پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معوقات همسان‌سازی حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۷۳۳۱۴
  • ۱۸ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۲
  • ۱۱
معوقات همسان‌سازی حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می‌شود؟
رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس از تصویب همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین اجتماعی و پرداخت ۱۴ هزار میلیارد بودجه عمل نشده ۱۴۰۱ خبر داد. 

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا حاجی‌بابایی، رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس درباره موضوع همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اظهار کرد: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین اجتماعی در کمیسیون برنامه‌وبودجه و محاسبات مجلس مصوب شده است.
وی افزود: بر اساس مواد ۱۲ و ۳۰ برنامه ششم توسعه در برنامه هفتم، دولت وظیفه دارد بدهی‌های خود را به تأمین اجتماعی در طی برنامه هفتم پرداخت نماید.

وی تأکید کرد: با استهلاک بدهی‌های دولت ضمن ایجاد عدالت در حقوق و مزایای کارکنان تأمین اجتماعی، اعم از شاغلان و بازنشستگان، باید همسان‌سازی حقوق بازنشستگان نیز طبق قانون اجرا شود.

وی در ادامه گفت: از طرفی همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری حقی است که بر گردن مجلس و دولت است.

وی توضیح داد: در شرایط کنونی حال بازنشستگان خوب نیست و صرفاً فقط با شعار این مسئله حل‌شدنی نیست و ما در مجلس منتظر هستیم تا دولت پیشنهاد خود را در مورد نظام هماهنگ عادلانه به‌صورت لایحه به مجلس ارائه کند.

همسان‌سازی چیزی جز عدالت‌محور کردن حقوق نیست

وی گفت: در واقع همسان‌سازی چیزی جز عدالت‌محور کردن حقوق نیست و برای توسعه عدالت اجتماعی و رفع مشکل کارکنان شاغل و بازنشسته برنامه نظام پرداخت از وضعیت کنونی به‌سوی عدالت‌محوری هدایت خواهد شد و نظام پرداخت باید همسان شود.

حاجی‌بابایی گفت: جایگاه کارکنان دولت در جهش تولید و مهار تورم را نمی‌توان نادیده گرفت، و باید رضایت از پرداخت را به‌خصوص در مورد بازنشستگان که نوه و داماد و عروس دارند با جدیت در دستور کار قرارداد.

بازنشستگان هم حرف غیرمنطقی نمی‌زنند

وی توضیح داد: منظور مجلس و کمیسیون برنامه‌وبودجه از همسان‌سازی این است که بودجه‌ای که در دست داریم را خوب و عادلانه هزینه کنیم و بازنشستگان هم حرف غیرمنطقی نمی‌زنند و فقط می‌خواهند عادلانه رفتار شود و این چیزی است که رهبر هم بر آن تأکید دارد.

وی در پایان گفت: در کنار تصویب این طرح ما به دنبال این هم هستیم که بودجه ۱۴ هزارمیلیاردی که در بودجه سال گذشته (۱۴۰۱) مصوب شد؛ ولی اجرا نشد امسال اجرا شود و دراین‌رابطه با دیوان محاسبات نیز نامه‌نگاری کرده‌ایم که پس از جمع‌بندی این مبلغ نیز به بازنشستگان کشوری و لشکری پرداخت خواهد شد.

منبع: دانا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۵
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۹
0
6
آقا بیخیال همسان‌سازی حقوق بشید.. مسخره کردین خودتونو..نخواستیم آقا آقا
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۹
1
5
خرم نمیر بهار میاد کمبوزه با خیار میاد
بجای شعار دادن عمل کنند .یک بازنشسته با این گرانی شرمنده خود و خانواده اش است .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۹
0
3
این دستمزد وحقوق جوابگوی زندگی ومعیشت بازنشسته ها را نمی‌دهد لطفا زودتر فکر چاره ای باشید حقوقها را افزایش بدهید
منادی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
به یه تیکه مرغ وگوشت درماه قانعیم خداازشمانگذرد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۹
0
0
خداازتون نگذره که میدونید ما مستمری بگیران تامین اجتماعی چه زندگی سختی داریم. حتی نمیتونیم درماه مرغ بخریم. چه برسه به گوشت قرمز.. ازخدا میخام خودش به دادمون برسه.
هما
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۰
0
0
چقدر مسخره بازی درمیارید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۰
0
1
درد و بلای ما بازنشستگان ۱۴۰۰ توفرق سر مسئولین دروغگو یک عمر زحمت کشیدیم جز بیماری چیزی بدست نیاوردیم خدا جوابشونو بده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۰
لونگ کهنه در بیابان نعمته...منتظر هستیم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
0
0
بعد فوت بیمه شده اصلی
مراد
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۳
0
0
از وعده ووعید خسته شده ایم ؛
فقط عمل
اسماعیل عسکری نیک
Germany
۱۶:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۳
0
0
باسی سال سابقه بیمه بازنشسته شدم و ولی حداقل بگیرهستم 6600حقوق رابااین گرانی ومخارج بالاچکارکنم لطفاً حقوقمان را افزایش بدید
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->