ثبت ۶۹ فوتی در تصادفات جاده‌ای استان‌های مرزی اربعین تکلیف امتحانات معوق دانشگاه‌ها مشخص شد | زمان آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۴ اعلام شد خواستگار قلابی با کلاهبرداری ۲۵ میلیارد ریال دستگیر شد علت شنیده شدن صدای انفجار در بندرعباس چه بود؟ (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) چهارمین سال تنش آبی در مشهد | مدیرکل آبفای مشهد: رسانه‌ها در مدیریت مصرف نقش کلیدی داشتند فوت بیش از ۱۰ هزار نفر بر اثر غرق شدگی در ۱۰ سال گذشته تشکیل کانون‌های بهداشتی دامپزشکی خراسان رضوی تا پایان تابستان ۱۴۰۴ + فیلم هشدار به بدمصرف‌ها | قطع انشعاب آب در انتظار متخلفان مشهدی توصیه‌های مهم به زائران اربعین برای مراقبت از سمعک در برابر گرما راهنمای سلامت برای زائران پیاده اربعین این خوراکی‌ها را در تابستان مصرف نکنید کشف کارگاه تولید غیرمجاز قرص‌های متادون و ترامادول | یک نفر بازداشت شد (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) کاروان اربعین طب ایرانی راهی کربلا شد دستگیری شرور فراری معروف به «عنکبوت زرد» پس از ۶ سال تعقیب‌وگریز ۵۶ هزار پرونده جرایم سایبری در سال ۱۴۰۴ تشکیل شد| آمار‌های سرقت در کشور کاهشی است تمهیدات ویژه راه‌آهن برای اربعین | افزایش قطار‌ها و کاهش تأخیر‌ها ضارب دادستان رفسنجان دستگیر شد| زوایای پنهان پرونده در حال بررسی است (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) ثبت ۱۶۳ زمین‌لرزه در کشور | بوشهر و سمنان زلزله‌خیزترین استان‌ها در هفته گذشته (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) آمار هولناک از خطر فرونشست زمین در محدوده ۴۶۵۰ بافت تاریخی خراسان رضوی دستگیری زنی که قصد قاچاق شیشه به اروپا داشت ! سلامت روان، مورد نیاز تمام رانندگان! دستگیری ۳ عضو کانون‌های شورشی گروهک منافقین در پاکدشت (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) دستگیری شرور معروف شرق تهران به‌اتهام قتل (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین افزایش ۱۵ درصدی شیر‌های اهدایی در بانک شیر مشهد چگونه به پوکی استخوان مبتلا نشویم؟ آیا دارو‌های گیاهی می‌توانند عوارض داشته باشند؟ خطر پنهان نوشابه‌های رژیمی برای سلامتی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) | تداوم گرمای شدید در کشور؛ اهواز در آستانه ۵۰ درجه
سرخط خبرها

قتل هولناک وکیل نیشابوری در دفتر کارش

  • کد خبر: ۱۵۷۳۶۷
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۷
  • ۱
قتل هولناک وکیل نیشابوری در دفتر کارش
کارآگاهان پلیس در تعقیب جوانی هستند که متهم است در جنایتی هولناک یک وکیل دادگستری را در دفتر کارش با ضربات چاقو به قتل رسانده و گریخته است.

به گزارش شهرآرانیوز، عصر روز دوشنبه زنی جوان وقتی با همسرش به‌نام مهدی عمارلوئی که از وکلای دادگستری است تماس گرفت و جوابی نشنید، نگران او شد. خانه آن‌ها درست روبه‌روی دفتر وکالت در نزدیکی میدان امام خمینی نیشابور قرار دارد و زن جوان خودش را به دفتر شوهرش رساند و درحالی‌که در باز بود وارد آنجا شد.

او با دیدن پیکر غرق در خون شوهرش که روی زمین افتاده بود، وحشتزده از همسایه‌ها کمک خواست و به این ترتیب اورژانس و پلیس راهی محل حادثه شدند، اما وکیل جوان ساعتی بعد از انتقال به بیمارستان به‌دلیل شدت جراحات وارده جانش را از دست داد.

شناسایی مظنون

دقایق کوتاهی از این حادثه می‌گذشت که مأموران کلانتری ۱۱نیشابور خود را به محل حادثه رساندند. تحقیق از همسایه‌ها نشان می‌داد که وکیل جوان از حدود ۵سال قبل در آنجا مشغول به‌کار شده بود. او در دفتری به‌صورت اشتراکی کار می‌کرد. در آن واحد ۳اتاق وجود داشت که ۲اتاق محل کار ۲مهندس بود و وکیل جوان نیز در اتاق دیگری کار می‌کرد.

هنگام وقوع جنایت هیچ‌کدام از ۲مهندس در آنجا حضور نداشتند و وکیل جوان به تنهایی در آنجا بود. در این شرایط کارآگاهان به بررسی تصاویر دوربین‌های مداربسته ساختمان پرداختند. این تصاویر جوانی را با پیراهن آبی نشان می‌داد که وارد دفتر وکالت شده و حدود یک ربع پیش از ورود همسر مقتول، سراسیمه از آنجا گریخته است. به این ترتیب مشخصات وی به‌عنوان تنها مظنون جنایت ثبت شد.

روایت شاهدان عینی

یکی از کسبه‌ای که در کوچه میخک (محل وقوع قتل) مشغول به‌کار است، نخستین کسی بود که بعد از همسر وکیل جوان با پیکر بی‌جان او مواجه شد. او درباره این حادثه تلخ به همشهری می‌گوید: من از حدود ۵سال قبل این وکیل را می‌شناختم. او فرد بسیار آرام و محترمی بود. در کوچه ما حدود ۲۰وکیل دفتر کار دارند؛ اما او از همه متین‌تر بود و به همه احترام می‌گذاشت.

