اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

سفر به مشهد در نوروز ۱۴۰۲ چقدر هزینه دارد؟

  • کد خبر: ۱۵۲۰۱۶
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۲
سفر به مشهد در نوروز ۱۴۰۲ چقدر هزینه دارد؟
دبیر انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی از احتمال افزایش هزینه های سفر نوروزی به مشهد در آستانه سال جدید خبر داد.

فرهاد دوایی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به آخرین شرایط بلیت‌های پروازی و نرخ‌های احتمالی تور‌های مسافرتی در نوروز ۱۴۰۲ بیان کرد: یکی از چالش‌هایی که با آن مواجه هستیم، کاهش چشمگیر پرواز‌ها به علت جلوگیری دولت از افزایش قیمت هاست؛ اتفاقی که سبب شده است تا شرکت‌های هواپیمایی از ارائه خدمات، افزایش ناوگان پروازی و در نتیجه تعادل عرضه و تقاضا اجتناب کنند.

وی ادامه داد: برخی شرکت‌ها بهانه می‌آورند که هواپیماهایشان خراب است و قطعات تعمیری ندارند تا بدین وسیله کمبود‌هایی که خودشان پدید آورده اند را توجیه کنند؛ در حالیکه این اقدام بیشتر اعتراضی نسبت به اقدام دولت و دستگاه‌های حاکمیتی مانند سازمان هواپیمایی کشوری، وزارت صمت و سازمان تعزیرات حکومتی اند که اجازه گران شدن بلیت‌های پرواز را نمی‌دهند.

دوایی افزود: اولین آسیب این اقدام را مردم متحمل خواهند شد؛ زیرا بلیت پیدا نمی‌شود و مسافران سرگردان در فرودگاه‌ها باید از واسطه‌های مستقر در فرودگاه بلیت را به قیمتی گزاف تهیه کنند. متاسفانه شرکت‌های هواپیمایی بنگاه داری می‌کنند و هر دقیقه یک نرخ ارائه می‌دهند.

دبیر انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی تصریح کرد: متاسفانه همه چیز با قیمت ارز تغییر می‌کند و تعداد پرواز‌ها روز به روز از همین تعداد فعلی هم کمتر می‌شود؛ بیشتر شرکت‌های هواپیمایی روزانه تعداد زیادی پرواز در مسیر مشهد به تهران و تهران به مشهد داشتند و گاهی روزانه تا ۳۰ پرواز انجام می‌گرفت. اما اکنون چیزی در حدود ۱۰ پرواز انجام می‌شود و خدمات فرودگاهی هم کاهش یافته است.

قیمت‌های کنونی تعداد مسافران را کاهش می‌دهد

دوایی با اشاره به وضعیت حضور زائران و مسافران در مشهد در تعطیلات سال جدید گفت: نوروز ۱۴۰۲ و تقارن آن با ماه مبارک رمضان از چهارم فروردین، احتمال کاهش مسافر را در پی خواهد داشت و پیش بینی ما این است که سفر‌های نوروزی از ۲۰ اسفند سال جاری تا ۴ فروردین ۱۴۰۲ انجام شود.

وی ادامه داد: در چهار روز نخست سال جدید، قطعا بالای ۳ میلیون زائر به مشهد مشرف خواهند شد و این در حالی است که گرانی‌ها و تقارن نوروز و ماه رمضان، ما را از ۸ میلیون زائر دور خواهد کرد.

دوایی متذکر شد: البته فروش نوروزی بلیت‌های قطار و اتوبوس آغاز نشده است و اکنون از ظرفیت‌های مسافرتی آن‌ها مطلع نیستیم؛ اما تجربه ما در سفر زیارتی اربعین نشان داد که خدمات ریلی و جاده‌ای متناسب با تعداد مسافر را نداریم و عمده زائران نوروزی با ماشین‌های شخصی سفر خواهند کرد.

سفر به مشهد برای هر عضو خانواده بیش از ۵ میلیون تومان!

دبیر انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی اظهار کرد: متاسفانه دولت آنگونه که شایسته است به صنعت گردشگری نمی‌پردازد و احساس می‌کنم گردشگری برای آن‌ها اولویت نیست.

دوایی ادامه داد: گرانی‌ها فشار زیادی را به شرکت‌های هواپیمایی آورده است و بیم آن می‌رود بسیاری از نیرو‌های آنان تعدیل شوند.

وی در مورد قیمت تور‌های مسافرتی به مقصد مشهد در نوروز ۱۴۰۲ پیش بینی کرد: یقینا هزینه‌های سفر به مشهد در نوروز برای هر عضو خانواده کمتر از ۷ میلیون تومان نخواهد بود؛ اگر خانواده‌ای با پرواز به مشهد بیاید و در هتل‌های ۵ ستاره مشهد اقامت کند، هزینه هر عضو خانواده برای ۳ شب ۱۰ میلیون و بیشتر خواهد بود. همین بسته سفر با اقامت در هتل آپارتمان‌های درجه ۲ در حدود ۷ میلیون تومان خواهد بود.

دوایی تاکید کرد: مسافر اگر با قطار یا اتوبوس نیز به مشهد سفر کند، شک نکنید که مبلغ سفر هر نفر کمتر از ۵ میلیون تومان نخواهد بود، مگر آنکه خانواده در چادر‌های مسافرتی، زائرسرا‌های ارزان قیمت یا منازل اقوام ساکن شوند.

گفتنی است، خراسان رضوی ۶۸۰ آژانس مسافرتی دارد که ۴۲۵ آژانس در مشهد مشغول به فعالیت هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->