حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

از گوشه‌وکنار شهر مشهد چه خبر؟ (۱۳ دی ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۴۳۲۰۵
  • ۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۴
از گوشه‌وکنار شهر مشهد چه خبر؟ (۱۳ دی ۱۴۰۱)
از برگزاری دوره توانمند‌سازی پاکبانان مشهدی در حوزه‌های تخصصی تا رایگان‌بودن موزه‌های خراسان رضوی در سالروز شهادت سردار سلیمانی از جمله خبر‌های امروز کلان‌شهر مشهد است.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، علی نجفی، معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد، گفت: شهریور امسال ۶ هزار و ۲۰۰ پاکبان مشهدی در ۲۴ هزار نفر‌ساعت مبحث «ایمنی و بهداشت فردی و شغلی و نحوه استفاده از تجهیزات ایمنی در زمان کار» را فراگرفتند.

وی ادامه داد: هم‌اکنون نیز مقدمات برگزاری دوره دوم تخصصی با موضوعات‌ آسیب‌های اجتماعی و تأثیرات آن بر فرد و خانواده، اقدامات مقابله با حریق، حفاظت شخصی و مقررات و ضوابط مراقبت‌های پزشکی انجام شده است و این دوره از ۱۸‌دی‌ماه توسط معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی آغاز خواهد شد.

وی بیان کرد: مقرر شده است پاکبانان مشهدی در قالب گروه‌های ۱۶۰ نفری در مجموع در ۲۴ هزار نفر‌ساعت دیگر دوره توانمندسازی را بگذرانند.

دور دوم برگزاری آموزش‌های ویژه بیش از ۶هزار پاکبان خدمات شهری

مدیرکل دفتر نوسازی و تحول سازمانی شهرداری مشهد گفت: در سلسله دوره‌های آموزشی پاکبانان دومین دوره توانمند‌سازی پاکبانان مشهدی در حوزه‌های تخصصی از ۱۸ تا ۱۳‌بهمن‌ماه برگزار می‌شود.

مهدی یاراحمدی خراسانی با بیان این خبر، افزود: تجربیات سال‌های اخیر نشان داده آموزش صحیح و بهنگام پاکبانان نقش مؤثری در کاهش حوادث شغلی و ارتقای سلامت آن‌ها داشته است.

وی تصریح کرد: بیش از ۶هزار پاکبان مشهدی با ۲۴هزار نفر‌ساعت آموزش در هر دوره آموزشی دو برابر سال ۱۴۰۰ آموزش دریافت خواهند کرد.

به‌زودی کارخانه پسماند عمرانی ایجاد می‌شود

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد گفت: در برخی کشور‌ها ۶۰‌درصد تفکیک از مبدأ انجام می‌شود، اما این عدد در شهر ما ۱۲‌درصد است که می‌توان با افزایش فرهنگ شهروندی این میزان را افزایش داد، زیرا این موضوع تأثیرات مثبتی در اشتغال، توسعه صنایع بازیافت، گردش اقتصادی و جلوگیری از تخریب منابع دارد.

مسعود رضوی اظهار کرد: نکته قابل توجه در پیام‌های مردمی، رضایت شهروندان از طرح هوشمند مپ یا تفکیک زباله از مبدأ توسط اکو، بهروب و سیمپ است و در کنار آن برخی شهروندان درخواست تداوم روش‌های قدیمی را داشتند.

وی با اشاره به ارائه نظرها، پشنهادها و انتقادهای شهروندان، افزود: اکنون سرانه تولید زباله زیاد است و ما باید زباله کمتری تولید کنیم و سبک زندگی را تغییر دهیم، این درحالی است که در برخی کشور‌ها هنگام دریافت زباله آن را وزن و مبلغی را از شهروندان دریافت می‌کنند که این امر موجب کاهش تولید زباله و بازچرخش آن در سیستم خانه می‌شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد بیان کرد: قسمت مناسب، مهم و ارزشمند زباله جداسازی‌ از مبدأ است که در این زمینه سیستم‌های اینترنتی فراهم شده است و شهروندان با تعیین زمان می‌توانند پسماند خود را تحویل دهند و در ازای آن مبلغی دریافت کنند.

وی اضافه کرد: همچنین باتوجه‌به اینکه روزانه ۱۶ هزار تن زباله عمرانی تولید می‌شود، این نوید را به شهروندان می‌دهیم که در آینده نزدیک کارخانه پسماند عمرانی در کنار سایر صنایع بازیافتی ایجاد شود.

درخشش کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی در همایش ملی

کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی در همایش ملی اقتصاد پنهان حائز رتبه برتر و پیشرفته شد.

در سومین همایش علمی‌پژوهشی اقتصاد پنهان که با محوریت و مدیریت ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور برگزار شد، کمیسیون استانی خراسان رضوی در میان کمیسیون‌های کشوری به‌عنوان پیشرو و برتر برگزیده شد. دبیر کمیسیون استانی خراسان رضوی نیز به‌عنوان دبیر برگزیده کمیسیون‌های استانی انتخاب شد.

بازدید از موزه‌ها و مراکز فرهنگی در سالروز شهادت سردار سلیمانی رایگان است

رئیس گروه موزه‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: هم‎زمان با سالروز شهادت سپهبد پاسدار قاسم سلیمانی بازدید از موزه‌ها و اماکن فرهنگی زیر نظر این اداره‌کل رایگان است.

محمدکاظم رادمنش با اعلام این خبر افزود: برابر هماهنگی صورت‌گرفته از سوی مرکز مقاومت بسیج وزارتخانه و بخشنامه ابلاغی از سوی مدیرکل موزه‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در سومین سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی سه‌شنبه ۱۳‌دی‌۱۴۰۱ بازدید از موزه‌ها برای عموم مردم رایگان است.

رئیس گروه موزه‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی ادامه داد: مهم‌ترین موزه‌ها و مجموعه‌های فرهنگی زیر نظر این اداره کل شامل موزه بزرگ خراسان، مجموعه تاریخی فرهنگی آرامگاه فردوسی، هارونیه، مجموعه باغ‌موزه نادری، آرامگاه خیام و عطار نیشابوری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->