آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نخستین همایش پدافند شیمیایی خراسان رضوی آغاز به کار کرد

  • کد خبر: ۱۳۰۲۷۴
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۰
نخستین همایش پدافند شیمیایی خراسان رضوی آغاز به کار کرد
نخستین همایش نظام مصون سازی و عملیات پدافند شیمایی در خراسان رضوی با حضور مدیران، صاحبان صنایع و کارشناسان این حوزه در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آغاز به کار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، امروز اولین همایش استانی تبیین نظام مصون سازی و عملیات پدافند شیمیایی با حضور دکتر جلالی، رئیس پدافند غیر عامل کشور و جمعی از مسئولان برگزار شد.
سردار جلالی در خصوص رویکرد‌های جدید تهدیدات شیمیایی در این همایش گفت: در دوره‌ای قرارداریم که مدل‌های جنگ در حال تغییر است و قدرت‌هایی، چون آمریکا با استفاده از قدرت نظامی تصمیماتشان را تحمیل می‌کنند. این که چرا آمریکا به ایران حمله نمی‌کند شفاف است، ما در نظام محاسباتی دشمن جنگنده هستیم و پاسخ موشک و گلوله را می‌دهیم.

وی با بیان اینکه دشمن در بخش‌های مختلف امروز در تلاش برای فعالیت ویژه است، افزود: به عبارتی شاهدیم که صنعت ما امروز در مرحله جنگ است و به نوعی مبارزه ادامه دارد.حداقل اطلاعات لازم امروز برای مدیران ما آگاهی کامل از پدافند غیرعامل و تهدیدات‌هاست و هر مدیری که این توانایی را ندارد شرعا باید کناره‌گیری کند.
به گفته وی، باتوجه به وسعت فعالیت‌های شیمیایی در استان خراسان رضوی باید تمهیدات لازم برای تمرکز و دقت در فعالیت‌های ایمن فعالیت‌های شیمیایی به جد بررسی شود.
سردار جلالی خاطرنشان کرد: رعایت مسائل ایمنی و امنیتی در بخش مسائل شیمیایی، رتبه بالایی در حفظ فعالیت‌های شیمیایی کشور را دارد. امروز مدیران پیش از اجرای هر فعالیتی باید آموزش را برای کارکنان رقم بزنند.

ضرورت تامین امنیت خراسان رضوی و مشهد

جنگی، مدیرکل پدافند غیر عامل خراسان رضوی در این همایش گفت: استان خراسان رضوی و شهر مشهد با توجه به موقعیت جغرافیایی در وضعیت خاص و با اهمیت بالاست و تامین امنیت خاصی را می‌طلبد.
وی با اشاره بر اینکه هزار ۲۰۰ واحد صنعت ما در بخش شیمیایی فعالیت می‌کنند یعنی در حدود ۲۰ درصد صنعت استان، افزود: ایجاد بانک زیر ساخت‌های شیمیایی امروز در اولویت دستوری و رزمایش‌های ماست. همچنین رتبه بندی زیر ساخت‌های شیمیایی دیگر برنامه ماست که با آموزش نیرو‌های خبره همراه است.

واحدهای صنعتی خراسان رضوی رو به رشد هستند

رجبی مدیرکل صمت استان خراسان رضوی نیز، میزبان این همایش گفت: در شش ماهه امسال به ۱۰ کشور بیش از ۵۰ درصد افزایش صادرات را داشته ایم و چند کشور جدید مقصد صادراتی داشته ایم و روسیه به مقصد صادراتی تبدیل شده است.
به گفته وی، در شش ماهه ابتدایی در بخش تولید، حداقل ۳۰ درصد افزایش تولید داشته ایم و واحد‌های صنعتی رو به رشد هستند.

وی ادامه داد: در شهرک صنعتی ما نیرو‌های بسیار زیاد نخبه و فعالی را داریم و وظیفه تامین امنیت این عزیزان بر عهده ماست. موضوعات آموزشی و مانور‌ها میتواند مارا بیش از پیش آماده اقدامات کند و تاثیرات مناسبی را خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->