توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین + فیلم خنثی‌سازی توطئه داعش برای هدف قرار دادن زائران اربعین تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد!
سرخط خبرها

برگزاری مراسم ترحیم حجت الاسلام والمسلمین طباطبایی با حضور تولیت آستان قدس رضوی

  • کد خبر: ۱۳۴۵۱۷
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۰
برگزاری مراسم ترحیم حجت الاسلام والمسلمین طباطبایی با حضور تولیت آستان قدس رضوی
مراسم ترحیم حجت الاسلام و المسلمین سید جعفر طباطبایی از اساتید حوزه علمیه خراسان و امام جماعت حرم مطهر حضرت امام رضا(ع) در بارگاه قدس رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مراسم ترحیم حجت الاسلام و المسلمین سید جعفر طباطبایی از اساتید اخلاق حوزه علمیه خراسان صبح امروز یکشنبه(22 آبان ماه) با حضور آیت الله علم الهدی نماینده ولی فقیه در استان، حجت الاسلام والمسلمین مروی تولیت آستان قدس رضوی، آیت الله سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) و اقشار مختلف مردم ولایتمدار مشهد مقدس در مسجد گوهرشاد حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد.

تولیت آستان قدس رضوی در حاشیه این مراسم ترحیم در جمع خبرنگاران به بیان بخشی از ویژگی‌های این عالم پارسا پرداخت و ابراز کرد: این عالم انقلابی از فضایل معنوی بسیاری برخوردار بود که در دوران حیاتشان این فضایل پنهان ماند.

وی تصریح کرد: حجت الاسلام و المسلمین طباطبایی یک روحانی برجسته، دلسوز، مردمی، متعهد، انقلابی، اجتماعی و در میان مردم بود؛ این عالم جلیل القدر با کسب فیض از بارگاه مقدس حضرت ثامن‌الائمه(ع) عمر پربرکت خود را صرف تبیین و ترویج آموزه‌های اسلام و معارف ائمه اطهار(ع) کرد و برکات و خدمات علمی فراوانی برای حوزه و مردم مشهد داشت.

حجت الاسلام و المسلمین مروی با اشاره به تلاش‌های این روحانی با اخلاص برای تربیت نفوس و هدایت انسان‌ها، تصریح کرد: شاید خانه‌ای در مشهد نباشد که بیت شریف و منیع طباطبایی را نشناسد و حجت الاسلام والمسلمین سید جعفر طباطبایی، بزرگ این بیت بود که درگذشت ایشان ثلمه‌ای برای جامعه روحانیت و حوزه علمیه مشهد است.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: حجت الاسلام والمسلمین طباطبایی یک روحانی دلسوز، بی‌آلایش و مردم دار بود که از تمام خصوصیاتی که یک روحانی خادم دین و امام زمان(عج) باید داشته باشد، برخوردار بود.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->