یازدهمین رویداد ملی آموزشی طنز «قلمه» در مشهد آغاز شد | حضور چهره‌های شناخته‌شده برای استعدادیابی طنزپردازان جوان «سرود کنکل» از دل خاک خراسان برآمده است اجرای ۵۰ کنسرت در تهران تا پایان مهر ۱۴۰۴ + جزئیات صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ معرفی نامزدهای جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان + اسامی علی رهبری: با تلفن احمد پژمان دوباره آهنگساز شدم تجلیل از خالق «قصه‌های مجید» در زادگاهش «دو نقطه» میزبان مجریان برنامه‌های کودک می‌شود جشنواره کودک اصفهان زیر ذره‌بین رئیس سازمان سینمایی تماشای چهره ناشناخته ایران در مستند جدید شبکه تهران + زمان پخش ساعت پخش و تکرار سریال «الگوریتم» + خلاصه داستان و بازیگران از اسپایدرمن تا وکیل فراری | تام هالند با فیلم «شریک» به سینما می‌آید اعضای جدید هیأت منصفه دادگاه مطبوعات و سیاسی تهران انتخاب شدند اکران رایگان آثار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به مناسبت هفته ملی کودک رونمایی از پوستر سریال «پسران هور» + عکس تمام شبکه‌های استانی تلویزیون HD شد نامزدی ۱۰ شاعر برای جایزه «تی. اس. الیوت» مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی هنری امروز (چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
حجت‌الاسلام و المسلمین احمد مروی:

رئیس‌جمهور آمریکا، تو حقیرتر از آن هستی که با ملتی انقلابی در بیفتی

  • کد خبر: ۱۳۷۹۶
  • ۱۵ دی ۱۳۹۸ - ۲۱:۵۳
رئیس‌جمهور آمریکا، تو حقیرتر از آن هستی که با ملتی انقلابی در بیفتی
تولیت آستان قدس گفت: پیکر پاک و قطعه قطعه شده خادم حرم را امشب به اینجا آورده‌اند. رهبر بزرگوار و عزیز انقلاب آجرک الله. مردم عزیز، شهیدپور و قدرشناس، خدا به شما عزت، عظمت و برکت عنایت کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام و المسلمین احمد مروی امشب در سخنرانی مراسم تشییع پیکر شهدای مقاومت در حرم مطهر رضوی ضمن ااعلام این مطلب افزود: من از خانواده شهید سردار بزرگ قاسم سلیمانی تشکر می‌کنم که به تقاضای مردم ولایت‌مدار، انقلابی و قدرشناس مشهد پاسخ داده و این فرصت را در اختیار مردم مشهد و اطراف مشهد قرار داده‌اند که بتوانند با حضور در تشییع پیکر این شهیدان عزیز، مراتب قدرشناسی خود را از این سرباز بزرگ اسلام و فرزند انقلاب و ایران ابراز بدارند.

وی ادامه داد: از شما مردم عزیز مشهد و مردم انقلابی که خودتان را در این مسیر قرار دادید تا بتوانید از این سردار بزرگ قدرشناسی کنید، تشکر می‌کنم. تشکر از مردم اهواز و مردم عراق که دیشب ساعت 2 نیمه شب در نجف اشرف به پیکر این شهیدان عزیز و گرانقدر ابراز محبت کردند و تشییع نمودند.

تولیت آستان قدس تاکید کرد: دشمنان انقلاب، دشمنان اسلام و رئیس‌جمهور ابله آمریکا این جمعیت میلیونی را ببینند، رئیس‌جمهور آمریکا تو کوچک‌تر و حقیرتر از آن هستی که بتوانی با یک ملت انقلابی، مومن و ایثارگر در بیفتی. تو با این جنایت بزرگی که انجام دادی خودت را در باتلاق بزرگی قرار دادی و امیدوارم که روزی به همین زودی در این باتلاق، کثافت و نجاست که خودت آن را آفریدی، غرق شوی.

حجت‌الاسلام و المسلمین احمد مروی گفت: مردم عزیز ایران با خون این شهدای بزرگ به هیجان آمدند. امام رضوان الله تعالی علیه چه زیبا فرمودند « ملت ما را بکشید، بیدارتر می‌شود». با قطره قطره خون این شهدای عزیز، روح زندگی و حیات در جامعه اسلامی ما دمیده شد. ما با این شهدای عزیز عهد و پیمان می‌بندیم که تا آخرین نفس و نفر راه نورانی این عزیزان و حاج قاسم عزیز را ادامه دهیم.

وی تصریح کرد: یا علی ابن موسی الرضا سرباز و خادمی از خادمانت به زیارتت آمدند، اما این بار این خادم با بدن قطعه قطعه آمد. این دفعه این خادم به زیارتت آمد، اما همانند عمویت عباس با دست‌های قطع‌شده آمد. این دفعه این خادم و این فرزند بزرگ اسلام و انقلاب به زیارتت آمد، اما با بدن خون‌آلود آمد. یا علی ابن موسی الرضا این فرزند را بپذیر و به ما توفیق ادامه راه نورانی و راه سعادت‌بخش و عزت‌آفرین این شهیدان عزیز و گران‌قدر را پشت سر رهبر انقلاب، حضرت امام خامنه‌ای، عنایت کن.

تولیت آستان قدس گفت: یا علی ابن موسی الرضا همان‌گونه که بدن عمویتان در عصر عاشورا قطعه قطعه شد، بدن این سرباز عزیز، فداکار و گران‌قدر اسلام نیز در سرزمین عراق قطعه قطعه شد. خودت به ما، مسؤولان، عزیزان پاسدار، همه ملت، ارتش و بسیج ما توفیق عنایت کن که بتوانند انتقام سختی را از دشمنان پلید اسلام، قرآن و انسانیت بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->