وی ادامه می‌دهد: خانه مقتول درست روبه‌روی دفترش بود. روز حادثه او روزه بود و تا عصر در دفترش کار می‌کرد. وقتی نزدیک افطار شد و او به خانه نرفت همسرش از خانه دنبال او آمد، اما بعد از اینکه وارد دفتر شد ناگهان ما صدای فریادش را شنیدیم. من و برادرانم دوان‌دوان برای کمک خود را به آنجا رساندیم.

وکیل جوان چاقو خورده و به پشت روی کریر فرزند ۱.۵ساله‌اش که در آنجا بود افتاده و دچار خونریزی شدیدی شده بود. گوشی موبایل او شکسته و در گوشه‌ای از دفتر افتاده بود. فورا با اورژانس تماس گرفتیم و وقتی امدادگران آمدند نبض او نمی‌زد، اما آن‌ها توانستند او را احیا کرده و به بیمارستان منتقل کنند. ما هم از اینکه او نجات یافته خیلی خوشحال شدیم؛ اما بعد شنیدیم که در بیمارستان فوت شده است.

او درباره شرایط نزدیکان مقتول نیز می‌گوید: همسرش ضجه می‌زد و حال خوبی نداشت و در ادامه خواهران و برادرانش نیز خود را به آنجا رساندند و باورشان نمی‌شد که چنین اتفاقی افتاده است. ساکنان کوچه هم شوکه بودند و باورشان نمی‌شد که وکیل جوان که تا ساعتی قبل با همه ما صحبت کرده بود در دفترش به قتل رسیده است.

این شاهد عینی در ادامه می‌گوید: در این مدت که ما با این وکیل همسایه بودیم هیچ بدی از او ندیده بودیم. او اخلاق خوبی داشت و حالا همه از این حادثه شوکه شده‌ایم. او ادامه می‌دهد: آنطور که بررسی‌های پلیس و تصاویر دوربین‌های مداربسته ساختمان نشان می‌داد مظنون حادثه جوانی با پیراهن آبی و از موکلان مقتول بود.

توضیح پلیس درباره جنایت

از سوی دیگر حسین جعفریانی، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی شهرستان نیشابور نیز توضیحاتی را درباره قتل این وکیل ارائه داد و گفت: به‌دنبال اعلام مصدومیت شدید یک وکیل در محل دفتر کارش بلافاصله مأموران کلانتری۱۱ طالقانی به همراه کارآگاهان دایره مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی و بازپرس ویژه قتل در محل حاضر شدند. در بررسی‌های ابتدایی مشخص شد او که ۴۳سال داشت به‌دلیل نامعلومی از ناحیه سر و صورت به‌شدت مصدوم و به بیمارستان منتقل شده، اما جان خود را از دست داده است.

وی ادامه داد: با تأیید قتل از سوی پزشکی قانونی، تحقیقات تخصصی و فنی با دستورات مرجع قضایی آغاز که با توجه به کشف سرنخ‌هایی تحقیقات و تلاش برای شناسایی و دستگیری متهم به قتل ادامه دارد.

قتل ۴ وکیل در ماه‌های گذشته

مهدی عمارلوئی از وکلای مرکز وکلای قوه قضاییه نیشابور در شرایطی در نخستین روز کاری در دفتر کارش به قتل رسید که در ماه‌های گذشته دست‌کم ۴وکیل دیگر نیز در حوادث جداگانه به قتل رسیدند.

یکی از آن‌ها محمودرضا جعفرآقایی بود که بامداد ۱۷مرداد۱۴۰۱ در شاهرود در مقابل چشمان همسر و فرزند ۵ساله‌اش با شلیک گلوله به قتل رسید. این وکیل به اتفاق وکیل دیگری وکالت پرونده‌ای اقتصادی را برعهده داشتند که موکل‌شان با آن‌ها دچار اختلاف شده بود و در نهایت دست به این جنایت زد. هرچند عامل این جنایت ماه‌ها متواری بود، اما سرانجام در اسفندماه سال گذشته دستگیر شد.

وکیل دیگری که در ماه‌های گذشته جان خود را از دست داد، نصیر فرخ‌نژاد نام داشت. او که در خرم‌آباد زندگی می‌کرد روز ۱۸شهریورماه۱۴۰۱ با مراجعه فردی سوار بر خودرواش شد و به مکان نامعلومی رفت، اما بعد از یک روز بی‌خبری جسدش در اطراف شهر کشف و معلوم شد که بر اثر اصابت ضربات چاقو به قتل رسیده است.

قربانی دیگر محسن برهمند نام داشت. او که کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه استان کرمان بود روز ۹مهرماه۱۴۰۱ در سوءقصد مسلحانه توسط افرادی ناشناس و با سلاح گرم به قتل رسید.

آخرین وکیل که پیش از مهدی عمارلوئی به قتل رسید زنی بود که روز ۱۵اسفندماه سال گذشته در پارکینگ خانه‌اش در خیابان ایرانشهر تهران با شلیک ۳ گلوله به قتل رسید. عامل این جنایت شوهر این وکیل بود که در ادامه خودزنی کرد و او نیز در مسیر انتقال به بیمارستان جانش را از دست داد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ابدالی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۶
0
0
اینان کشته شدگان راه پول و ترفند هستند که با ترفند جیب شاکی و متشاکی را خالی می کنند هر چه از اینها کشته شود کم است
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->