مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
سرخط خبرها

هوشیاری مالیاتی در صنعت بیمه

  • کد خبر: ۱۵۴۱۵
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۷
هوشیاری مالیاتی در صنعت بیمه
روح‌ا... خلیل‌زاده نایب‌رئیس انجمن صنفی نمایندگان بیمه
در روز‌های اخیر انتشار زمزمه‌های مشمولیت مالیاتی برخی رشته‌های بیمه‌ای، به‌ویژه بیمه‌های زندگی (عمر و پس‌انداز/ عمر و آتیه/ عمر و سرمایه‌گزاری) موج نگرانی را در بین سهام‌داران و مدیران شرکت‌های بیمه ایجاد کرده است. این اقدام در حالی قرار است صورت بگیرد که در بسیاری از کشور‌های دنیا، نهاد‌های مالی مانند بازار پول و سرمایه (بورس) و نیز بیمه از مالیات معاف‌اند.
یکی از دلایل این معافیت، کارکرد‌های اجتماعی شرکت‌های بیمه در کمک به دولت‌ها برای کاهش هزینه‌های بهداشت و درمان است. به عبارتی هرچه شرکت‌های بیمه خدمات خود را توسعه دهند، نیاز مردم به استفاده از خدمات دولتی نظیر کمک در مواقع بحران، بلایای طبیعی و بیماری کمتر خواهد شد. به عنوان نمونه در‌صورتی‌که منازل آسیب‌دیده در سیل سیستان و بلوچستان تحت پوشش بیمه بود، امروز نیازی به گسیل کمک‌های مردمی و ترغیب به حمایت‌های انسان‌دوستانه در این حجم نبود؛ چون صنعت بیمه موظف به اقدام و حمایت طبق کارکرد‌های اقتصادی و اجتماعی خود بود.
معافیت مالیاتی بیمه عمر یک مزیت بسیار ضروری است که رغبت مردم و حتی سرمایه‌گذاران را برای سرمایه‌گذاری در این طرح چندین برابر می‌کند.
در قرارداد‌های بیمه عمر در تمامی شرکت‌های بیمه، سرمایه‌های پرداختی توسط بیمه و بیمه‌شده فاقد مالیات است و این مزیت بزرگی است. بدین صورت تمام بیمه‌شدگان می‌توانند به طور کامل از سرمایه‌های خود بدون حتی اندکی کسر استفاده کنند. در واقع هدف اصلی از سرمایه‌گذاری در بیمه‌های زندگی سرمایه‌گذاری بیشتر است تا در آینده سود افزون‌تری عاید سرمایه‌گذار شود.
سرمایه‌گذاری در بیمه‌های زندگی یک سرمایه‌گذاری ۱۰۰ درصد برد است، به این دلیل که سرمایه‌گذاری شخص پس از گذشت چند سال به نسبت حق بیمه‌های پرداختی چند‌برابر خواهد شد، چرا‌که علاوه بر سود سپرده اصلی، سود مشارکت در پروژه‌های شرکت بیمه نیز به بیمه‌گذار تعلق خواهد گرفت و در آخر پوشش‌های بیمه‌ای مختلفی نیز برای سرمایه‌گذاران در نظر گرفته شده است. نکته مهم آنجاست که پیش‌بینی می‌شود در آینده نزدیک، بیمه‌های زندگی به صورت گروهی برای مکمل بازنشستگی به فروش خواهند رسید، همان‌طور که در زمان فعلی نیز برخی شرکت‌های بیمه این خدمت را ارائه می‌دهند. با‌این‌حال به نظر می‌رسد اخذ مالیات از بیمه سبب شود تا در عمل انگیزه مردم برای سرمایه‌گذاری در این حوزه کاهش یابد. این مسئله در آینده سبب می‌شود دولت مجبور شود خدماتی را که بیمه‌ها می‌توانستند با هزینه مناسب‌تری به مردم ارائه دهند، خود با صرف هزینه‌های زیادی ارائه دهد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->