توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین آمار از ورود زائران ایرانی به عربستان (۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴) درباره سهم ما از پویش‌هایی که به غذای مراسم ترحیم نه‌ می‌گویند | نه به  ضیافت سوگ دستگیری شرور بدنام بولوار بهمن مشهد در نیمه شب گم‌شدن سارق در صحنه سرقت حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی علیه یک خودرو در لبنان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند رئیس پلیس فتا فراجا: به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپول‌های لاغری ورود می‌کنیم چند روش طبیعی برای از بین بردن چین و چروک صورت هشدار درباره فروش دارو‌های کودکان در فروشگاه‌های سیسمونی روند افزایشی شیوع بیماری‌های تنفسی | اُمیکرون دوباره اوج گرفت (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک میلیون نفر در خراسان رضوی، مبتلا به فشارخون هستند | گزارش شهرآرانیوز از «قاتل خاموش» و راهکار‌های پیشگیری و درمان آن پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش دما در برخی استان‌ها از امروز آیا احکام حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صادر می‌شود؟ معمای گم‌شدن ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر، راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قتل جوان ۳۵ ساله به دست قاچاقچیان مواد مخدر

  • کد خبر: ۱۵۱۹۸۹
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۱
قتل جوان ۳۵ ساله به دست قاچاقچیان مواد مخدر
عاملان قتل مرد ۳۵ ساله اهل استان سیستان و بلوچستان در جریان تحقیقات گسترده پلیسی دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی قتل جوان ۳۵ ساله در ماه گذشته در شهرستان گلشن، تحقیقات برای شناسایی و دستگیری قاتل در دستور کار ماموران پلیس قرار گرفت.

با حضور ماموران در محل وقوع جرم و انجام بررسی‌های اولیه میدانی مشخص شد که ۲ نفر به علت کینه‌توزی بر سر سرقت محموله مواد مخدر در گلشن با یکدیگر درگیر شدند که پس از گذشت یک ماه اقدام به قتل مقتول در شهر گلشن کرده و متواری شده بودند.

کارآگاهان پلیس آگاهی با اقدامات اطلاعاتی و بازبینی دوربین‌های محل وقوع حادثه، متوجه ورود و خروج یک دستگاه خودرو در زمان وقوع قتل در محل شدند.

ماموران پلیس با رصد دوربین‌های مکانیزه نوع خودرو را شناسایی کردند و فهمیدند قاتلان پس از انجام قتل به سمت پاکستان متواری شدند.

ماموران در نهایت پس از کسب خبر ورود قاتلان به کشور با طرح‌ریزی عملیاتی، موفق به دستگیری این ۲ نفر شدند و ۳ قبضه اسلحه کلاش و ۵۴ تیر جنگی و یک قبضه سلاح گرینف نیز به همراه ۱۴ تیر مربوطه از ان‌ها کشف و ضبط شد.

متهمان دستگیر شده به قتل اعتراف کردند و برای سیر مراحل قانونی با تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شدند.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->