جابه جایی بیش از ۱۵ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری
سرخط خبرها

نخستین همایش پدافند شیمیایی خراسان رضوی آغاز به کار کرد

  • کد خبر: ۱۳۰۲۷۴
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۰
نخستین همایش پدافند شیمیایی خراسان رضوی آغاز به کار کرد
نخستین همایش نظام مصون سازی و عملیات پدافند شیمایی در خراسان رضوی با حضور مدیران، صاحبان صنایع و کارشناسان این حوزه در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آغاز به کار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، امروز اولین همایش استانی تبیین نظام مصون سازی و عملیات پدافند شیمیایی با حضور دکتر جلالی، رئیس پدافند غیر عامل کشور و جمعی از مسئولان برگزار شد.
سردار جلالی در خصوص رویکرد‌های جدید تهدیدات شیمیایی در این همایش گفت: در دوره‌ای قرارداریم که مدل‌های جنگ در حال تغییر است و قدرت‌هایی، چون آمریکا با استفاده از قدرت نظامی تصمیماتشان را تحمیل می‌کنند. این که چرا آمریکا به ایران حمله نمی‌کند شفاف است، ما در نظام محاسباتی دشمن جنگنده هستیم و پاسخ موشک و گلوله را می‌دهیم.

وی با بیان اینکه دشمن در بخش‌های مختلف امروز در تلاش برای فعالیت ویژه است، افزود: به عبارتی شاهدیم که صنعت ما امروز در مرحله جنگ است و به نوعی مبارزه ادامه دارد.حداقل اطلاعات لازم امروز برای مدیران ما آگاهی کامل از پدافند غیرعامل و تهدیدات‌هاست و هر مدیری که این توانایی را ندارد شرعا باید کناره‌گیری کند.
به گفته وی، باتوجه به وسعت فعالیت‌های شیمیایی در استان خراسان رضوی باید تمهیدات لازم برای تمرکز و دقت در فعالیت‌های ایمن فعالیت‌های شیمیایی به جد بررسی شود.
سردار جلالی خاطرنشان کرد: رعایت مسائل ایمنی و امنیتی در بخش مسائل شیمیایی، رتبه بالایی در حفظ فعالیت‌های شیمیایی کشور را دارد. امروز مدیران پیش از اجرای هر فعالیتی باید آموزش را برای کارکنان رقم بزنند.

ضرورت تامین امنیت خراسان رضوی و مشهد

جنگی، مدیرکل پدافند غیر عامل خراسان رضوی در این همایش گفت: استان خراسان رضوی و شهر مشهد با توجه به موقعیت جغرافیایی در وضعیت خاص و با اهمیت بالاست و تامین امنیت خاصی را می‌طلبد.
وی با اشاره بر اینکه هزار ۲۰۰ واحد صنعت ما در بخش شیمیایی فعالیت می‌کنند یعنی در حدود ۲۰ درصد صنعت استان، افزود: ایجاد بانک زیر ساخت‌های شیمیایی امروز در اولویت دستوری و رزمایش‌های ماست. همچنین رتبه بندی زیر ساخت‌های شیمیایی دیگر برنامه ماست که با آموزش نیرو‌های خبره همراه است.

واحدهای صنعتی خراسان رضوی رو به رشد هستند

رجبی مدیرکل صمت استان خراسان رضوی نیز، میزبان این همایش گفت: در شش ماهه امسال به ۱۰ کشور بیش از ۵۰ درصد افزایش صادرات را داشته ایم و چند کشور جدید مقصد صادراتی داشته ایم و روسیه به مقصد صادراتی تبدیل شده است.
به گفته وی، در شش ماهه ابتدایی در بخش تولید، حداقل ۳۰ درصد افزایش تولید داشته ایم و واحد‌های صنعتی رو به رشد هستند.

وی ادامه داد: در شهرک صنعتی ما نیرو‌های بسیار زیاد نخبه و فعالی را داریم و وظیفه تامین امنیت این عزیزان بر عهده ماست. موضوعات آموزشی و مانور‌ها میتواند مارا بیش از پیش آماده اقدامات کند و تاثیرات مناسبی را خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->