آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
همزمان با بارش برف و باران در شهر مشهد انجام شد؛

خدمت رسانی ویژه در پایانه های مسافربری شهرداری مشهد

  • کد خبر: ۱۴۴۹۳
  • ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۴
خدمت رسانی ویژه در پایانه های مسافربری شهرداری مشهد
مدیرعامل سازمان پایانه های مسافربری شهرداری مشهد ازخدمات رسانی ویژه به زائران و مسافران در پایانه های مسافربری شهرداری مشهد همزمان با بارش برف و باران و سرد شدن هوا خبر داد.

به گزارش شهرآرا نیوز، محسن شریعتی خاطرنشان کرد: با آغاز بارش باران و برف از شب گذشته تیم های عملیاتی سازمان مسیرهای تردد مسافران و خیابان های منتهی به پایانه با تجهیزات و ماشین های برف روب بازگشایی شد.

وی افزود: برودت هوا در جاده های بین شهری و تدابیر صورت گرفته از طریق فرماندهی پلیس راه استان در مقاطعی از روز باعث جلوگیری از حرکت اتوبوس ها به خارج از شهر می شود که وجود پلیس راه در درون پایانه و اطلاع رسانی سریع به ناوگان حمل ونقل جاده ای برون شهری باعث شده است که مسافران در جاده ها سرگردان نباشند.

مدیرعامل سازمان پایانه های مسافربری شهرداری مشهد، گفت: با توجه به این موضوع امکاناتی در پایانه آماده شده است تا در صورت تاخیر در اعزام ناوگان، مسافران درمکان های آماده شده مستقر شوند تا شرایط جاده ها به حالت عادی بازگردد.

شریعتی خاطرنشان کرد: همچنین با توجه به کاهش دمای هوا سالن های پایانه های مسافربری سیستم های گرمایشی فعال و سایر زیرساخت های برای حضور موقت زائران و مسافران در این مکان ها فراهم شده است.

وی گفت: در مجموع 250 نفر از نیروهای عملیاتی سازمان در حوزه های گوناگون آماده خدمات رسانی به زائران هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->