تسکین روز‌های پرالتهاب بود | یادی از آیت‌الله محمدرضا مهدوی‌کنی درس‌هایی از امام حسن عسکری(ع) برای شیعیان آمادگی برای فرج از دعا مهم‌تر است | بررسی آداب انتظار به مناسبت آغاز امامت ولی عصر(عج) برافراشته شدن پرچم ایران در مسجد جمکران + تصاویر آیت‌الله وحید خراسانی در دسته عزاداری حضور پیدا کرد + عکس امام حسن عسکری (ع) چگونه در حصار عباسیان برای عصر غیبت زمینه‌سازی کرد؟ وقتی صاحب‌خانه بهترین بهانه برای گریستن است معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: همه باید برای مشهد احساس مسئولیت کنیم شایعه فوت آیت‌الله وحید خراسانی تکذیب شد ترسیمگر راه آزادی | یادی از علیرضا مهدی‌زاده حکاک که در تظاهرات ضدطاغوت به شهادت رسید ۲ ویژگی تفکر در گفتار امام حسن عسکری (ع) امام عسکری(ع)؛ مبدع ماناترین راه و رسم انتظار | بررسی اقدامات امام عسکری(ع) برای ورود ایمن شیعه به عصر غیبت فرهنگ میزبانی مشهدالرضا (ع) از نگاه دوربین عکاسان | برگزاری نخستین جشنواره عکس «قدمت بر چشم» در مشهد اعلام‌ ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) گردهمایی بسیج ادارات خراسان رضوی برگزار شد | خدمت‌رسانی مستمر کارمندان بسیجی استان، از جنگ ۱۲ روزه تا دهه آخر صفر فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): کنگره ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی ۲۸ آبان‌ماه برگزار می‌شود تولیت آستان قدس رضوی: ورود هیئات مذهبی به میدان خدمات اجتماعی، لبیک به سیره سیدالشهدا(ع) است مراسم بزرگداشت شهدای دولت در مشهد برگزار شد  شهدای ترور در جمهوری اسلامی؛ از سپهبد قرنی تا شهدای جنگ ۱۲ روزه ماجرای سوءقصد به سعید طوسی در مشهد چه بود؟
سرخط خبرها

امتداد زیارت درخانه زائران بعدِ بازگشت از مشهد

  • کد خبر: ۱۹۴۰۸۴
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۶
امتداد زیارت درخانه زائران بعدِ بازگشت از مشهد
معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: محصولات هنر رضوی را حاصل جوشش هنری می‌دانم که امتداد زیارت فارغ از زمان و مکان در خانه زائران بعدِ بازگشت از سفر مشهد مقدس است.

به گزارش شهرآرانیوز، مریم جلالی در مراسم رونمایی سامانه فروش برخط محصولات هنر رضوی با بیان این مطلب افزود: زنان ما همیشه مولد بوده و با استفاده از صنایع‌دستی و هنرهای سنتی عشق، عاطفه، سلامتی و ثروت تولید می‌کنند.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به اهمیت معنا در تولید صنایع‌دستی اظهار کرد: محصولات هنری رضوی نمادی برای تداعی معانی است.

جلالی گفت: اینکه سنگ، چوب، شیشه، خاک و تارو پود را به هنر تبدیل می‌کند حاصل نگاه شرقی است که اسلام برای ما به ارمغان آورده است.

او با اشاره به مکتب هنری رضوی اظهار کرد: هنر رضوی در آرایه‌ها، در گنبد، معماری و هرآنچه در حرم مطهر رضوی وجود دارد تجلی پیدا می‌کند.

جلالی بر ضرورت اتصال منش، بینش و نگرش تاکید و تصریح کرد: امروز روزی است که فرهنگ رضوی و فرهنگ اسلامی با تکنولوژی و با تکیه بر نگرش، بینش و منش دنیای بی‌کران زیارت را به زندگی متصل کرده‌اند.

در ادامه این مراسم با حضور مریم جلالی معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، سید جواد موسوی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی، حجت الاسلام والمسلمین سید جلال حسینی معاون تبلیغات آستان قدس رضوی، عبدالحمید طالبی رئیس سازمان علمی فرهنگی آستان قدس رضوی، سامانه فروش برخط محصولات هنر رضوی رونمایی شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->