زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

حمله خرس به ۳ نفر از اهالی روستایی در آذربایجان شرقی + فیلم

  • کد خبر: ۱۷۴۱۳۱
  • ۲۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۳
حمله خرس به ۳ نفر از اهالی روستایی در آذربایجان شرقی + فیلم
۳ نفر از اهالی روستای سرد‌ها در استان آذربایجان شرقی مورد حمله خرس قهوه‌ای قرار گرفتند.

به گزارش شهرآرانیوز، پزشک طب اورزانس بیمارستان امام خمینی سراب گفت: ۳ نفر از اهالی روستای سرد‌ها از توابع بخش مرکزی این شهرستان مورد حمله خرس قهوه‌ای در دامنه ارتفاعات بزقوش قرار گرفته بودند که با مراجعه به این مرکز درمانی معالجه و تحت مداوا قرار گرفتند.

دکتر خدایاری با اشاره به وضعیت درمانی حادثه دیدگان گفت: مردی ۵۳ ساله از ناحیه سینه و کتف زخمی شده بود که بصورت سرپایی معالجه و ترخیص شد. فرد دیگری ۵۴ ساله نیز از ناحیه دوپا مورد حمله خرس قرار گرفته بود که در بخش جراحی تحت مداواست و نوجوانی ۱۴ ساله از ناحیه قفسه سینه دچار جراحت شدید شده بود و به دلیل وخامت حال به مرکز استان اعزام شد.

بنا به اظهارات شاهدان عینی یک قلاده خرس قهوه‌ای به همراه دو توله خود از یک ماه پیش با نزدیک شدن به مزارع و باغات این روستا کشاورزان را مورد حمله قرار داده موجب ترس ساکنین می‌شوند.

اهالی روستا با بیان اینکه ترس از خرس قهوه‌ای موجب خلل در کار کشاورزی آن‌ها شده اظهار کردند موضوع را چندین بار با ادارات مرتبط از جمله اداره محیط زیست مطرح کردند، اما نتیجه‌ای نداشته است.

روستای سرد‌ها با حدود ۱۵۰۰ نفر جمعیت در جنوب غربی شهرستان سراب در دامنه رشته کوه‌های بزقوش واقع شده است.

گفتنی است دامنه ارتفاعات بزقوش در سراب از زیستگاه‌های طبیعی خرس قهوه‌ای است.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->