انداخته و دنبال تسخیر اذهان مردم است. دفاع مقدس کلید وحدت در کشور و از هر قشر و صنفی در آن حضور داشتند.

عملیات ثامن الائمه یک عملیات بسیار بسیار مهم و سرنوشت ساز بود

امیر سرتیپ رضا آذریان، ارشد نظامی قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نزاجا همچنین در این مراسم گفت: عملیات ثامن الائمه یک عملیات بسیار بسیار مهم و سرنوشت ساز بود. دشمن که آمده بود سه روزه خوزستان و خرمشهر و آبادان را بگیرد با عملیات مهم لشکر ۷۷ پیروز ثامن‌الائمه خراسان نتوانست به اهداف خود برسد و امروز همه جا نام این لشکر می‌درخشد.

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص جهاد تبیین گفت: فرمایش رهبر انقلاب در این خصوص مهم است و باید بدانیم که چگونه درباره عملیات پیروز ثامن‌الائمه به نسل جوان بگوییم. باید جوانان را آگاه کرد و به آن‌ها بگوییم که چه بودیم، چه شدیم و الان چگونه هستیم.

به گفته وی، تاکید ما این است که باید درس دفاع مقدس را به نسل جدید منتقل کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->