تصادف مرگبار پژو پارس و پراید در بایگ خراسان رضوی + جزئیات (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آماده باش هلال احمر در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر برای بارش‌های شدید بهاری آیا وعده دروغ ازدواج جرم است؟ | پاسخ حقوقی به یک فریب عاطفی ! عزل سه مدیر در هلال احمر + جزئیات هشدار پژوهشگران: بی‌تحرکی و تنبلی به مغزتان آسیب می‌زند واژگونی خودرو در جاده سبزوار - نیشابور با یک فوتی و ۶ مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) انفجار مهیب گاز پیک‌نیک در مشهد با یک مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آمار نهایی سفرهای نوروزی سراسر کشور اعلام شد | مشهد و خراسان رضوی در جمع مقاصد برتر و پر تردد آخرین آمار داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد درباره توصیه‌های غذایی کارشناس‌نماها در فضای مجازی | تغذیه زرد تشیکل کلاس‌های جبرانی رایگان برای دانش آموزان در پایان سال تحصیلی تشخیص سرطان با نانوداروی "تیلمانوسپت" ایرانی فراخوان وزارت علوم برای جذب امریه در دانشگاه‌ها (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف ساختگی برای زورگیری پویش کافی نیست؛ راه‌ها را  ایمن کنید مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: در آخرین روز سال نشان دادیم تأمین اجتماعی ورشکسته و بدعهد نیست پیگیری وضعیت نوبت دهی بیمارستان تأمین اجتماعی مشهد | التیام درد‌های بیمارستان فارابی مشهد عدم پرداخت به‌موقع حق بیمه مشکلات جدی برای بحث درمانی بازنشستگان ایجاد کرده است + فیلم ریزش معدن مهاباد به دلیل بارش باران | یک معدن کار جان باخت (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اختلال در سامانه ثبت نام وام بازنشستگان | توضیحات صندوق بازنشستگی: بازنشستگان طی روز‌های آتی به سایت مراجعه کنند هدیه نوروزی بازنشستگان بانک تجارت واریز شد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اولین توربین بادی سیمانی کشور در زابل نصب شد اورژانس کشور در نوروز بیش از ۲۰۰ هزار ماموریت انجام داد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دمای روزانه در روز سه‌شنبه شبکه زیرزمینی مخازن سوخت قاچاق در ساحل جزیره قشم کشف و منهدم شد + فیلم افزایش چشمگیر استقبال فرهنگیان از اسکان نوروزی در سال ۱۴۰۴ ویتامین‌ها چطور ما را قوی می‌کنند؟ درد در نواحی مختلف سر ناشی از چیست؟ قاچاقچی حرفه‌ای با ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد دستگیر شد پبش بینی ۵ روز رگبار باران و ورزش باد شدید از امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

ردپای مردی با موهای بور در یک پرونده قتل

  • کد خبر: ۱۵۴۵۰۰
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۰
ردپای مردی با موهای بور در یک پرونده قتل
همزمان با کشف جسد مرد جوان در زیرزمین خانه نشانه‌های مردی با مو‌های بور به عنوان عامل جنایت به دست آمد.

به گزارش شهرآرانیوز، ساعت ۷ عصر پنجشنبه ۱۸ اسفند مأموران کلانتری ۱۵۰ تهرانسر در تماس با بازپرس محمد مهدی براعه از قتل مرد ۴۲ ساله‌ای خبر دادند. با اعلام این خبر بازپرس کشیک قتل پایتخت و تیم بررسی صحنه جرم راهی محل حادثه شدند که خانه‌ای دوطبقه و قدیمی بود. جسد در سرویس بهداشتی زیرزمین خانه قدیمی افتاده بود و زنجیر کیف زنانه و طنابی دور گردن او پیچیده شده و دستمالی هم داخل دهان مقتول قرار داشت.

از زمان مرگ چند ساعتی می‌گذشت و یکی از همسایه‌ها که جسد را پیدا کرده بود، گفت: ۴ روز قبل، مقتول به نام کیومرث زیرزمین را اجاره کرد. ساعت ۶ صبح امروز، مردی با مو‌های بور هراسان به سراغ‌مان آمد و از ما جای شیر فلکه آب خانه را پرسید. او مدعی بود که دوست کیومرث است و زیرزمین نم داده و می‌خواهد شیر فلکه آب را ببندد. ما هم که از ماجرا بی‌خبر بودیم، آدرس شیر فلکه را گفتیم.

او ادامه داد: ساعاتی بعد برای پیگیری وضعیت زیرزمین به سراغ کیومرث رفتیم. هر چه او را صدا زدیم جواب نداد؛ در زیرزمین هم باز بود. وارد زیرزمین شدیم و با جسد او داخل سرویس بهداشتی مواجه شدیم.

در بررسی‌های میدانی با توجه به شکستگی شیر آب، این طور به نظر می‌رسید که قاتل و مقتول با هم درگیر شده و در این درگیری شیر آب شکسته است. قاتل نیز برای جلوگیری از جاری شدن آب، شیر فلکه را می‌بندد. در بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف محل جنایت نیز تصویر مردی با مو‌های بور بدست آمد که وارد خانه مقتول شده و ساعاتی بعد سراسیمه از آنجا خارج شده است. در ادامه بررسی‌ها، تیم جنایی به سراغ خانواده مقتول رفت و تصویر مرد مو بور به برادر مقتول نشان داده و متهم شناسایی شد. برادر مقتول گفت: برادرم اعتیاد به مواد مخدر داشت و به همین دلیل جدا از ما زندگی می‌کرد. مرد موبور به نام شایان، دوست برادرم بود. کیومرث مقداری دلار داشت که به شایان داد تا برایش موتورسیکلت بخرد.

در ادامه کارآگاهان به سراغ مغازه موتور فروشی رفتند. بازبینی دوربین‌های مداربسته نشان می‌داد که کیومرث و شایان وارد موتور فروشی شده‌اند، اما هنگام خرید باهم به اختلاف برخورد کرده و آنجا را ترک کرده‌اند.

در ادامه زمانی که تیم جنایی به بررسی خانه مقتول پرداختند، داخل سطل زباله مقداری باند و وسایل پانسمان پیدا کردند. وسایلی که نشان می‌داد عامل جنایت زخمی شده و برای درمان خود از باند و چسب استفاده کرده است. همچنین فاکتور خریدی بدست آمد که متعلق به مغازه جگرکی در همان حوالی بود. زمانی که کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت راهی مغازه جگرکی شدند بررسی دوربین‌های مغازه هم نشان می‌داد که مقتول به همراه شایان وارد مغازه شده و بعد از خوردن غذا آنجا را ترک کرده‌اند. در حال حاضر بازپرس شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران، دستور بازداشت مرد موبور را به عنوان عامل این جنایت صادر کرده است.

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->