پیش بینی بورس (چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳)| ریزش تا کی ادامه دارد؟ اقلام مشمول عرضه مستمر برای مقابله با احتکار اعلام شد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) و شهید حجتِ خداست سقف برداشت از خودپرداز‌ها افزایش یافت (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) ساعت کاری بانک‌ها تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) | سراتو ۳ میلیارد و ۹۴۰ میلیون تومان شد قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) | آرامش در بازار خودرو سیب‌زمینی‌های پاکستانی که به‌جای مشهد راهی افغانستان شد! کاهش بیش از ۵۰ درصدی صف انتظار وام ازدواج در خراسان رضوی عیدی ۱۴۰۳ مددجویان بهزیستی پرداخت خواهد شد + فیلم قیمت لاستیک دولتی و بازار آزاد به هم رسید ایرانی شایسته بهترین یا ارزان‌ترین؟ احتمال تصویب دستمزد ۱۴۰۴ کارگران در ۲۸ اسفندماه | نشست شورای عالی کار از ساعت ۱۴ امروز (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) در وزارت کار یارانه نقدی ۱۰۰ هزار نفر قطع می‌شود | از کجا بفهمیم یارانه ما قطع شده است؟ بورس حمایت ۲.۷ میلیونی را از دست داد | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) حل مشکل آب در مشهد به صورت پایدار | فرسایش خاک در ایران ۸ برابر متوسط جهانی است بررسی قیمت دلاری مسکن در سال ۱۴۰۳ تمدید مهلت تعریف حساب وکالتی و ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی | وجوه بلوکه‌شده چه زمانی آزاد می‌شود؟ ویدئو | چای، حبوبات و برنج امسال ۱۰۰ درصد گران شدند | فروش مواد غذایی، امسال نسبت به پارسال ۳۵ درصد کم شد توضیحات وزیر کار درباره حقوق کارگران، قطع یارانه‌های نقدی و معیشتی ایرانی‌ها چقدر پول در بانک نگه می‌دارند؟ | خراسان رضوی در جایگاه سوم سپرده‌گذاری بانکی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) | نوسان دلار در کانال ۹۳ هزار تومان تکاندن خانه هم از تورم بی‌نصیب نماند | هزینه خانه‌تکانی در مشهد چقدر می‌شود؟ اختلاف آماری وام‌های بانکی بین کمیسیون هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی و بانک مرکزی توزیع ۱۳۵۰ تن آرد سهمیه‌ای بین ۱۴۷ نانوایی اطراف حرم امام‌رضا(ع) برای ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ ویدئو | سقف وام مسکن از ۵۵۰ به ۶۵۰ میلیون تومان ابلاغ شد مبلغ واریزی سود سهام عدالت چقدر است؟ | واریز سود سهام عدالت تا پایان اسفند ۱۴۰۳ خریداران سکه بخوانند | چگونه سکه پارسیان اصلی را از تقلبی تشخیص دهیم؟ سقوط آزاد قیمت بیت کوین به زیر ۸۰ هزار دلار (۲۱ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تغییرات قیمت مسکن در آبان ۱۴۰۲

  • کد خبر: ۱۹۶۷۶۳
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۰
  • ۱
تغییرات قیمت مسکن در آبان ۱۴۰۲
گزارش مرکز آمار ایران از تورم آبان‌ماه نشان می‌دهد، بازار مسکن و اجاره در این بازه یک ماهه، تورمی ۴.۱ درصدی را پشت سر گذاشته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرکز آمار ایران امروز گزارش تورم آبان‌ماه را منتشر کرد. بر این اساس در آبان ماه ۱۴۰۲ شاخص قیمت نسبت به ماه قبل ۲.۲ درصد افزایش و نسبت به ماه مشابه سال قبل ۳۹.۲ درصد بالا رفته است. شاخص قیمت همچنین در دوازده ماهه منتهی به ماه جاری، نسبت به دوره مشابه سال قبل، ۴۴.۹ درصد افزایش داشته است.

از سوی دیگر طی آبان‌ماه تورم نقطه به نقطه خانوار‌های کشور ۳۹.۲ درصد بوده است؛ یعنی خانوار‌های کشور به طور میانگین، ۳۹.۲ درصد بیشتر از آبان ماه ۱۴۰۱ برای خرید یک مجموعه کالا و خدمات یکسان هزینه کرده‌اند. تورم نقطه به نقطه آبان ماه ۱۴۰۲ در مقایسه با ماه قبل، بدون تغییر بوده است.

تورم مسکن در آبان ۱۴۰۲

البته مطابق با روند همیشگی گزارش‌های مرکز آمار از تورم ماهانه، بخشی از این آمار‌ها به تورم مسکن اختصاص دارد. در این راستا تورم ماهانه مسکن طی بازه اعلام شده ۴.۱ درصد، تورم نقطه به نقطه ۳۹.۷ درصد و تورم سالانه ۳۸.۳ درصد ثبت شده است.

تورم اجاره در آبان ۱۴۰۲

بازار اجاره نیز در طی آبان‌ماه و در بازه یک ماهه، تورمی مشابه با مسکن یعنی ۴.۳ درصد را پشت سر گذاشته است. تورم نقطه به نقطه اجاره نیز ۳۹.۶ درصد و تورم سالانه آن ۳۸.۲ درصد برآورد شده است.

تورم مسکن در مهر ۱۴۰۲

گفتنی است تورم ماهانه مسکن در ماه گذشته ۴.۳ درصد، تورم نقطه به نقطه ۳۹.۱ درصد و تورم سالانه آن ۳۷.۹ درصد ثبت شده بود. بازار اجاره نیز در طی مهرماه و در بازه یک ماهه تورمی مشابه با مسکن یعنی ۴.۳ درصد را پشت سر گذاشته بود. تورم نقطه به نقطه اجاره نیز ۳۹.۱ درصد و تورم سالانه آن ۳۷.۸ درصد برآورد شده بود.

در حالی آمار‌ها حاکی از آن است که تورم در آبان‌ماه نسبت به ماه گذشته روندی نسبتا افزایشی را پشت سر گذاشته است که بانک مرکزی در گزارش‌های مقدماتی خود از بازار مسکن، مدعی است که متوسط قیمت مسکن در تهران و در آبان‌ماه چهار دهم درصد کاهش را تجربه کرده است. این آماری بوده است که وبگاه وزارت راه و شهرسازی به تازگی به نقل از بانک مرکزی منتشر کرد.

از سوی دیگر تورمی که هر ماه مردم در این عرصه احساس می‌کنند بسیار بیشتر از آمار‌های رسمی است. اکنون غالب حقوق کارمندان دولت به‌ویژه در شهر‌های بزرگ صرف اجاره خانه می‌شود و عده زیادی نیز به‌دلیل ناتوانی در فراهم آوردن هزینه‌های مسکن به بدمسکنی روی آورده‌اند.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ب غ
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۵
۰
۰
دردیوار که هرکی هرکیه قیمت‌های دلبخواهی توسط سوداگران دلالان وبنگاههان وفروشندگان قیمتها۳۰تا۵۰برابر آگهی فروش میذارند وتعیین قیمت میکنند؟وبه حال خودرها شدند کسی جوابگو نیست
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->