تصاویر آیپد پرو ۲۰۲۵ اپل پیش از رونمایی رسمی لو رفت + فیلم عربستان مالک جدید بازی FIFA مایکروسافت قابلیت Agent Mode را معرفی کرد | ساده‌شدن تولید اسناد گسترده با هوش مصنوعی هر روز یک میلیارد تومان هدیه برای دعوت از دوستان به بلو یا بلوجونیور مدل Claude Sonnet 4.5، هوش مصنوعی پیشرفته‌ای برای کدنویسی رونمایی موتورولا از گوشی باریک Moto X70 Air تا اوایل آبان ۱۴۰۴ آموزش رایگان لینوکس با Linux Journey شیائومی پد مینی با نمایشگر ۸.۸ اینچی و تراشه دایمنسیتی ۹۴۰۰ پلاس عرضه شد + عکس تریلر جدید Battlefield ۶ طعنه‌ای جدی به Call of Duty زد + جزئیات کمپینگ و تاریخ عرضه ویدئو | رونمایی از بزرگ‌ترین توربین بادی هوایی جهان توسط چین معرفی آیفون ۱۷e؛ گزینه اقتصادی اپل برای خریداران هوشمند معرفی اسنپدراگون ۸ الیت نسل ۵ | قدرتمندترین تراشه موبایل معرفی تلویزیون‌های سری TV S Pro Mini LED ۲۰۲۶ شیائومی سم آلتمن: هوش مصنوعی تا ۲۰۳۰ از هوش انسانی پیشی می‌گیرد بانک مرکزی سقف خرید سالانه تتر را تعیین کرد اینترنت آزاد محقق نشد، حالا وعده بهبود کیفیت تا شب عید الکامپ ۱۴۰۴؛ گردهمایی بزرگ فناوری ایران معرفی یخچال هوشمند ۲۰۲۵ شیائومی | تولید یک کیلوگرم یخ در یک ساعت!
سرخط خبرها

مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران سلول‌های یوزپلنگ کوشکی را با موفقیت جدا کرد

  • کد خبر: ۱۵۲۹۹۴
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۳
مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران سلول‌های یوزپلنگ کوشکی را با موفقیت جدا کرد
انجماد بافت جنسی و همچنین جداسازی سلول از بافت جنسی و پوست یوزپلنگ کوشکی برای ذخیره‌سازی در بانک سلول‌های انسانی و جانوری مرکز ملی ذخایر ژنتیکی کشور با موفقیت آمیز انجام شد.

به گزارش شهرآرانیوز - همزمان با تلف شدن کوشکی، یوزپلنگ آسیایی معروف در سایت نگهداری توران به دلیل کهولت سن، از بافت جنسی و پوست آن بلافاصله مطابق پروتکل‌های استاندارد جهانی، نمونه برداری شد و برای ذخیره‌سازی و تولید رده سلولی به مرکز ملی ذخایرژنتیکی کشور انتقال یافت.

اکنون پس از گذشت ۳ هفته و انجام آزمایشات و بررسی‌های لازم، زیست پذیری سلول‌ها تائید و نمونه‌های بافت و سلول برای استفاده‌های احتمالی آتی منجمد و ذخیره شدند.

دکتر رضا آذربایجانی سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران گفت: ماموریت محوری این مرکز در حفظ و صیانت منابع ژنتیکی استراتژیک کشور در حوزه‌های تنوع زیستی، صنعت و حیات وحش است.

وی افزود: به پشتوانه استقرار استاندارد‌ها و ظرفیت‌های سخت افزاری و نرم افزاری، وارد مرحله جدیدی از ارتقا اقتدار علمی کشور جهت حفظ و صیانت از این ثروت‌های ملی شده ایم.

سرپرست مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران خاطر نشان کرد: در این راستا تفاهم نامه راهبردی بین این مرکز و سازمان حفاظت محیط زیست با تجمیع ظرفیت‌های ساختاری و عملیاتی دو سازمان، جهش بزرگی در راه اندازی یک سامانه پاسخ سریع جهت ذخیره نمونه‌های سلولی و ژنتیکی از گونه‌های در معرض انقراض حیات وحش در کشور شده است.

وی گفت: در همین‌راستا موفق شدیم توسط محققان مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران بافت جنسی و سلول‌های یوزپلنگ کوشکی را جداسازی و ذخیره کنیم.

وی با بیان اینکه علاوه بر یوزپلنگ کوشکی موارد موفقیت آمیز دیگری در خصوص سایر جانوران در معرض خطر انقراض صورت گرفته است، گفت: توسعه این اقدامات برای اهداف پژوهشی و پروژه احیا منابع ژنتیکی گام آتی برای معکوس کردن روند از دست رفتن منابع ژنتیکی کشور خواهد بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->