قبری در میانه حیاط | نقد رمان «ناخن‌کشیدن روی صورت شفیع‌الدین» در کتاب‌فروشی چشمه کارگر تهران سوتی‌های عجیب سریال «محکوم»! | بی احترامی پلتفرم‌ها به مخاطب همچنان ادامه دارد زمان پخش «بامداد خمار» مشخص شد + خلاصه داستان «لاک‌پشت و حلزون»، فیلمی ایرانی با طعم فرانسوی «یوز» تاریخ‌ساز شد | رکورد تازه در سینمای کودک ایران صوت | آهنگ جدید اشوان با نام «دلم تنگه» منتشر شد + لینک دانلود و متن آمریکا به اسلام ویزا نداد | تور ادبی آقای خواننده لغو شد لیدی گاگا به دنباله «شیطان پرادا می‌پوشد» اضافه شد «شرور» صدرنشین پیش‌فروش بلیت در ۲۰۲۵ شد هفته شیراز روی آنتن شبکه نمایش «قلمه»، جوانه امیدوارکننده طنزپردازان خراسان | آیین اختتامیه یازدهمین رویداد ملی طنز قلمه برگزار شد + فیلم چالش‌های ایفای نقش شهید علی هاشمی در «پسران هور» | از واکنش دختر شهید تا سختی‌های فیزیکی اطلاعیه اداره کل هنرهای نمایشی درباره اختتامیه جشنواره تئاتر مهر و ماه دیزنی، «گیسو کمند» را با اسکارلت جوهانسون زنده می‌کند معصومه آقاجانی، بازیگر و دوبلور پیشکسوت در بیمارستان بستری شد پایان فصل اول «۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر | فصل دوم به زودی ۷۰ درصد مردم همچنان پای تلویزیون | رقابت نزدیک شبکه سه و آی‌فیلم «استخر» با حضور پسر سروش صحت به پایان فیلم‌برداری رسید فیلم کوتاه «تنبیه» نامزد سه جشنواره معتبر جهانی شد ویدئو | وداع همایون شجریان با مادرش در مشهد
سرخط خبرها

نخستین پایگاه قرآنی مساجد مشهد افتتاح شد

  • کد خبر: ۱۳۰۱۹۵
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۶
نخستین پایگاه قرآنی مساجد مشهد افتتاح شد
نخستین پایگاه قرآنی مساجد مشهد با حضور جمعی از قاریان و علاقمندان به تلاوت قرآن در مسجد حضرت زینب (س) خیابان شهید دکتر بهشتی مشهد افتتاح شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جواد سادات فاطمی مشاور شهردار مشهد و رئیس هیات مدیره جامعه قاریان قرآن مشهد در گفتگو با شهرآرانیوز درباره افتتاح این پایگاه قرآنی گفت: رهبر انقلاب اسلامی در ماه مبارک رمضان امسال و در دیدار با قاریان قرآن، نکاتی را متذکر شدند و از جمله آن نکات، این بود که برای گسترش فرهنگ قرآن و انس بیشتر مردم با قرآن، مساجد را به عنوان پایگاه قرآنی قرار دهیم. البته ایشان این نکته را در گذشته نیز متذکر شده بودند و امسال تاکید کردند که مساجد باید پایگاه قرآن باشد و در ضمن، بین این پایگاه‌های قرآن نیز هم افزایی وجود داشته باشد.

وی افزود: پیرو این فرمایش ایشان، ما نیز در جامعه قاریان قرآن مشهد تصمیم گرفتیم این کار را به صورت سازماندهی شده انجام دهیم. طرحی را آماده کردیم و به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ارائه کردیم و در ضمن، جلساتی نیز با شهرداری مشهد، مرکز رسیدگی به امور مساجد، دارالقرآن بسیج و سایر نهاد‌های متولی برگزار کردیم. طرح مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت قرار بر آن شد که شد جامعه قاریان با هماهنگی دستگاه ها، دبیرخانه قرارگاه قرآنی را در مشهد تاسیس کند و فعالیت‌های آن در سطح استان نیز تعمیم پیدا کند.

سادات فاطمی خاطرنشان کرد: بنای ما بر این بود که نخستین پایگاه قرآنی جامع را در مساجدی که امکانات بیشتری داشته باشند ایجاد کنیم که در نهایت، با همراهی مجموعه هیات امنای مسجد حضرت زینب (س) خیابان دکتر بهشتی نیز که خود آن‌ها نیز پیگیر کار شدند، امشب اولین پایگاه قرآنی در این مسجد افتتاح شد.

رئیس هیات مدیره جامعه قاریان قرآن مشهد در ادامه گفت: در شکل گیری پایگاه‌های جامع قرآن در مساجد مشهد، این نکته مد نظر قرار دارد که امکان فعالیت‌های مختلف قرآنی برای همه سنین در سطح برادران و خواهران در آن فراهم شود و جامعه قاریان نیز خدمات فنی شامل برنامه ریزی، معرفی اساتید و هماهنگی‌های لازم را برای آن‌ها عهده دار می‌شود. ضمن این که قرار بر آن است که از حمایت‌های معاونت فرهنگی شهرداری مشهد نیز در این زمینه استفاده کنیم.

وی افزود: برنامه ما بر این است که تا پایان سال ۱۰۰ پایگاه قرآنی را با مختصات مورد اشاره در سطح شهر مشهد آماده کنیم و امیدواریم این کار با هماهنگی‌های لازم به سرانجام برسد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->