تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ اتوبوس‌های حرم امام حسین در مسیر‌های مختلف + ساعت حرکت یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع)
سرخط خبرها

شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در مشهد آغاز به کار کرد + فیلم

  • کد خبر: ۱۵۶۳۱۱
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۸
شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در مشهد آغاز به کار کرد + فیلم
شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهدمقدس با شعار «قرآن، خانواده و زندگی» به میزبانی مرکز نمایشگاهی آستان قدس رضوی، از چهارم لغایت یازدهم فروردین‌ماه، همه‌روزه از ساعت ۱۷ الی ۲۲ پذیرای خانواده‌های مشهدی و زائران حرم مطهر رضوی است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیین افتتاحیه شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهدمقدس با شعار «قرآن، خانواده و زندگی» عصر امروز با حضور حجت‌الاسلام احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی، محسن داوری فرماندار مشهد، حجت‌الاسلام محمد احمدزاده مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، محمد حسین‎زاده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مسئولان فرهنگی و مدیران قرآنی در تالار نمایشگاه‌های حرم مطهر رضوی برگزار شد.

خانواده‌ها با کودکان خود به نمایشگاه بیایند

حجت‌الاسلام احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی در حاشیه آیین افتتاحیه این نمایشگاه و در جمع خبرنگاران گفت: از همه زائران و مجاوران آستان ملک پاسبان رضوی دعوت می‌کنم که به همراه خانواده و مخصوصاً کودکانشان در این نمایشگاه حضور پیدا کنند. این ظرفیت از جمله فرصت‌هایی است که می‌توان با هنر‌های قرآنی، آثار ادبی قرآنی و صنایع‌دستی و فرهنگی با محوریت قرآن کریم آشنایی پیدا کرد و با سلاح هنر، تعالیم قرآنی را به بطن خانواده انتقال داد.

فرهنگ صرفه‌جویی، آموزه قران کریم است

محسن داوری فرماندار مشهد هم در گفتگو با شهرآرا اظهار کرد: یکی از محور‌های سخنرانی نوروزی رهبر معظم انقلاب، تأکید بر پرهیز از اسراف و البته ضرورت استفاده مسئولان از ظرفیت‌های مردمی بود. این دو اصل، از جمله مبانی و سرفصل‌هایی است که می‌توان در سایه تعالیم قرآنی به آن‌ها دست پیدا کرد و بر همین اساس، باید از زیرساخت‌های فرهنگی نمایشگاه‌های قرآن کریم استفاده کرد.

۱۵۰ غرفه به نمایندگی از ۱۵۰ تشکل قرآنی

محمد حسین زاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هم با اشاره به فعالیت بیش از چهار هزار محفل قرآنی در استان گفت: به دلیل محدودیت فضا، از ۲۵۰ گروه و تشکل قرآنی که به‌صورت تخصصی در این حوزه فعال هستند، تعداد ۱۵۰ تشکل در نمایشگاه شانزدهم صاحب غرفه هستند. تلاش ما این است که با استفاده از آموزه‌های فرهنگی و اخلاقی که مبتنی بر ادبیات قرآن کریم هستند، فضایی در جامعه رقم بخورد که بسیاری از ارزش‌ها زمینه بروز و ظهور پیدا کند و در این راستا، هیچ چراغ راهنمایی والاتر از قرآن کریم وجود ندارد.

این نمایشگاه به میزبانی مرکز نمایشگاهی آستان قدس رضوی، از چهارم لغایت یازدهم فروردین‌ماه و مصادف با هفته اول ماه مبارک رمضان، همه‌روزه از ساعت ۱۷ الی ۲۲ پذیرای خانواده‌های مشهدی و زائران حرم مطهر رضوی است.

اجرای زنده آثار هنری همچون سرود و خوشنویسی، برپایی غرفه ویژه کودکان و مشارکت اتباع خارجی مقیم مشهد از کشورهای نیجریه، پاکستان، افغانستان، عراق، سوریه و لبنان در این نمایشگاه از بخش های جذاب شانزدهمین نمایشگاه قرآن کریم در مشهد است.

تصاویر تصاویر تصاویر تصاویر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->