سیدحسن نصرالله، سرچشمه جریان مقاومت قطره‌های اشک و گریه‌های آسمان من هم شمعی روشن می‌کنم بیعت با شهیدان مقاومت، شهید سیدحسن نصرالله و شهید سیدهاشم صفی‌الدین امضای بیانیه تکریم جبهه مقاومت توسط صدها نفر از علمای اهل سنت کاربردی‌شدن قرآن در زندگی، یک ضرورت فرهنگی است گسترش سبک زندگی قرآنی با اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» اعزام اردوهای راهیان نور در سال جاری ۳۰ درصد افزایش یافت اهتزاز پرچم «نَصرُ مِنَ الله و فَتح قَریب» در جوار گنبد بارگاه منور رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) شاهده؛ تازه‌ترین اثر حسن روح‌الامین برای شهید نصرالله + عکس تأکید حجت‌الاسلام قرائتی بر لزوم احیای زکات در سراسر کشور طرح «زندگی با آیه‌ها» با هدف تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن اجرا می‌شود پخش زنده مراسم تشییع پیکر شهید نصرالله از شبکه قرآن آزمون مرحله استانی رقابت علمی طلاب خواهر، چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) برگزار می‌شود بیمار در چه صورتی می‌تواند روزه نگیرد؟ | فتوای آیت الله خامنه‌ای درباره روزه بیماران چگونه می‌توان جریان فقهی جدید ایجاد کرد؟ تصمیمات لازم برای ارائه خدمات بهتر به زائران عتبات گرفته می‌شود رونمایی از مجموعه آثار فقه بورس و اوراق بهادار مراسم گرامیداشت شهید سیدحسن نصرالله فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در سراسر کشور برگزار می‌شود آخرین مهلت ارائه مقالات به دبیرخانه چهارمین همایش بین‌المللی اربعین اعلام شد + جزئیات
سرخط خبرها

تشرف رتبه‌های برتر کنکور و دانشجویان نخبه به حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۱۹۴۷۸۲
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۸
تشرف رتبه‌های برتر کنکور و دانشجویان نخبه به حرم مطهر رضوی
گردهمایی رتبه‌های برتر کنکور سراسری و دانشجویان نخبه حرم مطهر رضوی در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، این مراسم صبح امروز با حضور هفتصد و بیست نفر از رتبه‌های برتر در سه رشته انسانی، تجربی و ریاضی و همچنین دانشجویان نخبه از دانشگاه‌های تهران، اصفهان، تبریز و شیراز در محل رواق دارالهدایه حرم مطهر رضوی برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی واعظ موسوی در این مراسم طی سخنانی با اشاره به آیه ۳۸ سوره حج؛ «إِنَّ اللَّهَ یُدافِعُ عَنِ الَّذِینَ آمَنُوا إِنَّ اللَّهَ لا یُحِبُّ کُلَّ خَوَّانٍ کَفُورٍ» گفت: اگر انسان ایمان راسخ به خدا داشته باشد، خداوند نیز در سختی‌ها و مشکلات زندگی مدافع او خواهد بود.

 
وی تصریح کرد: عبد و بنده واقعی کسی است که مطیع محض دستورات خدا باشد و در کار خدا، چون و چرا نکند و بداند که در همه کار‌های خدا حکمتی نهفته شده است. انسان باید وظیفه بندگی خود را به درستی انجام دهد و هرگز دستورات خدا را با نظر خود نسنجد.
مدرس حوزه و دانشگاه اظهار کرد: ما باید از این فرصتی زندگی که خداوند در اختیار ما گذاشته برای بندگی و عبودیت خدا استفاده کنیم تا به سعادت برسیم چرا که دستورات دینی همه برای رسیدن ما به سعادت و رهایی از شر است چرا که خداوند بهتر از هر کسی به خیر و شر آگاهی دارد.
وی افزود: امروز دنیای غرب اندیشه و افکار جوانان را هدف قرار داده و با به چالش کشیدن دین و دستورات دینی می‌خواهند اعتقادات جوانان را سست کنند. به عنوان موضوع حجاب که در قرآن به صراحت به آن اشاره شده است، را به چالش می‌کشند. در صورتی که هدف آن‌ها حجاب نیست بلکه سست کردن اعتقادات و باور‌های جوانان است.
حجت‌الاسلام واعظ موسوی اذعان کرد: جوان امروز باید اندیشه‌های خود را قرآنی کند تا در برابر شبهه پراکنی دشمن بتواند از اعتقادات خود دفاع کند و فریب سخنان بیهوده دشمنان و یا افراد جاهل که دین و دستورات دینی را به نقد می‌کشند را نخورد.
گفتنی است؛ این دانشجویان که به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و بنیاد ملی نخبگان کشور به حرم مطهر رضوی مشرف شدند بعد از این برنامه از موزه‌های آستان قدس رضوی نیز بازدید کردند و شرکت در نماز جماعت حرم مطهر رضوی و متنعم شدن از خوان نعمت امام مهربانی‌های از دیگر برنامه‌های این گروه از زائران بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->