احداث بزرگ‌ترین حسینیه خراسانی‌ها در کربلا | پروژه‌ای که ۷۰سال از وقف آن می‌گذرد استانداری بازوی حکومت و مجرای حکمرانی اسلامی است | توجه به ترویج فرهنگ امام‌رضایی در نسل جوان رابطه اخلاص با تأمین نیاز‌های واقعی اعجاز‌های «بِسْمِ‌الله الرَّحْمَنِ‌الرَّحِیمِ» | زیر چتر حمایت‌گر رحمت خداوند چگونه نماز باران بخوانیم؟ به‌کارگیری اساتید فاقد مجوز رسمی برای تدریس علوم و معارف دفاع مقدس در دانشگاه تخلف است مشهد، میزبان اجلاس بین‌المللی تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی آیا می‌شود بدهی شهریه مدرسه را در محاسبه خمس لحاظ کنیم؟ سردار غیاثی: همه تلاش نیروهای مسلح در جهت قدرتمندشدن است ثبت شخصیت علامه طباطبائی در یونسکو | بزرگداشت علامه در سطح جهانی فاطمه(س)، حلقه وصل امت، نبوت و رسالت احیا و فعال‌سازی جشنواره‌ها در مساجد فتوای مفتی عربستان سعودی درباره حکم شرعی بازدید از موزه مصر آغاز اجرایی‌شدن طرح ملی حفظ قرآن اهدای کتاب دست‌نویس بانوی تونسی به حرم مطهر امام رضا(ع) جزئیاتی از مراسم تشییع و تدفین پیکر «سیدمحمد موسوی‌سجاسی»، مداح اهل‌بیت(ع) ضرورت توجه به مهدویت با نگاه جهانی تصمیم جدید عربستان در اعزام سفر حج موزه دفاع مقدس مشهد، شاهکار شهرداری و شورای شهر است کرامتی عجیب از شیخ حسنعلی اصفهانی
سرخط خبرها

رایزنی برای نرخ ارز و پرواز حج عمره (۲۸ شهریور ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۵۰۶۵
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۲
رایزنی برای نرخ ارز و پرواز حج عمره (۲۸ شهریور ۱۴۰۲)
مسئولان حج و زیارت از رایزنی و پیگیری برای تعیین نرخ ارز، پرواز و متعادل شدن قیمت‌ها برای ازسرگیری عمره خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست شورای برنامه‌ریزی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب، نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت برگزار و آخرین اقدامات صورت‌گرفته برای از سرگیری سفر‌های عمره بررسی شد.

منطقی‌ترین تصمیم برای ازسرگیری عمره گرفته شود

نواب، نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت با تاکید بر این که باید بهترین شرایط برای اعزام زائران ایرانی به عمره فراهم شود، از معاونت‌های بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت خواست بررسی‌های کارشناسی و دقیقی را در حوزه‌های مختلف انجام دهند تا منطقی‌ترین تصمیم برای از سرگیری سفر‌های عمره اتخاذ شود.

رایزنی با بانک مرکزی برای تعیین نرخ ارز عمره

سیدعباس حسینی ـ رییس سازمان حج و زیارت ـ نیز در این نشست با ارائه گزارشی از اقدامات صورت‌گرفته برای از سرگیری سفر‌های عمره، گفت: برای نهایی کردن این تصمیم در حال رایزنی و انجام مذاکرات با بخش‌های مختلف هستیم تا بتوانیم بهترین شرایط را برای اعزام زائران فراهم کنیم.

او برگزاری نشست با بانک مرکزی برای تعیین وضعیت ارز را یکی از موارد مهم و تاثیرگذار در این خصوص دانست و افزود: به‌زودی نشستی را با بانک مرکزی برای تفاهم و جمع‌بندی نهایی در مورد نرخ ارز سفر عمره خواهیم داشت.

قیمت پرواز عمره باید متعادل باشد

غلامرضا رضایی ـ معاون سازمان حج و زیارت ـ نیز درباره آخرین وضعیت پیگیری امور مربوط به سفر عمره اظهار کرد: تعیین نرخ ارز و مشخص شدن نحوه ارائه خدمات پروازی و قیمت متعادل آن از مهمترین بخش‌های تأثیرگذار برای تصمیم‌گیری در این مورد است که در حال رایزنی برای نهایی کردن آن‌ها هستیم.

معاون حج و عمره گفت: طبیعی است برخی نرخ‌ها نسبت به آخرین عمره در سال ۱۳۹۴ تغییر کرده باشد، با این وجود در حال بررسی هستیم تا بتوانیم شرایط را برای نهایی کردن این تصمیم فراهم کنیم.

ایران از سال ۱۳۹۵ در عمره حضور نداشت که اکنون با ازسرگیری روابط دیپلماتیک با عربستان، برای بازگشت به عمره اعلام آمادگی کرده است. با این وجود، هنوز برای بازگشت زائران ایرانی به عمره تصمیم نهایی و زمان قطعی اعلام نشده؛ این درحالی است که حدود شش میلیون نفر در نوبت عمره هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->