اتحادیه اروپا «تیک‌تاک» را به دلیل فروش اطلاعات کاربران ۶۰۰ میلیون دلار جریمه کرد تاریخچه اسکایپ، یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های دنیای ارتباطات دیجیتال اسکایپ امروز تعطیل می‌شود + علت و جزئیات مطالعه جدید: خفاش‌ها از صدای قورباغه‌ها، طعمه‌های خوشمزه را از سمی تشخیص می‌دهند بسته‌های تخفیفی رومینگ همراه اول و ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۴ + روش فعالسازی مشخصات سرفیس پرو جدید با نمایشگر ۱۲ اینچی لو رفت گوگل به زودی به کودکان زیر ۱۳ سال اجازه استفاده از چت‌بات Gemini را می‌دهد کشف انقلابی دانشمندان درباره منشأ طلا: مگنتارها، کارخانه‌های جدید تولید عناصر گرانبها! نسخه آزمایشی One UI ۸ سامسونگ احتمالا ماه آینده منتشر می‌شود ویدئو | موتورسیکلت پرنده Volonaut که از پیشرانه جت برای پرواز استفاده می‌کند زمان انتشار بازی GTA VI به تأخیر افتاد + دلیل و تاریخ جدید هشدار اپل به کاربران آيفون: مراقب حمله جاسوس‌افزاری باشید نتیجه تحقیقات جدید: رژیم غذایی فستینگ منجر به تغییرات پویا در مغز می‌شود گوگل پلی از ابتدای سال ۲۰۲۴ تا کنون ۴۷ درصد از برنامه‌هایش را کاهش داده است جمینای گوگل احتمالا تا پایان ۲۰۲۵ با آیفون ادغام می‌شود بزرگ‌ترین ساختار کیهانی ممکن است ۵۰درصد بزرگ‌تر از آن چیزی باشد که تصور می‌کردیم نامه انجمن «فین‌تک» ایران به رئیس جمهور در اعتراض به ضرب‌الاجل بانک مرکزی به صرافی‌های رمزارزی ابزارهای جدید هوش مصنوعی گوگل برای یادگیری زبان معرفی شدند گوگل زبان فارسی را به هوش مصنوعی پادکست‌ساز NotebookLM اضافه کرد ویدئوکست | اخبار علم و فناوری در هفته گذشته (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ازبین‌بردن عوارض قرص‌های لاغری و راهکار‌های علمی و مؤثر برای بازگرداندن سلامتی
سرخط خبرها

رؤسای جدید سازمان رگولاتوری و شرکت ارتباطات زیرساخت منصوب شدند

  • کد خبر: ۱۵۹۱۴۲
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۸
رؤسای جدید سازمان رگولاتوری و شرکت ارتباطات زیرساخت منصوب شدند
وزیر ارتباطات امیر محمدزاده لاجوردی را به ریاست سازمان رگولاتوری و محمد جعفرپور را به‌عنوان مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت منصوب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - بهمن ماه بود که محمدامین آقامیری به سمت دبیری شورای عالی فضای مجازی منصوب شده بود؛ آقامیری در آن مقطع رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بود. پس از انتصاب او به‌عنوان دبیر شورای عالی فضای مجازی صندلی ریاست سازمان تنظیم مقررات پس از دو ماه به امیر محمدزاده لاجوردی رسیده است.

با حکم عیسی زارع‌پور لاجوردی که پیش از این رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت بود، حالا جانشین آقامیری در سازمان تنظیم مقررات شده است.

لاجوردی فارغ‌التحصیل مقطع دکتری مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف است و مدرک پسادکتری خود را هم در همین رشته و دانشگاه دریافت کرده است. معاون وزیر، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، مشاور و نماینده ویژه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه امنیت فاوا، مشاور رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه، مدیر فنی مرکز آپای دانشگاه صنعتی شریف از سوابق کاری و اجرایی او است.

انتصاب دیگری که در مجموعه وزارت ارتباطات انجام شده، انتصاب محمد جعفرپور به‌عنوان معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت است. به این ترتیب، با رفتن لاجوردی به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، جعفرپور جانشین او در شرکت زیرساخت می‌شود.

جعفرپور دارای مدرک کارشناسی ارشد شبکه‌های کامپیوتری است و بیش از ۱۵ سال سابقه فعالیت حرفه‌ای در زمینه طراحی، پیاده‌سازی و مدیریت شبکه‌های ارتباطی در مقیاس ملی را دارد. او پیش از انتصاب به ریاست شرکت زیرساخت، قائم‌مقام مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت بوده و راهبری پروژه‌های اصلی توسعه‌ای شرکت زیرساخت مانند پروژه ارتقای ظرفیت شبکه زیرساخت با استفاده از تجهیزات بومی و پروژه اصلاح مهندسی ترافیک شبکه جهت بهبود کیفیت شبکه را بر عهده داشته است.

وزیر ارتباطات در حکم دیگری نیز امیر محمدزاده لاجوردی را با حفظ سمت به عنوان «جانشین وزیر در امور ارتباطات» منصوب کرد. بر اساس این حکم، که به موجب بخشنامه ۴۱۵۵ سازمان امور اداری و استخدامی صادر شده است، راهبری شرکت ارتباطات زیرساخت، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و سایر بخش‌های مرتبط با تحقیق، توسعه و امنیت ارتباطات در وزارتخانه به لاجوردی تفویض شده است.

همچنین، در این حکم، تمام بخش‌های ستادی و سازمان‌های تابعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف به همکاری با لاجوردی برای توسعه ارتباطات باکیفیت، پرسرعت و امن در کشور و پیشبرد اهداف و امور محوله شده‌اند.

منبع: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->