آمادگی مشهد برای  اسکان ۸۰۰ هزار زائر امام رضا(ع) در هر شب در ایام پایانی ماه صفر استاندار خراسان رضوی: کارگروه احداث شهرک سلامت در مشهد تشکیل می‌شود مجموعه‌های مردمی در تدارک پذیرایی از زائران دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۴ مشهد + فیلم عکس‌هایی از تمرین ارکستر سمفونیک تهران رونمایی از کتاب «در سایه‌سار خورشید» با موضوع فرهنگ میزبانی توسط شهرداری مشهد پیش‌بینی ۲۵۰ دستگاه اتوبوس در مشهد برای تقویت مسیر‌های عبوری و منتهی به حرم مطهر در روز‌های پایانی صفر خراسان رضوی، قطب صنایع دستی کشور؛ ۲۳ هزار هنرمند و ۷۰۰ فروشگاه فعال ابراز نگرانی معاون استاندار خراسان‌رضوی از شدت آلودگی هوای مشهد تجهیز ۸۰ چراغ راهنمایی در مشهد به برق اضطراری شهردار منطقه ۳ مشهد مطرح کرد: خدمت‌رسانی شبانه‌روزی به زائران با ۴۰ پاکبان و تجهیزات کامل در دهه آخر ماه صفر استقرار جایگاه‌های ویژه عرضه کالا و نان در مشهد برای خدمت‌رسانی به زائران در دهه آخر ماه صفر خدمات ویژه اتوبوسرانی مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قائم‌مقام ستاد دهه پایانی صفر شهرداری مشهد: مدیریت شهری ۲۴ساعته برای خدمت به زائران تلاش می‌کند | پیش‌بینی ۵۱ مرکز اسکان موقت و اضطراری در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ + فیلم شهرداری منطقه ثامن مشهد آماده میزبانی از زائران دهه آخر صفر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما از سه‌شنبه خدمت‌رسانی شهرداری مشهدمقدس به زائران اربعین و آماده‌باش کامل برای دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ مسدودی سه‌روزه جاده قدیم مشهد از ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی برای خدمت‌رسانی در دهه پایانی ماه صفر| خدمت‌رسانی صلواتی تعدادی از ناوگان در شب شهادت امام رضا(ع) در معابر منتهی به حرم بهره‌برداری از ۵ پارکینگ موقت در هسته مرکزی مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ کیفیت هوای کلانشهر مشهد قابل‌قبول شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ساخت کارخانه بازیافت نخاله‌های ساختمانی مشهد در مرحله انتخاب پیمانکار است

  • کد خبر: ۱۳۶۹۳۲
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۸
ساخت کارخانه بازیافت نخاله‌های ساختمانی مشهد در مرحله انتخاب پیمانکار است
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد گفت: بین ۵۰ تا ۸۰ درصد خاک و نخاله و ضایعات ساختمانی شرایط برگشت به چرخه مصرف را دارد از این رو ساخت کارخانه بازیافت نخاله‌های ساختمانی این شهر در دستور کار قرار گرفت و هم اکنون در مرحله انتخاب پیمانکار است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود رضوی افزود: با توجه به ارتقای بهداشت محیط زیست شهری و مبارزه با آلودگی‌های محیطی و بیماری‌های مرتبط با خاک و نخاله‌های ساختمانی نظیر سالک و دفع جوندگان، حیوانات موذی و ناقل بیماری و حفظ سیما و منظر شهر مشهد ایجاد کارخانه بازیافت ضایعات ساختمانی دارای اهمیت است.

وی اضافه کرد:هم اینک روزانه ۱۶ هزار تن انواع پسماند‌های ساختمانی در مشهد تولید می‌شود که این میزان در سال گذشته ۲۰ هزار تن بود و تولید انواع پسماند‌های ساختمانی در این کلانشهر در سال جاری نسبت به سال قبل ۲۰ درصد کاهش یافته است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد گفت: کاهش تولید ضایعات ساختمانی ارتباط مستقیم با کاهش ساخت و ساز‌ها دارد و کاهش تولید پسماند‌های ساختمانی از سیاست‌های راهبردی شهرداری مشهد است.
منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->