تحول در زیارت با نگاه تسهیل‌گرایانه دولت | دولت به‌دنبال آموزش، ترویج و تسهیل زیارت در ابعاد ملی است شهرداری مشهد میزبان نمایش میدانی «میاندار» در دهه ولایت ۱۴۰۴ | روایت هنری از خط مقدم خاموشان دفاع مقدس برنامه‌ریزی مرحله بازگشت زائران حج ۱۴۰۴ از سه فرودگاه عربستان آغاز شد حجاج بیت الله الحرام رمی جمرات سه‌گانه را آغاز کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تسهیل زیارت با نگاه کارشناسی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بین‌المللی مشهد، آیینه تمام‌نمای محبت علوی در دهه ولایت ۱۴۰۴ | اکران گسترده علوی در این ایام زمان اعلام وصول نامه معرفی «مدنی‌زاده» وزیر پیشنهادی اقتصاد مشخص شد خدا در وهم نمی‌گنجد | توحید و عدالت در بیان امیرالمؤمنین (ع) آماده‌سازی صحن‌های حرم امام‌رضا (ع) برای جشن غدیر ۱۴۰۴ + فیلم در برابر خدا ادب به خرج بده! | معنا و مراتب ادب در پیشگاه خداوند چیست؟ «جشن ۱۰ کیلومتری غدیر» در پایتخت با رونمایی از بزرگ‌ترین اثر خوشنویسی ولایی پیام تسلیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی درگذشت امام جمعه موقت کرمانشاه هنر در مسجد بازتعریف می‌شود | آغاز راهی نو از مشهد ارائه خدمات رایگان مترو مشهد در مناسبات مذهبی خردادماه ۱۴۰۴ | ثبت بیش از ۴۰۰ هزار سفر تبیین و ترویج حجاب با محوریت فعالیت‌های مردمی در پارک‌های مشهد برنامه ویژه ناشنوایان در حرم مطهر امام رضا(ع) چگونه شکل گرفت؟ انتقاد بازیگر سینما و تلویزیون از غفلت سینمای ایران درخصوص پرداختن به مناسبت‌های دینی
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: ساخت و توسعه زائرسراهای ارزان‌قیمت در مشهد یک ضرورت است

  • کد خبر: ۱۲۹۹۶۲
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۳
  • ۱
آیت‌الله علم‌الهدی: ساخت و توسعه زائرسراهای ارزان‌قیمت در مشهد یک ضرورت است
نماینده ولی‌ فقیه در استان خراسان رضوی گفت: باید به‌طور ویژه به ساخت و توسعه زائرسراهای ارزان‌قیمت توجه شود زیرا زائران کم برخورداری که تنها به عشق زیارت امام هشتم حتی پیاده از موطن خود به مشهد می‌آیند، به‌عنوان مهمانان امام معصوم در همین اقامتگاه‌ها ساکن می‌شوند و توسعه این فضا و مهمان‌نوازی تکلیف مشهدی‌ها است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با اعضای بنیاد زائر که به میزبانی دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد، اظهار کرد: باید به‌طور ویژه به ساخت و توسعه زائرسراهای ارزان‌قیمت توجه شود زیرا زائران کم برخورداری که تنها به عشق زیارت امام هشتم حتی پیاده از موطن خود به مشهد می‌آیند، به‌عنوان مهمانان امام معصوم در همین اقامتگاه‌ها ساکن می‌شوند و توسعه این فضا و مهمان‌نوازی تکلیف مشهدی‌ها است.

ایشان افزود: زائرشهرهایی که امروزه حدود سه کیلومتر با حرم مطهر رضوی فاصله دارند و خوشبختانه شهرداری مشهد هم سرویس‌های منظم برای ایجاد ارتباط میان آن‌ها با حرم را فراهم کرده است، بهترین فرصت و مؤثرترین بستر برای تبیین آداب زیارت و فرهنگ سیره اهل‌بیت (ع) هستند و زمینه‌ای را ایجاد می‌کنند که امکان زیارت بامعرفت از ابتدا برای زائران فراهم باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: باید در کار بااخلاص وارد عمل شد و صرف‌نظر از دولت‌ها و ارتباط با سازمان‌های خارج از استان، با تکیه بر ظرفیت‌های مدیران و دستگاه‌های مشهدی کار را به پیش برد. در این باره، اصل رویکرد همه ما این است که ما مجاور امام رضا (ع) هستیم و اکنون که علی بن موسی‌الرضا (ع) مهمان دارد، ما باید میزبانی کنیم.

ایشان ادامه داد: باید ساز و کار مشخصی برای بنیاد زائر تعریف شود تا فراتر از مجموعه خیران مشهدی، به‌عنوان یک بنیاد رسمی فعالیت کند. در این باره، شهرداری می‌تواند با ارائه لایحه به شورای اسلامی شهر، ساختار اداری، نرخ نامه قیمت‌گذاری بر اسکان‌های ارزان‌قیمت و آیین‌نامه‌های مربوط به بخش ساخت‌وساز را به‌عنوان یک قانون شهری تدوین کند و به این ترتیب، دوره عملکرد بنیاد زائر دیگر محدود به طول عمر بابرکت یک خیر خاص نمی‌ماند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
به
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۵
0
0
احسنت
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->