برگزاری سومین جشنواره «عطر و طعم پاییز» در مشهد از اول آبان‌ماه ۱۴۰۴ کریمدادی: باوجود خشکسالی، وضعیت فضای سبز شهری مشهد در شرایط خوبی حفظ شد اختصاص ۲۵۲۷ میلیارد تومان برای رونق و آبادانی محلات منطقه پنج مشهد طی ۴ سال گذشته بافت فرسوده آبکوه با نقش‌آفرینی پررنگ مردم مشهد متحول خواهد شد علوی‌مقدم: اعتبارات ورزش در دوره ششم مدیریت شهری، ۱۱ برابر شد | برخی افراد به‌دنبال تیشه‌زدن به ریشه ورزش هستند موحدیان: احداث مکان‌های ورزشی هدیه شورای ششم به جوانان شهر مشهد است بازیکن استقلال، از فرش به عرش رسید هوای مشهد پس از ۴ روز آلودگی شدید، «قابل‌قبول» شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) | گروه‌های حساس همچنان ماسک بزنند دبیرخانه شهر‌های زیارتی؛ محور انسجام و هم‌افزایی مدیریت شهری در حوزه زیارت تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و خیبر در دور رفت لیگ برتر فوتبال (۲۶ مهر ۱۴۰۴) | هاشمیان بر لبه تیغ شهردار مشهد مقدس: بوستان شهربانو طرق نمونه‌ای روشن از تحقق عدالت فضایی برای بانوان است نهضت همگانی پیشگیری از اعتیاد با اجرای طرح «شهید مهرورزی» در مشهدمقدس  تاریخچه حمل و نقل عمومی؛ از شرکت تعاونی تا سازمان نظارت بر تاکسی‌رانی در شهرداری مشهد | وقتی تاکسی‌ها به خیابان‌ آمدند کمک بزرگ کاپیتان تیم ملی قطر به آوارگان فلسطینی افزایش حدود ۴برابری دوچرخه‌های اشتراکی در مشهد طی دوره ششم مدیریت شهری دادستان کل کشور در مشهد: کاهش حضور دولت در موضوعات اقتصادی رویکرد خوبی است ۹۰ دقیقه گفت وگوی شفاف شهری با مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد قلندرشریف: مشهد در حمل‌ونقل عمومی، شهری پیشرو است | شهروندان با استفاده از وسایل نقلیه عمومی، به کاهش آلودگی هوا کمک کنند + فیلم استقبال از بهار ۱۴۰۵ در مشهد، خلاقانه‌تر از سال‌های گذشته با تغییر در شاخص‌های خلاقیت هوای مشهد در وضعیت بحرانی | شاخص آلودگی به عدد ۲۰۸ رسید (۲۴ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
تولیت آستان قدس رضوی:

نقش روحانیت برای مردم به‌درستی تبیین نشده است

  • کد خبر: ۱۷۵۵۶
  • ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۹
نقش روحانیت برای مردم به‌درستی تبیین نشده است
در زمینه انتخابات، حوزه علمیه باید بتواند به مردم معیار دهد و مردم این معیار‌ها را آزمون‌وخطا کنند تا به بلوغ و رشد برسند.
به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام سید احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی در اجلاس سراسری مدیران حوزه علمیه خراسان که صبح امروز در مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد برگزار شد، اظهار کرد: حوزه علمیه انقلابی باید به‌تناسب اقتضائات زمان و فضای مجازی حرکت کند، به‌روز باشد و پاسخ‌دهی داشته باشد.
وی با بیان اینکه حوزه علمیه باید پاسخگوی سوالات و شبهات مختلف باشد، افزود: رهبری می‌فرمایند: «حوزه باید بتواند مسائل را بر اساس مبانی فقه حل کند تا در ذهن مردم اشکالی وجود نداشته نباشد». ما اگر نتوانیم به شبهات پاسخ درستی بدهیم، مردم دچار اشکال می‌شوند.
وی ابراز کرد: باید دلیل مواضع ضد استکباری را برای مردم روشن کرده و کاری کنیم تا مردم، فهم درستی از مواضع انقلابی داشته باشند.
حجت‌الاسلام مروی با اشاره به نقش روحانیت در نهضت مشروطه، بیان کرد: اگر روحانیت حضور نداشت، نهضت مشروطه شکل نمی‌گرفت. میرزای شیرازی، هنگام شکل‌گیری این نهضت در سامرا حضور داشت، اما دوری از کشور، مانع حضور فعال او در جریان مشروطه نشد، بلکه ایشان از سامرا، فتوایی علیه انگلیس صادر کرد.

نقش روحانیت برای مردم به‌درستی تبیین نشده است
تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر اینکه نقش روحانیت برای مردم و جوانان به‌درستی تبیین نشده است، اظهار کرد: به همین دلیل مردم شناخت درستی از روحانیت ندارند.
حجت‌الاسلام مروی با اشاره به جریان داعش و نقش کشور ما در این زمینه، بیان کرد: اگر رهبری نسبت به جریان داعش بی‌تفاوت بودند، چه بلایی بر سر منطقه می‌آمد؟ داعشی که بنای نابودی اسلام را داشت و می‌خواست ابتدا شام، لبنان و بعد ایران را تصرف کند.
وی ادامه داد: جنایات و وحشی‌گری‌های داعش، توسط عکاسان و فیلم‌برداران اروپایی تصویربرداری و ضبط می‌شد، سپس در تمام دنیا پخش شده و به‌عنوان اسلام به مردم دنیا نشان داده می‌شد. آنان قصد داشتند با این کار، ذهن و فکر مردم دنیا را برای جنگ با مسلمانان آماده کرده از این طریق، اسلام را نابود کنند.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: هوشمندی و تیزبینی رهبر انقلاب و حضور افرادی مانندحاج قاسم سلیمانی موجب شد تا دشمن در اجرای نقشه‌هایش موفق نباشد، لذا حوزه باید این مسائل را برای مردم تبیین و تحلیل کند.

روشنگری و معیار دادن، جز وظایف یک حوزه علمیه انقلابی است
حجت‌الاسلام مروی با اشاره به اینکه روشنگری و معیار دادن، جز وظایف یک حوزه علمیه انقلابی است، گفت: در زمینه انتخابات، حوزه علمیه باید بتواند به مردم معیار دهد و مردم این معیار‌ها را آزمون‌وخطا کنند تا به بلوغ و رشد برسند.
وی در انتها بیان کرد: اگر ما انسان‌های متدین و انقلابی در مجلس و دستگاه‌های اجرایی داشته باشیم، موفق خواهیم بود. هرزمانی که در کشور نیرو‌های مؤمن باروحیه جهادی روی کار بودند، پیشرفت کردیم، مانند هشت سال دفاع مقدس که کشور ما فقط برابر عراق قرار نداشت، بلکه برابر همه دنیا ایستاده بود و سرانجام موفق شد.
منبع:مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->