خانه‌هایی در تهران گرانتر از تگزاس، واشنگتن، شیکاگو و منهتن | قیمت متری یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان! واردات برنج یک نوع هندی ممنوع شد قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار تومان تعیین شد افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید! قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار طلای جهانی یخ زد تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

آخرین خبرها درباره رجیستری آیفون ۱۴ و ۱۵

  • کد خبر: ۱۹۴۰۰۶
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۹
آخرین خبرها درباره رجیستری آیفون ۱۴ و ۱۵
علی‌رغم اعلام چندین باره ممنوعیت واردات و رجیستری آیفون‌های بعد از ۱۳، موضوع آزادسازی واردات این گوشی‌ها با توجه به تاثیری که در بازار موبایل می‌گذارد، هرازگاهی از سوی افراد مختلف مطرح می‌شود

به گزارش شهرآرانیوز اواخر هفته گذشته موضوع جذاب آزاد سازی واردات و رجیستری آیفون ۱۴ و ۱۵ برای چندمین بار توسط یکی از نمایندگان مجلس مطرح و اعلام شد که معاون اول رئیس جمهوری در این زمینه به وزارت صمت دستور بازنگری داده است.

جلال رشیدی کوچی، نماینده مجلس شورای اسلامی هفته گذشته در گفتگو با یکی از سایت‌های خبری گفت: ما (نمایدگان مجلس) در نامه‌ای به رئیس جمهوری، تبعات ممنوعیت واردات گوشی آیفون را در ۸ بند نوشتیم و در خصوص مواردی از قبیل لوکس بودن، ارتباطات ماهواره‌ای و ارزبری مسائل خود را مطرح کردیم، آقای توانگر (عضو کمیسیون اقتصادی مجلس) هم در این زمینه به معاون اول رئیس جمهوری نامه زدند و آقای مخبر به وزیر صمت دستور بازنگری موضوع را دادند و امیدواریم این رویه اصلاح شود.

این اولین بار نیست که مقام مسئولی درباره واردات آیفون و رجیستر شدن آن اظهار نظر می‌کند. پیش از این بار‌ها و بار‌ها این موضوع با اهداف مختلف از سوی بسیاری از ذینفعان این حوزه مطرح و هربار بلافاصله تکذیب شده است، کما این که این بار نیز، دبیر انجمن واردکنندگان موبایل موضوعیت دستور بازنگری در واردات از سوی مخبر را از اساس رد کرد و به همشهری گفت که چنین چیزی به هیچ عنوان مطرح نشده است.

اصل ماجرای طرح چندباره موضوع رجیستری آیفون ۱۴ و ۱۵ چیست؟

دبیر انجمن واردکنندگان موبایل درباره اظهارات رشیدی کوچی و آخرین تحولات در این زمینه گفت: در نامه‌ای که از سوی آقای مخبر منتشر شده چیزی تحت عنوان بازنگری در واردات آیفون وجود ندارد و دستوری در این خصوص داده نشده است.

مهدی عبقری افزود: آقای توانگر در نامه به معاون اول رئیس جمهوری چند موضوع از جمله انحصارطلبی و رانت در حوزه واردات تلفن همراه، بحث تولید و همچنین بحث بسته شدن واردات آیفون را مطرح کرده و آقای مخبر نیز در نامه به وزیر صمت اعلام کردند که این موضوعات بررسی شود، در نتیجه چیزی با عنوان بازنگری در واردات آیفون در نامه مذکور مطرح نبوده است.

وی اضافه کرد: دولت، بار‌ها رسما درباره واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ اظهار نظر کرده که آخرین بار آن نامه گمرک در اسفند پارسال بود. در این نامه به صراحت اعلام شده که واردات و رجیستری آیفون ۱۴ و ۱۵ برای دولت موضوعیتی ندارد و متعاقب آن نیز ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و گمرک، نامه زد و اعلام کرد ازآنجایی که واردات تجاری و مسافری آیفون ۱۴ و ۱۵ ممنوع است دستور جمع‌آوری این گوشی‌ها صادر شده است.

علی‌رغم اعلام چندین باره ممنوعیت واردات و رجیستری آیفون‌های بعد از ۱۳، موضوع آزادسازی واردات این گوشی‌ها با توجه به تاثیری که در بازار موبایل می‌گذارد، هرازگاهی از سوی افراد مختلف مطرح می‌شود؛ گاهی از سوی بازاریان با هدف وارد شدن شوک و تکان به بازار و گاهی از سوی کارشناسان و نمایندگان مجلس با هدف برجسته‌سازی عواقب ناخوشایند این ممنوعیت.

افزایش ورود گوشی‌های آیفون به داخل کشور با سوءاستفاده از رویه مسافری یکی از پیامد‌های ممنوعیت واردات تجاری آیفون ۱۴ و ۱۵ بوده که طی یک‌سال اخیر سود زیادی را به جیب قاچاقچیان روانه کرده است.

از سوی دیگر دارندگان این گوشی‌ها که با امید رجیستر شدن این گوشی‌ها را خریداری کرده‌اند، از استفاده عادی و بی‌مشکل از گوشی‌های خود محرومند و بازار موبایل نیز از گوشی‌های ریفرش و کارکرده آیفون ۱۳ پر شده است. از سوی دیگر ارائه نشدن هیچ‌گونه توضیحی در خصوص دلایل واقعی این ممنوعیت از سوی دولت و وزارت صمت، حواشی و گمانه‌زنی‌های زیادی را در این خصوص ایجاد کرده که بر بازار موبایل کشور اثرگذار بوده است.

با این حال، این بار نیز شایعه لغو ممنوعیت واردات و رجیستری آن تکذیب شد تا دارندگان آیفون‌های ۱۴ و ۱۵ همچنان چشم انتظار اظهار نظر رسمی از سوی یک مقام دولتی بمانند.

منبع: فرارو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->