پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی امامی که مشهد را پایتخت علم و زیارت کرد همراهی اهل بیت(ع)، خوشبختی حقیقی | بررسی معیار خوشبختی در فرازهایی از زیارت جامعه کبیره تولیت آستان قدس رضوی: معماری مشهد باید امام‌رضایی باشد | ضرورت فضاسازی متفاوت، مفهومی و زیارت‌محور تولیت آستان قدس رضوی: پرستاران، ادامه‌دهندگان راه حضرت زینب(س) در دفاع از کرامت و سلامت انسانی هستند ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س)
سرخط خبرها

حجت الاسلام فرحزاد: عرفه روز شناخت و روز بارش رحمت الهی است

  • کد خبر: ۱۷۱۷۹۴
  • ۰۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۵
حجت الاسلام فرحزاد: عرفه روز شناخت و روز بارش رحمت الهی است
حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله فرحزاد گفت: عرفه روز شناخت و روز بارش رحمت الهی بر اهل زمین است.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله فرحزاد در ویژه برنامه روز عرفه که با حضور خیل عظیم زائران و مجاوران در حرم مطهر رضوی برگزار شد، تصریح کرد: در روایات اسلامی آمده است که اگر بنده ای در شب های پرفضیلت قدر مورد مغفرت خداوند قرار نگرفت، در روز عرفه امید به مغفرت الهی داشته باشد چرا که این روز نیز از فضیلت بسیاری برخوردار است.

این کارشناس دینی افزود: عرفه روز معرفت و شناخت است و در این روز که دعای انسان به استجابت نزدیک است از خداوند بخواهیم که بر معرفت و آگاهی ما بیفزاید.

وی ابراز کرد: در دین مبین اسلام معرفت بالاترین ارزش است و انسان با معرفت خدا از هر وحشتی نجات پیدا می کند.

حجت الاسلام فرحزاد بیان کرد: اگر انسان نسبت به خدا معرفت و شناخت پیدا کند، دنیا و زخارف دنیوی در پیش چشم او پست و بی ارزش می شود و در پناه انس با خدا به آرامش می رسد.

وی با بیان اینکه یکی از با فضیلت ترین اعمال در روز عرفه، دعا کردن و طلب حاجت از خداوند است، ابراز کرد: در این روز باید برای همه مسلمین دعا کنیم چرا که وقتی کسی برای مومنی دعا می کند آن دعا هزار بار در حق خودش مستجاب می شود.

سخنران حرم رضوی خاطرنشان کرد: وقتی که جمعی از مومنین دست نیاز به درگاه خداوند بلند می کنند، اگر در بین آنها حتی یک نفر دلشکسته باشد و دعایش به آسمان صعود کند، خداوند به آبروی آن شخص دعای همه را مستجاب می کند.

وی در ادامه با اشاره به نزدیک بودن عید سعید غدیر، عنوان کرد: عید غدیر از بزرگترین اعیاد اسلامی است و هر کس باید به نوبه خود اقدامی در جهت هرچه باشکوه برگزار کردن این عید انجام دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->