شهیدی که در تمام مسجد‌های مشهد نماز خواند لزوم تبیین جایگاه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با نگاه به زن و خانواده طراحی‌های محمود فرشچیان رونمایی می‌شود تبیین ۳ عنصر حیاتی برای کار فرهنگی از دیدگاه آیت الله اعرافی آیا هر خرج گران‌قیمتی اسراف است؟ دامنه مشمولان تشرف به حج ۱۴۰۵ گسترده‌تر شد آیا دعا را باید با رعایت تجوید خواند؟ از خدا چه تصوری داریم؟ عدل الهی و معمای رنج! | چگونه به سؤالاتی که درباره عدل خداوند به ذهنمان می‌آید، پاسخ دهیم؟ مسیح بلوچستان که بود؟ افتخارآفرینی سجاد نوری از خراسان رضوی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم آغاز فصل سوم «زندگی با آیه‌ها» با هدف‌گذاری ۵۰ میلیون مخاطب ۷۰ میلیارد تومان بودجه برای تربیت حافظان قرآن تخصیص یافت آیین‌های حرم مطهر امام‌رضا(ع) | روایت ۴ قرن جاروکشی در آستان رضوی مهلت نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم تا ۵ آبان ۱۴۰۴ توضیحات ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر درباره خبر آموزش ۸۰ هزار نیروی امربه‌معروف فراخوان دومین جشنواره فرهنگی هنری «میقات» ویژه زائران حج ۱۴۰۵ منتشر می‌شود حذف مسلمان در هند با پروژه «مسلمان خوب، مسلمان بد» ۷۰۰ دانش آموزی بروجردی به مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس اعزام می‌شوند
سرخط خبرها

کلام آدمی آیینه دل اوست

  • کد خبر: ۱۵۹۵۵۱
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۱
کلام آدمی آیینه دل اوست
کلمه‌ها قدرت عجیبی دارند آن قدر که می‌توانند جوری کنار یکدیگر بنشینند که مرهم زخم کسی شوند یا برعکس زخم تازه‌ای بر زخم‌های دل کسی بگذارند.

کلمه‌ها قدرت عجیبی دارند آن قدر که می‌توانند جوری کنار یکدیگر بنشینند که مرهم زخم کسی شوند یا برعکس زخم تازه‌ای بر زخم‌های دل کسی بگذارند. می‌توانند در دلی محبتی را بنا کنند و برعکس بنای یک عمر محبت را به لحظه‌ای ویران کنند. می‌توانند کسی را عاشق کنند یا می‌توانند تنفری عمیق را بسازند.

می‌توانند برای لحظه‌های تنهایی یک انسان پناه امنی شوند و بر عکس با معنایی که می‌سازند ناامنی را بیافرینند؛ و این قدرت، زمانی بیشتر می‌شود که کلمه‌ها به رشته کلام در می‌آیند و با حس آدمی همراه می‌شوند و تأثیرگذاری شان دوچندان می‌شود؛ و کلامی که به زبان می‌آید هر کدام از این اتفاق‌ها را می‌تواند رقم بزند. تو نمی‌توانی با کلامت دیگری را آزرده کنی و انتظار محبت داشته باشی. نمی‌توانی با کلامت دلی را بشکنی و انتظار عزیز بودن را داشته باشی.

نمی‌توانی با کلامت بنای یک اعتماد را فرو بریزی و انتظار رفاقتی همیشگی را داشته باشی. آنچه انسان بر زبان می‌آورد می‌تواند تصویری از شخصیتش را در ذهن دیگران ترسیم کند و انسان اگرچه فطرتش به دنبال زیبایی هاست گاهی خواسته یا ناخواسته از قدرت کلمه‌ها و کلامی که بر زبان می‌آورد غافل می‌شود و کسی که طالب تصویری زیبا در ذهن دیگران است باید کلام و سخنش را زیبا کند. «وَقُولُوا لِلنَّاسِ حُسْنًا، وبا مردم (به زبان) خوش سخن بگویید.»
(فرازی از آیه ۸۳ سوره بقره)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->