حجت الاسلام مروی: بیان دلاوری‌ها و ایثارگری‌های دوران دفاع مقدس موجب «تغذیه روحی جامعه» است تیپ و لشکر ۲۱ امام رضا (ع) چگونه شکل گرفت؟ چفیه‌ای با عطر شب بو ... مروری بر روز‌هایی که صحن‌وسرای آستان حضرت رضا (ع) میزبان و پناه بسیاری از رزمنده‌ها می‌شد | آغاز راه جبهه، حرم مطهر بود جایگاه علم و  دانش در  اسلام گفتگو با استاد سطوح عالی حوزه علمیه درباره صفات  رسول خاتم (ص) | اسلام وامدار مهربانی پیامبر (ص) است درباره رسول دوست محمدی که برای دفاع از خیمه امام حسین(ع) شهید شد | آقا رسول مایه افتخار شهر است برگزاری یادواره شهدای محله رضاشهر همزمان با هفته دفاع مقدس حجت الاسلام مروی: «خدمت به مردم»؛ خلاصه زندگی ائمه اطهار(ع) است امروز؛ اجتماع تجدید بیعت با امام زمان (عج) در حرم مطهر رضوی (۳ مهرماه ۱۴۰۲) روایتی تازه از تخریب و بازسازی گنبد مسجد گوهرشاد که ۶۳ سال پیش رقم خورد | گنبد فیروزه‌ای؛ وارث خشت‌های تاریخی! مراسم عزاداری هیئت عالم آل محمد (ص) در حرم رضوی برگزار شد ۵ فیلم سینمای دفاع مقدس در مشهد اکران می شود میزبانی آستان قدس رضوی از زائران امام عسکری(ع) با ۷۰ خادم و ۱۲۰ هزار غذای متبرک مرمت کاشی‌های گنبد مسجد گوهرشاد آغاز شد اهتزاز پرچم حرم امام عسکری (ع) در کنار پرچم گنبد منور رضوی ویژه برنامه‌های عزاداری سالروز شهادت امام عسکری (ع) در حرم مطهر رضوی اعلام شد + جزئیات سرزنش‌ها گر کند خار مغیلان غم مخور من قطاری دیدم که ارادت می‌برد گفتگو با کارگردان و تهیه کننده فیلم «غریب آشنا» که به زودی در مشهد کلید می‌خورد | تصویری متفاوت از مشهد و امام رضا (ع) در قاب سینما
خبر فوری

مردی که برکت زمین است

  • کد خبر: ۱۶۷۱۱۱
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۵
مردی که برکت زمین است
هرکسی یک حالی داشت، یکی گریه می‌کرد، یکی می‌خندید و یکی داشت با ذوقی وصف ناشدنی به کسی که آن طرف خط تلفن بود، حال و هوای حرم را گزارش می‌داد.

سال‌ها پیش داشتم از دانشگاه بر می‌گشتم خانه، داخل اتوبوس خط‌۱۲ بودم که از حرم هم می‌گذرد. از پشت صدای چند تا خانم می‌آمد که داشتند حرف می‌زدند. یکی‌شان می‌گفت: «چند سالی است که روز میلاد آقا می‌روم از بازار گل فتح‌آباد هشت شاخه گل رز می‌خرم، بعد می‌آیم حرم و می‌اندازمشان بالای ضریح آقا.»

یکی دیگرشان می‌گفت: «چندسالی است، شب میلاد آقا می‌روم، برای کودکان سرطانی کادو می‌خرم، بعد می‌برم بیمارستان. می‌گویم که بگویید از حرم آورده‌اند.» هر کدامشان یک جوری تولد آقا امام رضا (ع) را جشن می‌گرفتند. اصلا همه روز‌های مشهد یک طرف، روز میلاد امام رضا (ع) یک طرف.

من خودم عادت دارم شب میلاد بروم صحن انقلاب، غرق در ریسه‌های رنگارنگ و لامپ‌ها شوم. از همه جای حرم نور می‌بارد. چند سال قبل که شب میلاد حرم بودم، بعد از اینکه نقارخانه کارش تمام شد، زائران همه‌شان با هم دست زدند، از همه جای صحن انقلاب صدای دست زدن می‌آمد.

هرکسی یک حالی داشت، یکی گریه می‌کرد، یکی می‌خندید و یکی داشت با ذوقی وصف ناشدنی به کسی که آن طرف خط تلفن بود، حال و هوای حرم را گزارش می‌داد، اما همه خوشحال بودند. حرم و آدم‌هایی که در شب و روز میلاد آقا به حرم می‌آیند، حال و هوایشان با همیشه فرق دارد. یکی از بستگان ما خانه‌شان قم است. او هر سال دو بار به مشهد می‌آید، یکی روز میلاد و یکی شب شهادت آقا.

از این نذر‌ها زیاد است، یک خانواده‌ای را می‌شناسم که ده‌ها سال است که صبح روز میلاد آقا امام رضا (ع) مراسمی دارند و به آن‌هایی که آمده‌اند، صبحانه مفصلی می‌دهند. خیلی‌های دیگر هم نذر دارند، صبح میلاد با پای پیاده می‌روند حرم.

زیاد تفاوتی ندارد که شما در شب و روز میلاد چه نذری دارید یا با چه نیتی به پابوس می‌روید، مهم این است که میلاد مردی را جشن می‌گیرید که امام مهربانی‌هاست که با آمدنش به زمین برکت داده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}