کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی
سرخط خبرها

۲ متهم به سرقت از ۲۰ ویلای مشهد دستگیر شدند

  • کد خبر: ۱۷۱۰۷۴
  • ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۱
۲ متهم به سرقت از ۲۰ ویلای مشهد دستگیر شدند
۲ متهم به سرقت در مشهد در اعترافات خود عنوان کردند که ۲۰ فقره سرقت از باغ‌ویلا‌های محدوده غرب شهر مشهد به میزان ۲۰ میلیارد ریال داشته‌اند.

محمدجواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ مرد باورش نمی‌شد که این ویلا همان جایی باشد که او مدت‌ها برای ساختنش خون‌دل خورده بود. یک‌وجب سیم در کل ساختمان پیدا نمی‌شد، موتور برق سر جای همیشگی‌اش نبود. هر چیزی کوچک‌ترین ارزشی داشت در باغ‌ویلایش غیب شده بود. مطمئن بود که این اتفاق یک‌شبه نیفتاده است و بعد از شکایت و پیگیری‌های پلیسی، مشخص شد که سارقان در چند نوبت به باغ‌ویلایش دستبرد زده‌اند. همچون ماجرای مشابه دیگری که سارقان در مدت یک‌ماه پنج‌بار به‌سراغ یک مزرعه کشاورزی در محدوده روستای شیرحصار رفته و بیش از یک‌میلیارد ریال کابل‌های برق چاه موتور را ربوده بودند به‌نحوی‌که به مالک این مزرعه ۷ میلیارد ریال خسارت زده بودند.

دستبرد‌های سریالی به باغ‌ویلا‌های اطراف مشهد در حالی از مدتی قبل به پلیس گزارش می‌شد که با دستور سرهنگ احمد نگهبان، رئیس پلیس مشهد، گروهی از مأموران انتظامی وارد سایه‌روشن این پرونده شدند. تحقیقات اولیه باتوجه‌به مختصات اعلامی از سوی شاکیان نشان داد که تمامی سرقت‌ها در نواحی روستا‌های غرب مشهد رخ داده است.
در بررسی‌های میدانی پلیس، مشخص شد که سارقان پس از شناسایی محل‌های بدون تجهیزات ایمنی و نگهبان شبانه، با نفوذ به داخل باغ‌ویلا‌ها لوازم باارزشی همچون کابل‌های برق، پمپ آب، کفش و دیگر لوازم باغبانی را سرقت کرده‌اند.

تحقیقات برای شناسایی و دستگیری سارقان باتوجه‌به اینکه هیچ سرنخی از خود در سرقت‌ها به‌جا نگذاشته بودند، به‌کندی پیش می‌رفت تا اینکه مأموران انتظامی پاسگاه سلطان‌آباد هنگام گشت‌زنی شبانه در نقاط آسیب‌پذیر، عده‌ای را در حال انتقال بیش از سیصد متر کابل برق فشار قوی و یک دستگاه موتور برق با یک دستگاه وانت نیسان در اطراف یک مجتمع باغ‌ویلایی شناسایی و دستگیر کردند.

یکی از این افراد چهل‌وهفت‌ساله و دیگری پنجاه‌ویک‌ساله بود که هر دو به موادمخدر اعتیاد داشتند. بررسی وضعیت آن‌ها نشان داد که هر دو سابقه‌دار هستند. مأموران که دست‌داشتن این افراد در سرقت‌های اخیر را محتمل می‌دانستند، با هماهنگی قضایی در پاسگاه سلطان‌آباد اقدام به بازجویی از این افراد کردند و درنهایت این مظنون‌ها را به پایگاه غرب پلیس آگاهی مشهد منتقل کردند.

متهمان که در بازجویی‌های اولیه منکر هرگونه جرمی بودند، در چندین مرحله بازجویی‌های علمی پلیس و رویارویی با ادله و مستندات کشف‌شده به بیست‌فقره سرقت از باغ‌ویلا‌های محدوده غرب شهر مشهد به میزان ۲۰ میلیارد ریال و فروش اموال مسروقه به فردی مال‌خر در بولوار توس اعتراف کردند.

در ادامه این عملیات با هماهنگی قضایی فرد مال‌خر دستگیر و در بازرسی از مخفیگاهش قسمتی از اموال مسروقه کشف شد. به گفته رئیس پلیس مشهد، سارقان اهل یکی از روستا‌های همان محدوده هستند و هر دو سوابق متعدد کیفری سرقت را در پرونده‌شان یدک می‌کشند.

سرهنگ نگهبان با اشاره به اینکه مالکان باغ‌ویلا‌ها و زمین‌های کشاورزی که تجهیزات ویژه‌ای در محل زمینشان دارند، باید نگهبان تمام‌وقت داشته باشند، بیان کرد: پیگیری این پرونده نشان داد که سارقان، بیشتر کابل‌های برق، موتوربرق، پمپ‌های آب، دستگاه‌های هواکش، لوازم باغبانی و دیگر لوازم باارزش را سرقت می‌کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->